Jump to content

OUTLOOK απορία

supernet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοήθεια plz.

Επειδή δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει το Μicrosoft OUTLOOK:

- Θα μπορούσε κάποιος να μου πει, πως κρατάμε τα πάντα (εξερχόμενα, εισερχόμενα, address book, email account ρυθμίσεις ) backup από το Microsoft Outlook?

Ευχαριστώ :)

P.S.: Δεν αναφέρομαι στο Outlook Express.

Don't criticize... what you can't understand...!

file ----- import and export -------- export to a file και επιλεγεις .pst αρχειο . Αυτο θα σου παρει ολα τα personal folders

ελπιζω να βοηθησα :)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

Αυτο θα σου παρει ολα τα personal folders

ελπιζω να βοηθησα :)

Tα Εισερχόμενα & Εξερχόμενα δηλαδή. Έτσι;

ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΣ FILE? :o :eek:

Ρώτησα ένα κολλητό που το χρησιμοποιεί κι αυτός (το σκέτο, όχι το Εξπρές :cool: ) και μου'πε μέσα από δω κι όχι απ'το Άουτλουκ... Για ρίξτο μια ματιά αν σου κάνει τη δουλειά που θες.

Programs -> Accessories -> System Tools -> Files and Settings Transfer Wizard

σωστα , υπαρχει και αυτο για αυτοματα backup απο την microsoft την ιδια :o
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

σωστα , υπαρχει και αυτο για αυτοματα backup απο την microsoft την ιδια :o

Όταν πας μέσα από το Outlook να κάνεις export...σου ζητάει μετά το "Export to a file" , τι είδος file. Tι να επιλέξω?

Dos, Windows, dBase, Mic. Excel κλπ κλπ κλπ !?!?!

Aυτό που αναφέρει ο sallax είναι αρκετά ενδιαφέρον, και ομολογώ πως δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν ήξερα τι στο @#^%*(& έκανε :p

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Όταν πας μέσα από το Outlook να κάνεις export...σου ζητάει μετά το "Export to a file" , τι είδος file. Tι να επιλέξω?

Dos, Windows, dBase, Mic. Excel κλπ κλπ κλπ !?!?!

Aυτό που αναφέρει ο sallax είναι αρκετά ενδιαφέρον, και ομολογώ πως δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν ήξερα τι στο @#^%*(& έκανε :p

επιλεγεις personal folders file ( .pst )

Στο tree που θα σου βγάλει για να διαλέξεις τι από το outlook θα κάνεις export, πρόσεξε να διαλέξεις το "Personal Folders" και να επιλέξεις το "Include subfolders" ώστε να κρατήσει όλα τα δεδομένα (mail, contacts, calendar κλπ).

Υπόψη ότι το Import/Export είναι η μόνη σίγουρη λύση για να κρατήσεις τα δεδομένα σου σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις format π.χ. γιατί έτσι δεν δημιουργούνται προβλήματα όταν ξαναστήνεις το outlook.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Στο tree που θα σου βγάλει για να διαλέξεις τι από το outlook θα κάνεις export, πρόσεξε να διαλέξεις το "Personal Folders" και να επιλέξεις το "Include subfolders" ώστε να κρατήσει όλα τα δεδομένα (mail, contacts, calendar κλπ).

Υπόψη ότι το Import/Export είναι η μόνη σίγουρη λύση για να κρατήσεις τα δεδομένα σου σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις format π.χ. γιατί έτσι δεν δημιουργούνται προβλήματα όταν ξαναστήνεις το outlook.

Κατέβασα και το ΕΞΗΣ προγραμματάκι, καλού κακού ;)

Εγώ δηλαδή είμαι μπακάλης που απλώς κάνω copy το ήδη υπάρχον αρχείο pst του Outlook? :worry:
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom

Εγώ δηλαδή είμαι μπακάλης που απλώς κάνω copy το ήδη υπάρχον αρχείο pst του Outlook? :worry:

Όχι βέβαια. Το πιο safe είναι. Ξέρεις τι κάνεις.

Απλά εγώ βιαζόμουν. ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom

Αυτό το έκανα κι εγώ μέχρι και το office 2000. Από το xp και μετά είχε προβλήματα. Συγκεκριμένα, ενώ έβλεπες όλα τα contacts σωστά, όταν πήγαινες να βάλεις παραλήπτες σε ένα mail δεν σου εμφάνιζε τίποτα στο σχετικό παράθυρο (To: , cc:, κλπ). Μεγάλο πρόβλημα που δεν είχα καταφέρει να το διορθώσω. Γι'αυτό έγραψα και πριν ότι το πιο ασφαλές είναι το import/export.