JOHNMEGARYTHMOS Δημοσιεύτηκε January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2019 καλησπερα σας ψαχνω στο excell ενα κωδικα αλγοριθμο ισως που να κανει αλλαγη στον αυξοντα αριθμο για την εκδοση αποδειξης, τι μπορω να κανω; και ποτε αλλαζει τον αυξοντα αριθμο οταν εκτυπωνω την αποδειξη; ή οταν το αποθηκευω; γενικα υπαρχει τροπος;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Δεν εξηγείς ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Αν θες να προσθέτεις τιμή σε έναν ΑΑ όταν εκτυπώνεις την απόδειξη, τότε αυτό εδώ ίσως να σε βοηθήσει Edited January 25, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Δεν εξηγείς ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Αν θες να προσθέτεις τιμή σε έναν ΑΑ όταν εκτυπώνεις την απόδειξη, τότε αυτό εδώ ίσως να σε βοηθήσει καλησπερα και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση , επειδη κοβω αποδειξη λιανικης απο excell βαζω καθε φορα χειροκινητα τον αυξοντα αριθμο της αποδειξης , και εχει τυχει να κοψω αποδειξη με τον ιδιο αυξοντα αριθμο οταν βιαζομαι , ρωταω αμα μπορω να αλλαζει ο αυξοντας αριθμος της αποδειξης +1 οταν εκτυπωνω την αποδειξη ή οταν την αποθηκευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Το link που έχω βάλει, αυξάνει τον ΑΑ κατά την εκτύπωση. Νομίζω στη δευτερη σελίδα έχει λίγο καλύτερο κώδικα (από ότι στην πρώτη απάντηση που δίνουν) έτσι ώστε να σου βγάζει και το μενού της εκτύπωσης (ή τουλάχιστον να επιλέγεις εκτυπωτή). Με μια παραλαγή θα μπορούσε να γίνεται και κατά την αποθήκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Το link που έχω βάλει, αυξάνει τον ΑΑ κατά την εκτύπωση. Νομίζω στη δευτερη σελίδα έχει λίγο καλύτερο κώδικα (από ότι στην πρώτη απάντηση που δίνουν) έτσι ώστε να σου βγάζει και το μενού της εκτύπωσης (ή τουλάχιστον να επιλέγεις εκτυπωτή). Με μια παραλαγή θα μπορούσε να γίνεται και κατά την αποθήκευση. δηλαδη οταν πατας εκτυπωση αλλαζει ο α/α ; ή οταν ολοκληρωθει η εκτυπωση; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Πριν την εκτύπωση τρέχει ο κώδικας ---- edit ---- ή μάλλον για να το πω καλύτερα, ο κώδικας θα ξεκινήσει να τρέχει πριν την εκτύπωση, αλλά ο ΑΑ θα αλλάξει αμέσως μετά Αν θέλεις βοήθεια για να τον προσαρμόσεις στο excel σου, πες μου. Edited January 25, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Πριν την εκτύπωση τρέχει ο κώδικας ---- edit ---- ή μάλλον για να το πω καλύτερα, ο κώδικας θα ξεκινήσει να τρέχει πριν την εκτύπωση, αλλά ο ΑΑ θα αλλάξει αμέσως μετά Αν θέλεις βοήθεια για να τον προσαρμόσεις στο excel σου, πες μου. ωραία μου κάνει να αλλάζει όταν παταω εκτύπωση. μετά τι κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 ωραία μου κάνει να αλλάζει όταν παταω εκτύπωση. μετά τι κάνω ? τι εννοείς; θέλεις να κάνει και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 τι εννοείς; θέλεις να κάνει και κάτι άλλο; οχι αυτο , τι θα πρεπει να βαλω ; που τον γραφω των κωδικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Σε ποιο κελί γράφεις τον ΑΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Σε ποιο κελί γράφεις τον ΑΑ; έχω κάνει συγχώνευση 2 κελιων Ι4 και Ι5 . όταν πάω να επιλέξω το ΑΑ γράφει Ι4 πάνω από την στήλη Α εκεί δίπλα που είναι η συνάρτηση fx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ξέχασα να ρωτήσω και το όνομα του "sheet" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ξέχασα να ρωτήσω και το όνομα του "sheet" Φύλλο1 οπως ητανε απο την αρχη που εφτιαξα το excell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ανοίγεις το excel σου και το αποθηκεύεις ώς FILENAME.xlsm (όπου filename είναι αυτό που είχες μέχρι τώρα) Πατάς ALT+F11 Διπλό click στο "ΤhisWorkbook" (ή δε ξέρω πως το γράφει στα ελληνικά) Επικόληση τον παρακάτω κώδικα (με προσοχή εκεί που λέει "With Sheets("Φύλλο1")" τη λέξη Φύλλο υπάρχει περίπτωση να στη γράψει με περίεργους χαρακτήρες και να πρέπει να την ξαναγράψεις μόνος σου Private Sub Workbook_BeforePrint(Cancel As Boolean) Cancel = True Application.EnableEvents = False Application.Dialogs(xlDialogPrint).Show With Sheets("Φύλλο1") .Range("I4").Value = .Range("I4").Value + 1 End With Application.EnableEvents = True End Sub Αποθηκεύεις και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ανοίγεις το excel σου και το αποθηκεύεις ώς FILENAME.xlsm (όπου filename είναι αυτό που είχες μέχρι τώρα) Πατάς ALT+F11 Διπλό click στο "ΤhisWorkbook" (ή δε ξέρω πως το γράφει στα ελληνικά) Επικόληση τον παρακάτω κώδικα (με προσοχή εκεί που λέει "With Sheets("Φύλλο1")" τη λέξη Φύλλο υπάρχει περίπτωση να στη γράψει με περίεργους χαρακτήρες και να πρέπει να την ξαναγράψεις μόνος σου Αποθηκεύεις και είσαι έτοιμος σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω και θα σου πω οταν βρω χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts