Jump to content

Προδοσία από φίλους

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Είναι κανόνας αυτός.

• Απαντήσεις 365
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ το πιστεύω αυτό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οποτε φιλε μην πινεις αδικα για οπως θα δεις , ελαχιστοι γλυτωσαν ...

http://www.damnlol.com/i/0d6291024383e8ef8f66b87216af4b2e.jpg

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Γενικά τίποτα και κανείς δεν αξίζει για να κάθεται να πίνει κάποιος.

Έχω βάλει στον εαυτό μου γερές άμυνες και πλέον δεν δενομαι εύκολα αλλά και σίγουρα δεν γίνομαι και κομμάτια ακόμα και υπερβολική συμπάθεια να χω σε κάποιον άνθρωπο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχω βάλει στον εαυτό μου γερές άμυνες και πλέον δεν δενομαι εύκολα αλλά και σίγουρα δεν γίνομαι και κομμάτια ακόμα και υπερβολική συμπάθεια να χω σε κάποιον άνθρωπο

εννοειται...αλλα ολα αυτα πρεπει να τα παθεις νωρις για να μαθεις....Τις παιδικες ασθενειες τις περναμε μικροι γιατι ειναι πιο ανωδυνες.Μετα απο χρονια θα εχουμε συνηθησει...Στο 3-4 μμεθυσι για γκομενα θα παθουμε την ανοσια,που θα παει :lol: :lol:

γιατι υπαρχει μεταξυ αντρων? λυκοφιλιες υπαρχουν,εγωισμος ικανοποιηση του εγω,βαρεθηκαμε ο επομενος,συμφεροντοφιλιες κ.α.

ξερεις κατι ρε φιλε? καλα κανεις αφου μπορεις,εαν μπορεις.ομως αληθεια πως μπορουμε να ελεγξουμε τα συναισθηματα μας?αφου ειμαστε φτιαγμενοι να νιωθουμε.και αυτο γιατι μας κανει να ειμαστε στην ζωη.για μενα αυτο εχει αξια ,να νιωθεις και ας ειναι για λιγο η' πολυ διαστημα,για δυνατη σχεση η' μια περαστικη .και ας αποτυχαινει ,τουλαχιστον ετσι καταλαβαινεις οτι ζεις την ζωη σου.δεν εχει νοημα εαν την ελεγχεις συναισθηματικα.

εγω λοιπον εμαθα να μην κραταω αμυνες.μπαινω με τα χιλια,ζω την καθε στιγμη και μετα οτι γινει.και ας στεναχωριεμαι μετα και αυτο ειναι ενα ωραιο συναισθημα που μου θυμιζει οτι ειμαι ανθρωπος.ζωντανος.

αληθεια αυτοι που φοβουνται να ζησουν για να μην πληγωθουν τι εχουν να θυμουνται στην ζωη?την ζουν στα αληθεια,η' απλως επιζουν?

δεν εχω την λυση,δεν την ψαχνω απλα ζω και οτι γινει,οπου με παει....

Μετέφερα κάποια μηνύματα στο θέμα Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες γιατί πήγαιναν θεματικά εκεί. Προσπαθήστε να κρατήσετε το θέμα αυτό καθαρά για φιλικές σχέσεις. :)
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

γιατι υπαρχει μεταξυ αντρων? λυκοφιλιες υπαρχουν,εγωισμος ικανοποιηση του εγω,βαρεθηκαμε ο επομενος,συμφεροντοφιλιες κ.α.

Σωστά και τα δύο. Ιδίως η αληθινή φιλία μεταξύ αντρών ήταν το πιο πολύτιμο όπλο που είχε το αντρικό φύλο ενάντια στον κοινό εχθρό (τις γυναίκες :lol: :p), αλλά πλέον έχει εκλείψει κι αυτό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που "φίλος" την έπεσε στην κοπέλα φίλου του, χωρίς να υπολογίσει ούτε φιλίες ούτε τίποτα. Κάτι για το οποίο κοροϊδεύαμε τις γυναίκες, ότι δεν έχουν ιερό και όσιο, ότι δε σέβονται τη φιλία τους προκειμένου να περνούν καλά κλπ. Πλέον έχουμε ισότητα κι εκεί. Επομένως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή όταν διαλέγεις φίλους, και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που χρειάζεσαι όταν διαλέγεις σύντροφο... ;)

Και φυσικά αναφορικά με τον τίτλο του θέματος, είναι πολύ σκληρό να προδίδεσαι από φίλους. Το μυστικό είναι αν συμβεί να μην κλειστείς στο καβούκι σου, χάνοντας την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Είναι μεγάλη παγίδα. Δε μασάμε και προχωράμε γι' άλλα. :)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σωστά και τα δύο. Ιδίως η αληθινή φιλία μεταξύ αντρών ήταν το πιο πολύτιμο όπλο που είχε το αντρικό φύλο ενάντια στον κοινό εχθρό (τις γυναίκες :lol: :p), αλλά πλέον έχει εκλείψει κι αυτό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που "φίλος" την έπεσε στην κοπέλα φίλου του, χωρίς να υπολογίσει ούτε φιλίες ούτε τίποτα. Κάτι για το οποίο κοροϊδεύαμε τις γυναίκες, ότι δεν έχουν ιερό και όσιο, ότι δε σέβονται τη φιλία τους προκειμένου να περνούν καλά κλπ. Πλέον έχουμε ισότητα κι εκεί. Επομένως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή όταν διαλέγεις φίλους, και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που χρειάζεσαι όταν διαλέγεις σύντροφο... ;)

Και φυσικά αναφορικά με τον τίτλο του θέματος, είναι πολύ σκληρό να προδίδεσαι από φίλους. Το μυστικό είναι αν συμβεί να μην κλειστείς στο καβούκι σου, χάνοντας την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Είναι μεγάλη παγίδα. Δε μασάμε και προχωράμε γι' άλλα. :)

το τελευταιο ισχυει...αλλα εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρξει ανετα φιλια μεταξυ γυναικας και αντρα και πολυ καλη μαλιστα...το αμα χασεις φιλους να κλεινεσαι στον εαυτο σου ειναι οτι χειροτερο...απλα παρατας αυτους και ψαχνεις για νεους

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το τελευταιο ισχυει...αλλα εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρξει ανετα φιλια μεταξυ γυναικας και αντρα και πολυ καλη μαλιστα...το αμα χασεις φιλους να κλεινεσαι στον εαυτο σου ειναι οτι χειροτερο...απλα παρατας αυτους και ψαχνεις για νεους

αυτο ειναι το σημαντικοτερο ...μου ετυχε προσφατα πολυ καλος μου φιλος να πεσει θυμα προδοσιας απο αλλους πιο κολλητους του και μετα να ερχεται σε μενα να πληρωσω τα σπασμενα λεγοντας μου οτι δεν πιστευει στην φιλια και οτι τωρα με βλεπει αλλιως.χωρις να φταιω σε τιποτα εγω.απλα πληρωνα την ψυχολογικη ζημια που του προκαλεσαν οι αλλοι.επειδη ομως τον ειχα ψυχολογησει καλα ηξερα που θα παει το πραγμα.

δεν προσεχε πως μου φερεταν πλεον γιατι δεν τον ενοιαζε να εχει πλεον καλους φιλους αλλα, παρεες οπως ελεγε.του εξηγησα οτι επειδη βρεθηκαν καποιοι μαλακες στον δρομο του δεν σημαινει οτι πρεπει να χασει την εμπιστοσυνη του σε ολους και οτι πρεπει να συνεχισει να πιστευει στην φιλια,εστω και εαν ειναι δυσκολο να βρεις σημερα αληθινους φιλους.εκανα υπομονη γιατι ενω ηξερα που πηγαινε το θεμα ηθελα να το εξαντλησω.με αναγκασε σιγα σιγα επειδη δεν φεροταν σωστα, να απομακρυνθω απο κοντα του και τελικα να διαλυσουμε την φιλια.

απαγοητευτηκα και γελουσα απο μεσα μου για το ποσο ευκολα μπορεσε και πηρε αναποδες και χαλασε το μυαλο του.

ευτυχως με τον καιρο εχω αναπτυξει αμυνες στον ευατο μου οχι για να μην στεναχορηθω,γιατι αυτο δεν γινεται αλλα για να ξεπερνω πιο γρηγορα το παρελθον.ειμαι απο αυτους που αναπολουν αναμνησεις του παρελθοντος,κοιταζουν στο μελλον αλλα κυριως ζουν για το παρον και ψαχνουν συνεχεια ...

Edited by protoporos

Έτσι είναι ο άνθρωπος δυστυχώς. Αυτός που σήμερα είναι αδερφός σου, αύριο είναι ένας ξένος. Αλλάζουν τα ενδιαφέροντα, αλλάζουν τα θέλω, αλλάζουν οι καταστάσεις, αλλάζουν τα γούστα και ...η φιλία τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Έτσι είναι ο άνθρωπος δυστυχώς. Αυτός που σήμερα είναι αδερφός σου, αύριο είναι ένας ξένος. Αλλάζουν τα ενδιαφέροντα, αλλάζουν τα θέλω, αλλάζουν οι καταστάσεις, αλλάζουν τα γούστα και ...η φιλία τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.

ακριβως...και οχι μονο αυτο...με τα χρονια οι κυκλοι ζωης αλλαζουν και ετσι αλλαζουμε φιλους

αντε να κρατησουμε 1 2 απο παλια

σχολειο αρχιζεις φιλιες μετα στο αλλο σχολειο φτιαχνεις και αλλες φιλιες και κρατας τις παλιες...μετα στην δουλεια γνωριζεις νεους ανθρωπους και δυσκολα θα κρατησεις τις αλλες...και μετα αφου κανεις οικογενεια και παιδια θα κανεις πολυ παρεα με τους γονεις των φιλων των παιδιων σου;)

οσο οτι η φιλια τελειωνει με συνοπτικες διαδικασιες αυτο οντως ισχυει...οταν ο αλλος αρχισει να απομακρυνεται απο τον αλλον συμβαινει οτι κατι εχει συμβει η οτι δεν θελει αλλο την παρεα σου...αλλα επισης αμα ειναι φιλια πολλων χρονων δεν νομιζω να γινει και απλα κατι θα εχει συμβει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• 7 months later...

Δεν περίμενα ότι θα έγραφα σ'αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει.

Σήμερα, πήγα και μίλησα στην κοπελιά που μου αρέσει (όσοι παρακολουθούν το θέμα με τις σχέσεις των φύλων με ξέρουν πολύ καλά :p) και δεν πίστευα αυτά που μου είπε εκείνη. Όταν της είπα ότι μου αρέσει, αλλά δεν της το χα πει πιο πριν επειδή έμαθα ότι τα έφτιαξε με τον ξαδέρφο της "κολλητής" της, εκείνη μου είπε ότι της άρεσα από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να μιλάμε, με δοκίμαζε με διάφορους τρόπους για να δει αν θα "τσιμπήσω", που όντως "τσίμπησα" και της άρεσε, αλλά το πρώτο πράγμα που άκουσε όταν μπήκε στην παρέα ήταν το εξής από τη "φίλη" της: "Ο Γιάννης είναι πέφτουλας και ψάχνει μόνο το σεξ, την έπεσε και σε μία άλλη, την έπεσε και σε μένα και τώρα θα την πέσει και σε'σένα, έχω παρατηρήσει ότι του αρέσεις γι'αυτό πρόσεχε". Φυσικά, η Μ δεν πίστεψε τίποτα καθώς ξέρει τι άνθρωπος είμαι και όταν της είπα τι μου είπε η άλλη ("δεν έχεις μέλλον μαζί της", "του έχει δώσει το πράσινο φως" κτλ) έγινε έξαλλη. Ακόμα και το "Η Μ τα έφτιαξε με τον ξαδέρφο μου" ήταν ψέμα για να μην της πω τίποτα, ενώ η Μ περίμενε πως και πως να της πω ότι μου άρεσε. Εν κατακλείδι, αν δεν υπήρχε η φίλη-φίδι, τώρα θα ήμασταν μαζί.

Το θέμα όμως τώρα είναι το εξής, μαθαίνοντας όλα αυτά, δεν θέλω να τη βλέπω ούτε ζωγραφιστή το ίδιο και η Μ καθώς όπως σταματούσε εμένα από το να πω κάτι, το ίδιο έκανε και στη φίλη της αλλά και χειρότερα (όταν κατάλαβε ότι γουστάρω την φίλη της, της "έριξε" από δίπλα στον ξαδέρφο της για να τα φτιάξουν και να μείνει το πεδίο ελεύθερο) κι έτσι της πρότεινα να της μιλήσουμε, να της πούμε ότι ξέρουμε τα πάντα, να σταματήσουμε τις επαφές και να συνεχίσουμε έστω και σαν φίλοι, αλλά το αρνήθηκε λέγοντάς μου ότι λόγω του μίσους και της ζήλιας που έχει γι'αυτήν, φοβάται μην τρελαθεί και πάει να πει διάφορα στο αγόρι της σχετικά με εμένα και αυτή (δεν έχει γίνει κάτι, απλά ψάχνει συνεχώς "πατήματα" για να της διαλύσει κάθε σχέση ή φιλία) και ειλικρινά είναι το μόνο που δε θέλω. Αρκετά έπαιξε μαζί μου και αν καταλάβω ότι εξαιτίας της, στεναχωρηθεί έστω και λίγο η Μ, δεν θα υπολογίσω τίποτα και θα τα κάνω όλα π....άνα.

Η Μ μπορεί να συνεχίσει το θέατρο μέχρι να γίνει κάτι που θα είναι και το "κερασάκι στην τούρτα", αλλά εγώ δεν θέλω ούτε να τη βλέπω, ούτε να την ξέρω και από την άλλη μου στέλνει μηνύματα και με παίρνει τηλέφωνο ζητώντας μου το λόγο. Τι να κάνω; :help:

Edited by DonJuan

Όσο περνάνε τα χρόνια, θα τα συνηθίζεις αυτά... Αυτός είναι ο κόσμος και αυτός ήταν πάντα. Σκληρός.

Όσο περνάνε τα χρόνια, θα τα συνηθίζεις αυτά... Αυτός είναι ο κόσμος και αυτός ήταν πάντα. Σκληρός.

Το ξέρω, αλλά το θέμα είναι τώρα τι να κάνω; Πριν από λίγο, το φίδι (:p) μου έστειλε μήνυμα στο facebook αφού πρώτα μ'είχε πάρει τηλέφωνο και μου ζητούσε το λόγο που ήμουν περίεργα. Της είπα ότι δεν είχα όρεξη και δεν το συνέχισε, αλλά τις επόμενες μέρες που θα καταλάβει ότι κάτι έχω μαζί της, τι να κάνω;

Το ξέρω, αλλά το θέμα είναι τώρα τι να κάνω; Πριν από λίγο, το φίδι (:p) μου έστειλε μήνυμα στο facebook αφού πρώτα μ'είχε πάρει τηλέφωνο και μου ζητούσε το λόγο που ήμουν περίεργα. Της είπα ότι δεν είχα όρεξη και δεν το συνέχισε, αλλά τις επόμενες μέρες που θα καταλάβει ότι κάτι έχω μαζί της, τι να κάνω;
πολυ απλα συναντησε της.πες της τι συνεβη τι εκανε δηλ.δες τις αντιδρασεις της και αν παραδεχτει οτι αυτο που εκανε ηταν λαθος και κακο κυριως.Και μη ξαναασχοληθεις μαζι της.Αν σου κανε κατι τετιο για μια κοπελα φαντασου τι θα μπορουσε να σου κανει στο μελλον.Ετσι ειναι ο κοσμος κακος και ζηλιαρης.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

πολυ απλα συναντησε της.πες της τι συνεβη τι εκανε δηλ.δες τις αντιδρασεις της και αν παραδεχτει οτι αυτο που εκανε ηταν λαθος και κακο κυριως.Και μη ξαναασχοληθεις μαζι της.Αν σου κανε κατι τετιο για μια κοπελα φαντασου τι θα μπορουσε να σου κανει στο μελλον.Ετσι ειναι ο κοσμος κακος και ζηλιαρης.

Δυστυχώς, όπως ανέφερα και προηγουμένως, δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο μιας και θα καταλάβει αμέσως ότι μου το είπε η Μ και με τη ζήλια και το μίσος που έχει, σίγουρα θα πει κάτι στον ξαδέρφο της και θα γίνουν μπίλιες με τη Μ κι έτσι και στεναχωρηθεί έστω και λίγο, θα γίνει χαμός. Κάτι άλλο; :(

ειναι πιστευω προφανες σε ολους οτι η φιλη σου(φιδι) σε γουσταρει, για αυτο δεν ηθελε να τα φτιαξεις με αυτη που σου αρεσει. Δεν εξηγειται αλλιως. Γιατι να βαζει λογια κτλ? Τι ζηλευει?

ειναι πιστευω προφανες σε ολους οτι η φιλη σου(φιδι) σε γουσταρει, για αυτο δεν ηθελε να τα φτιαξεις με αυτη που σου αρεσει. Δεν εξηγειται αλλιως. Γιατι να βαζει λογια κτλ? Τι ζηλευει?

Αυτό πιστεύουν όλοι. Στην αρχή, όταν η Μ είχε μπει στην παρέα, της είχε πει ότι της άρεσα αλλά εμένα μου άρεσε αυτή, και όταν γύρισε η Μ και της είπε ότι και σε'κείνη άρεσα, τότε άρχισε το "θάψιμο".

Συγγνώμη Don αλλά επειδή δε μπορώ να τα διαβάσω όλα, όταν λες φίλους εννοείς αν κατάλαβα καλά γυναίκα ή κατάλαβα λάθος?

Σωστά κατάλαβες, φίλη δική μου και κολλητή της κοπέλας που μ'αρέσει.

Σωστά κατάλαβες, φίλη δική μου και κολλητή της κοπέλας που μ'αρέσει.

Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας, αλλά τι σόι φιλία μπορείς να χεις με μια γκόμενα?

Έχεις και άλλες φίλες?

Και πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας, αλλά τι σόι φιλία μπορείς να χεις με μια γκόμενα?

Έχεις και άλλες φίλες?

Και πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Κατάλαβες πιστεύω πως το εννοώ το "φίλη", κοπέλα που πηγαίνω που και που μαζί της για καφέ μαζί με άλλα παιδιά και λέμε βλακείες κτλ. Δεν είμαι κοριτσάκι να'χω τις φίλες μου, απλώς επειδή είχανε γίνει στο παρελθόν κάποια πράγματα και με είχε στηρίξει, δε μπορούσα να τη χαρακτηρίσω ως "γνωστή". Τώρα κατάλαβα γιατί είχε δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, σιγά σιγά ξεδιαλύνεται το τοπίο.

Όσον αφορά την ηλικία, είμαι 19. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κτλ μόνο μέσω pm. :p

Κατάλαβες πιστεύω πως το εννοώ το "φίλη", κοπέλα που πηγαίνω που και που μαζί της για καφέ μαζί με άλλα παιδιά και λέμε βλακείες κτλ. Δεν είμαι κοριτσάκι να'χω τις φίλες μου, απλώς επειδή είχανε γίνει στο παρελθόν κάποια πράγματα και με είχε στηρίξει, δε μπορούσα να τη χαρακτηρίσω ως "γνωστή". Τώρα κατάλαβα γιατί είχε δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, σιγά σιγά ξεδιαλύνεται το τοπίο.

Όσον αφορά την ηλικία, είμαι 19. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κτλ μόνο μέσω pm. :p

Δεν είχα καταλάβει ότι το εννοούσες έτσι και χωρίς να θέλω να το παίξω σκληρός ή οτιδήποτε φίλη όπως λέμε φίλος δε νομίζω ότι παίζει να βρεις ποτέ.

Μάλλον αυτό που σου παν τα παιδιά από πάνω παίζει τότε. Γούσταρε το γκομενέτο και δεν εκδηλωνόταν.

Γιατί δε χώνεσαι σ αυτό ρε? Θα καραγουστάρει και το άλλο μετά ;) :lol:

Δεν είχα καταλάβει ότι το εννοούσες έτσι και χωρίς να θέλω να το παίξω σκληρός ή οτιδήποτε φίλη όπως λέμε φίλος δε νομίζω ότι παίζει να βρεις ποτέ.

Μάλλον αυτό που σου παν τα παιδιά από πάνω παίζει τότε. Γούσταρε το γκομενέτο και δεν εκδηλωνόταν.

Γιατί δε χώνεσαι σ αυτό ρε? Θα καραγουστάρει και το άλλο μετά ;) :lol:

Ουδέν σχόλιον για την πρότασή σου (φιλικά). :p

Σήμερα, ξαναβγήκαμε όλη η παρέα για καφέ και με βρήκε σε μια στιγμή μόνο μου και με ρώτησε τι έχω, γιατί δεν της μιλάω κτλ, αλλά όταν μου είπε "Δεν σου'χω κάνει τίποτα", έβαλα τα γέλια από τα νεύρα μου και όλη την ώρα στην καφετέρια ούτε μιλούσα, ούτε έκανα κάτι. Προς το τέλος, η Μ είπε ένα αστείο που δεν είναι του στυλ της και όταν την κοίταξα περίεργα μου είπε, "Χαμογέλα, δε μπορώ να σε βλέπω έτσι" και μου έπιασε το χέρι.

Το θέμα όμως είναι τι να κάνω; Να σταματήσω να πηγαίνω έξω με τα παιδιά όταν είναι και αυτή μαζί; Έτσι δε μπορώ να συνεχίσω για κανένα λόγο, όσο τα σκέφτομαι μόνο κακό στον εαυτό μου κάνω.