lebe Δημοσιεύτηκε June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2005 Paides exw kati tragoudia se morfh M4A.Pws ginetai na ta metatrepsw se MP3? To Winamp paizei M4A? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Paides exw kati tragoudia se morfh M4A.Pws ginetai na ta metatrepsw se MP3? To Winamp paizei M4A? To forma Μ4Α υποστηριζεται απο τον Winamp Media Player. Δεν γνωριζω για την μετατροπη. Επειδη εχθες επεσε στα χερια μου ενα φουλ σιντι βαση αυτου του προτυπου, κι εγω ενδιαφερομαι για τη μετατροπη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Paides exw kati tragoudia se morfh M4A.Pws ginetai na ta metatrepsw se MP3? To Winamp paizei M4A? ναι το winamp παιζει αρχεια τυπου M4A. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το itunes εχω την εντύπωση ότι κάνει αυτή την μετατροπή. Κάνει σίγουρα από wmv->mp3 και AAC-> mp3. To mp4 νομίζω ότι ουσιαστικα είνα το ίδιο με το AAC. http://www.apple.com/itunes/download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouts83 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 εχω το itunes αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει . πως βαζουμε τα αρχεια για μετατροπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μετατροπές σε διάφορα είδη αρχείων ήχου μπορείς να κάνεις με το dbpoweramp. Προτίμησε το, είναι πιο ελαφρύ και θα σε καλύψει και στο μέλλον αν πετύχεις άλλα είδη αρχείων, όπως FLAC, ape, mpc κλπ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouts83 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Μετατροπές σε διάφορα είδη αρχείων ήχου μπορείς να κάνεις με το dbpoweramp. Προτίμησε το, είναι πιο ελαφρύ και θα σε καλύψει και στο μέλλον αν πετύχεις άλλα είδη αρχείων, όπως FLAC, ape, mpc κλπ. :lol::lol::lol: ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μετατροπές σε διάφορα είδη αρχείων ήχου μπορείς να κάνεις με το dbpoweramp. Προτίμησε το, είναι πιο ελαφρύ και θα σε καλύψει και στο μέλλον αν πετύχεις άλλα είδη αρχείων, όπως FLAC, ape, mpc κλπ. Ευχαριστώ! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts