JOHNMEGARYTHMOS Δημοσιεύτηκε December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2018 καλησπερα εδω και 3 ημερες δεν μπορω να συνδεθω σε οποια σελιδα θελω , δεν εχω καταλαβει τι γινεται , μια μπαινει κανονικα στο email κια μια αλλες σελιδες καθολου μου βγαζει προβλημα οτι δεν υπαρχει συνδεση; εχω φτασει στο αμην λεω να κανω φορματ και επαναγκατασταση αλλα θελω να το αποφυγω. χωρια οτι εδω και πολυ καιρο δεν υπαρχει ενδειξη συνδεσης ιντερνετ με καλωδιο ειτε με wifi . οποια σελιδα μπαινει , πχ θελω να μπω στην winkbank τιποτα, δεν καταλαβαινω τι φταιει τι να κανω; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 αν εχεις facebook ή telegram ρωτα στο σχετικο group Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 σε ευχαριστω πολυ μια στρωνει και μια τα ιδια .. δεν μου εχει ξανα τυχει τετοιο χαος . τι το ηθελα και αλλαξα ρουτερ; καλυτερα το παλιο ρουτερ που ειχα . αν και ητανε ιδια . αν φταει αυτο.. διοτι και στο λαπτοπ με windows τα ιδια χαλια . ενω μια χαρα περασα χειροκινητα τους ip και dns και συνδεθηκε μια χαρα στο ιντερνετ ειχα βαλει κατι να κατεβει και σταματησε παω να ανοιξω σελιδες και μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.. μετα απο αρκετη ωρα μπηκε και φορτωσε την σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts