cocu Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Γράφω παιδιά μεθάυριο και φυσικά δεν έχω ιδέα!Έχω όμως κάτι παλιά θέματα και δεν μπορω να βρώ μερικά! Το α' είναι Πόσες διευθύνσεις έχει ο επεξεργαστής 6502?Σε πόσες σελίδες υποδιαιρείται?Πόσες διευθύνσεις έχει η κάθε σελίδα?Περιγράψτε τις διευθύνσεις μνήμης της μηδενικής σελίδας.Περιγράψτε τις διευθύνσεις μνήμης της σωρού! Και το β' Πώς εκτελεί ο επεξεργαστής 6502 την πράξη 125-139 και με τι αποτέλεσμα? Όποιος μπορέσει ας με βοηθήσει!!! :) Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Βρες το manual του επεξεργαστη καλύτερα. Κι εγώ γράφω τη Δευτέρα και δεν ξέρω που μου παν τα 4 :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μπες εδώ ειναι η σελιδα ενος καθηγητή μου εχει καποια pdf θεωρία για αρχιτεκτονική υπολογιστών και μερικες ασκήσεις.. Τωρα δεν ξερω πόσο ιδια ειναι με αυτά που κανετε εσεις αλλα κατι κοινο 8α βρεις :) Αν σου ζητήσει κανενα κωδικο, ειναι "teilam" χωρις εισαγωγικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts