x2468 Δημοσιεύτηκε June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2005 Όταν είμαι σε κάποια σελίδα στον internet explorer και πατάω σε κάποιο σύνδεσμο για να ανοίξει μια δεύτερη σελίδα αυτή δεν ανοίγει καν.Μάλλον θα πείραξα κάποιες από τις ρυθμίσεις του explorer. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευσπρόδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 η βοήθεια που χρειάζεσαι φαίνεται στην υπογραφή μου :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 x2468 said: Όταν είμαι σε κάποια σελίδα στον internet explorer και πατάω σε κάποιο σύνδεσμο για να ανοίξει μια δεύτερη σελίδα αυτή δεν ανοίγει καν.Μάλλον θα πείραξα κάποιες από τις ρυθμίσεις του explorer. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευσπρόδεκτη. Ευχαριστώ. Αν έχεις service pack2 ξετσέκαρε την επιλογή για να δέχεσαι pop ups!Αλλιώς κάνε ένα default settings!Αν πάλι βλέπεις ότι δεν γίνεται τίποτα ίσως κάτι γράφτηκε στην registry που το μπλοκάρει κανά spyware κανα adaware!Κατέβασε το registry mechanic και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα εμφανίσει κάποτε! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 βάλε firefox να ησυχάσεις. το IE είναι γενικότερα ένα bug στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts