boban3 Δημοσιεύτηκε January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2019 Καλησπέρα ζήτησα καλύτερη προσφορά από τα 26,77 ευρώ που προσφέρονται για το family pack triple play.με πήρανε τηλέφωνο και μου έδωσαν ακριβώς την ίδια.τωρα είμαι στο vodafone triple play με full pack(περιλαμβάνει τα 6 αθλητικά κανάλια της nova)με 32,80 ευρώ.η wind μου έκανε προσφορά το ίδιο πακέτο στα 26,50 και δωρεάν εξοπλισμό.αν μπορείτε να μου αντιπροτεινετε κάποια προσφορά που θα περιλαμβάνει και τα αθλητικά κανάλια η έστω κάποια από αυτά θα προτιμούσα τη φορθνετ.απλα επείγει λιγάκι,επειδή είναι προωθητική ενέργεια η προσφορά της wind.η vodafone με χρεώνει και 120 ευρώ ως τέλη αποχώρησης αλλά με αυτό θα ασχοληθώ έπειτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπέρα boban3, Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο επικοινωνίας ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε; Γεωργία, Nova Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts