memix Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Επειδη ενδιαφερομαι για wireless adsl συμφερει αυτη η προσφορα η οχι? Ειναι καλο το μοντεμ που δινει το πακετο η ειναι καλυτερα να αγορασω καποιο αλλο μοντεμ και την adsl ξεχωριστα? Λιγο help γιατι ειμαι ασχετος και ετοιμος να αγορασω το wireless πακετο της forthenet Α και κατι αλλο........Θα μπορεσω στο μελλον με αυτο το πακετο να τραβηξω καλωδιο για να εχω wireless dsl και στον πανω οροφο του σπιτιου μου?Τι θα χρειαστει να αγορασω τοτε?Ενα ακομα wireless modem ισως? thanks Προς Θεου μην τυχον κα παρεις το πακετο τις forthnet , το router ειναι ενα μαυρο χαλι. Ουτε και το πακετο του πλαισου λεει πολλα. Καλυτερα θα ηταν να παρεις ξεχωριστα το dsl router. Πολυ καλα ειναι το us-robotics ( ειναι ομως για pstn αλλα μπορει να γινει isdn με αναβαθμιση αλλα μπορει να χασεις την εγγυηση ) και το 3com με κοστος περιπου τα 90 € . Αν παρεις wireless dsl router δεν χρειαζεσαι να περνας καλωδια αφου γιαυτο τον λογο το παιρνεις. Στελνει το σημα ασυρματα στους αλλους Η/Υ. Δεν χρειαζεσαι 2ο router , απλως πρεπει οι αλλοι Η/Υ να εχουν καρτα wifi. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf_boy7 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ειναι σιγουρο οτι μετα την παροδο των 3 μηνων μπορεις να διατηρησεις τη γραμμη και να αλλαξεις παροχέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 nomizo oti alaksane tous orous tou sinvoleou...malista alaksane kai tin "orologia" pou chrisimopiisane...kai kala grammi tis otenet kai tetia.. sinvolaio den mou dosane sto plaisio gia na to diavaso. alla mou eipe kapios ekei poli eksipiretikos oti eichan alaksei tous orous kai osoi piran stin archi den einai desmeumeni....metepita omos -den thimate pote akrivos- pou alaksane oi oroi...allaksane kai ta plana... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Το λογικό είναι να μη μπορείς να διατηρήσεις τη γραμμή μετα. Αυτό δηλαδή γίνεται με FORTHnet, HOL, Tellas κλπ. Αν η ΟΤΕnet σου δίνει την δυνατότητα να διατηρήσεις την γραμμή και να αλλάξεις ISP, μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό απο τον ΟΤΕ, κάτι που σίγουρα δεν θα το είχαν αφήσει έτσι οι ISP αν ίσχυε. Αυτή είναι η σκέψη μου, δεν ξέρω.. μπορει να κάνω και λάθος. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 den eiparchei thema athemitou antagonismou etsi opos to theteis... isa isa pou me ta elachista nomika pou gnorizo i forthnet "stinei" tetia vasi. giati den einai logiko eno stin ousia plironeis tin grammi esi...-auta peri dorean einai ante min po- na sou lene oti tous anoikei...teleutea fora pou tsekara oute i forthnet oute i otenet -einai ksechoristi eteria min to ksechname auto- oute i hol...oute kamia eteria ektos apo ton ote tin vivodi kai tin teledome -an kai den parechei adsl meso tou diktiou tis- echoun diktia dika tous....-esto kai se kapio vathmo merikes- apla to thema einai to retention tou user...tipota allo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. August 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ειναι σιγουρο οτι μετα την παροδο των 3 μηνων μπορεις να διατηρησεις τη γραμμη και να αλλαξεις παροχέα ; nai ein ai 100% siguro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 nai ein ai 100% siguro Μήπως έφερε το Πλαίσιο ασύρματα modem της Netgear και για isdn γραμμές? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 xmmmm...απο όσο ξέρω είναι στο πλάνο,γιατί δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα με το pstn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts