Jump to content

Προδοσία από φίλους

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nομιζω πως δεν υπαρχουν κολλητοι...!Με καποιον θα κανεις 1 περιοδο πολυ στενη παρεα...με καποιον οχι...διοτι τα πραγματα παντα αλλαζουν!ΜΠπορει να κανει σχεση να βρει καινουργιους φιλους που θα ταιριαζει περισσοτερο κ.τ.λ... καλο θα ηταν να μη θεωρουμε τιποτα δεδομενο!
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

• Απαντήσεις 365
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Όταν πεθάνω ρε κουφάλες χάρισμα σας τα δάκρια σας και τα μαύρα τα γυαλιά σας, με τα μάτια δακρυσμένα τι καλό παιδί θα πείτε, άντε να χαθείτε" δεν ξέρω αν θυμάται κανείς αυτό το τραγουδάκι αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Η φιλία αναγνωρίζεται μετά θάνατον! Έγω το τελευταίο που άκουσα και μου έγιναν να νεύρα κρόσια είναι ότι ένας "φίλος" που είναι όοοολο γλύκα και μέλια είπε ότι δεν με πάει καθόλου και στο εξοχικό μου έρχεται γιατί είναι ΤΖΑΜΠΑ...και που το είπε ο μ@λ@κ@ς; στην κουνιάδα μου. σωστόςςς;;;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

"Όταν πεθάνω ρε κουφάλες χάρισμα σας τα δάκρια σας και τα μαύρα τα γυαλιά σας, με τα μάτια δακρυσμένα τι καλό παιδί θα πείτε, άντε να χαθείτε" δεν ξέρω αν θυμάται κανείς αυτό το τραγουδάκι αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Η φιλία αναγνωρίζεται μετά θάνατον! Έγω το τελευταίο που άκουσα και μου έγιναν να νεύρα κρόσια είναι ότι ένας "φίλος" που είναι όοοολο γλύκα και μέλια είπε ότι δεν με πάει καθόλου και στο εξοχικό μου έρχεται γιατί είναι ΤΖΑΜΠΑ...και που το είπε ο μ@λ@κ@ς; στην κουνιάδα μου. σωστόςςς;;;;

Καλό... Ολόκληρη η αλήθεια σε μια πρόταση... Είναι κρίμα όμως εσύ να έχεις την άψογη συμπεριφορά και ξαφνικά να την τρως πισώπλατα. Αφου μένεις με ανοιχτό το στόμα και λες "Μα καλά,είναι δυνατόν???"

...And yet I know the worst is still to come...

Καλό... Ολόκληρη η αλήθεια σε μια πρόταση... Είναι κρίμα όμως εσύ να έχεις την άψογη συμπεριφορά και ξαφνικά να την τρως πισώπλατα. Αφου μένεις με ανοιχτό το στόμα και λες "Μα καλά,είναι δυνατόν???"

Γιατί να μην είναι; αν είσαι κουφάλα(όχι προσωπικά) καλό είναι να περάσεις τζάμπα αρκετά σ/κ, σε εξοχικό μακριά απο την Αθήνα, κοντά σε θάλασσα και με φαί και ποτό όλα free!! Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του.

Καλά κάνεις ότι κάνεις μη τα λες και σε άτομα του στενού κύκλου μου παλιο μ@λ@κ@

Τα πήρα τώρα

Yesterday

Έχεις δίκιο, και εγώ τα ίδια είχα νιώσει όταν ένας πολύ καλός μου φίλος 10 ολόκληρων χρόνων - που θα τον έκανα και κουμπάρο μου τρομάρα μου - με έγραψε κανονικά και ούτε τηλέφωνο δεν με πήρε όταν έκανα μια εγχείριση πέρσυ. Και 2 μήνες μετά, με πήρε και με έβρισε και από πάνω! Αφού είχα ταχυπαλμίες μετά.

Τελικά μάλλον τους εαυτούς μας χαλάμε, αυτά τα ζώα δεν καταλαβαίνουν ούτε τι τους γίνεται

...And yet I know the worst is still to come...

Προσωπική άποψη είναι ότι πρέπει αν μπορείς σε αυτά τα θέματα να είσαι όσο πιο χοντρόπετσος γίνεται....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Δλδ να είσαι μονόχνωτος; δεν συμφωνώ γιατί άλλωστε η ζωή κύκλους κάνει!

Έχεις και τα καλά και τα κακά, τα γλυκά και τα πικρά, και βουνό και θάλασσα

Τι λέει ο στόμας μου πάλι μαζέψτε με!!!!

Yesterday

Βρε παιδιά!

Τι απαισιοδοξία και κατήφεια είναι αυτή; Για να ανέβουμε λίγο. Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Δυστυχώς οι σχέσεις (είτε ερωτικές είτε φιλικές) βασίζονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Αυτό σημαίνει απλά ότι είναι ατελείς. Κάποια στιγμή θα μας πληγώσουν, κάποια στιγμή θα πληγώσουμε κάποιον.

Το μόνο φάρμακο είναι να μάθουμε να πέρνουμε κουράγιο από το πουθενά και να συνεχίζουμε...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Βρε παιδιά!

Τι απαισιοδοξία και κατήφεια είναι αυτή; Για να ανέβουμε λίγο. Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Δυστυχώς οι σχέσεις (είτε ερωτικές είτε φιλικές) βασίζονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Αυτό σημαίνει απλά ότι είναι ατελείς. Κάποια στιγμή θα μας πληγώσουν, κάποια στιγμή θα πληγώσουμε κάποιον.

Το μόνο φάρμακο είναι να μάθουμε να πέρνουμε κουράγιο από το πουθενά και να συνεχίζουμε...

Πολύ σωστά τα λες, αλλά γιατί ένας άνθρωπος να είναι τόσο σκαταδούρα;

Νομίζω ότι όλοι μας μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά όχι μοναδικές. Για να προσωποποιήσω την κατάσταση περνάω τέτοιες φάσεις αρκετά συχνα που με κάνουν να αναρωτιέμαι αν φταίω εγώ. Μήπως εγώ είμαι η σκαταδούρα; Δε νομίζω όμως γιατί οι λίγοστοί φίλοι λένε ότι απλά είμαι λίγο περίεργη, από κει και πέρα φταίνε οι άλλοι.

Και ξαναρωτώ μήπως φταίω εγώ?????

Yesterday

από τη σιωπή σας καταλαβαίνω ότι φταίω εγω.

μήπως λέω μήπως

Yesterday

Πενυ, δεν σε ξέρω για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Έχεις δίκιο, και εγώ τα ίδια είχα νιώσει όταν ένας πολύ καλός μου φίλος 10 ολόκληρων χρόνων - που θα τον έκανα και κουμπάρο μου τρομάρα μου - με έγραψε κανονικά και ούτε τηλέφωνο δεν με πήρε όταν έκανα μια εγχείριση πέρσυ. Και 2 μήνες μετά, με πήρε και με έβρισε και από πάνω! Αφού είχα ταχυπαλμίες μετά.

Τελικά μάλλον τους εαυτούς μας χαλάμε, αυτά τα ζώα δεν καταλαβαίνουν ούτε τι τους γίνεται

Λίγο άσχετο αλλά μου κόλλησε..... :O :rolleyes:

Γιατί σε έβρισε? :fool:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Αν η φίλη σου ήταν φίλη (και όχι φίδι) θα έπρεπε να σεβαστεί τη σχέση σου, και να σε προειδοποιήσει -αν την πίστευες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα- αν το αγόρι σου, δοκίμαζε να τη φλερτάρει. Μήπως και το αγόρι σου δε σε σεβάστηκε στην προκειμένη περίπτωση;

Τώρα όσον αφορά τον κυνισμό, δεν είπα ότι θα γίνει κυνική. Απλά να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό...

Οχι, όχι, δεν έπαιξε τίποτα τετοιο. Το ανέφερα γιατί εγώ, οχι μονο δεν εξαφανιζομουν όταν ειχα σχέση, αλλα το αντιθετο, έπαιρνα και τη φιλη μου μαζί. ;)

Απο φιλες σ' αυτον τον τομέα (να την πέφτουν στα τότε αγορια μου), δεν έχω παράπονο. Ευτυχως, αυτο μου ΄λειπε.. :O

Osoys kanoyn parea mazi moy,den toys theoro aytomatos kai filoys moy.

Apo pragmatiko filo den exo prodothei pote.Apo kapoion dhthen ''filo'' nai kai ofeilo na omologhso oti eniosa ahdia(oxi misos) gia ekeinon.

Osoys kanoyn parea mazi moy,den toys theoro aytomatos kai filoys moy.

Apo pragmatiko filo den exo prodothei pote.Apo kapoion dhthen ''filo'' nai kai ofeilo na omologhso oti eniosa ahdia(oxi misos) gia ekeinon.

Νομίζω ότι βρήκες την καταλληλότερη λέξη!

Σωστό να μη θεωρήσεις τους γύρω σου κολλητους (θα ήταν τρελό) αλλά και πάλι νιώθεις κάπως ακόμα και αν αυτός που σου την έκανε ήταν απλώς γνωστος. Γενικά το αίσθημα της προδοσίας είναι αυτό που ενοχλεί, όχι το άτομο που το κάνει :mad:

Yesterday

Γενικά το αίσθημα της προδοσίας είναι αυτό που ενοχλεί, όχι το άτομο που το κάνει :mad:

Προσωπικα με ενοχλει ο συνδιασμος και μονο.

το να με προδωσει ενα ατομο με το οποιο εχω πιει και 10 καφεδες δεν θα μου κατσει τοσο στραβα...

Θα το προσπερασω ευκολα.

Το να με προδωσει καποιος στον οποιο "εχω πονταρει" (με την εννοια τπυ εχω ανοιχτει, τον θεωρω αξιολογο, του εχω δοθεο φιλικα κτλ κτλ), αυτο πραγματικα με "γονατιζει"...

Kαι κατι αλλο που εχω διακρινει και αφορα εμενα και ισως οχι την πλειοψηφια.

Το μεγαλυτερο ποσοστο οσως νεχω γνωρισει και μου λενε 1000 φορες το λεπτο, ο καλλιτερος φιλος ειναι ο εαυτος μου, και μαζι του μονο να τα εχω καλα με ενδιαφερει και τα γνωστα, ειναι και αυτοι οι οποιοι λογο του οτι εχουν επαναυθει στην υπαρκη του εαυτουλη τους και το "δεσιμο" που εχουν, μαμανε πολυ ευκολα φιλιες...

Προσωπικα με ενοχλει ο συνδιασμος και μονο.

το να με προδωσει ενα ατομο με το οποιο εχω πιει και 10 καφεδες δεν θα μου κατσει τοσο στραβα...

Θα το προσπερασω ευκολα.

Το να με προδωσει καποιος στον οποιο "εχω πονταρει" (με την εννοια τπυ εχω ανοιχτει, τον θεωρω αξιολογο, του εχω δοθεο φιλικα κτλ κτλ), αυτο πραγματικα με "γονατιζει"...

Kαι κατι αλλο που εχω διακρινει και αφορα εμενα και ισως οχι την πλειοψηφια.

Το μεγαλυτερο ποσοστο οσως νεχω γνωρισει και μου λενε 1000 φορες το λεπτο, ο καλλιτερος φιλος ειναι ο εαυτος μου, και μαζι του μονο να τα εχω καλα με ενδιαφερει και τα γνωστα, ειναι και αυτοι οι οποιοι λογο του οτι εχουν επαναυθει στην υπαρκη του εαυτουλη τους και το "δεσιμο" που εχουν, μαμανε πολυ ευκολα φιλιες...

αρκετά σωστό αλλά αν όντος δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου δεν θα μπορέσεις να τα πας καλά με κανέναν. Δεν είπαμε να είσαι εγωκεντρικός απλά καταλαβαίνοντας τον εαυτό σου καταλαβαίνεις πως μπορεί να νιώθει και κάποιος άλλος άνθρωπος. Όντας εγωκεντικός καταλαβαίνεις μόνο τον εαυτό σου και κανέναν άλλο :}

Yesterday

αρκετά σωστό αλλά αν όντος δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου δεν θα μπορέσεις να τα πας καλά με κανέναν. Δεν είπαμε να είσαι εγωκεντρικός απλά καταλαβαίνοντας τον εαυτό σου καταλαβαίνεις πως μπορεί να νιώθει και κάποιος άλλος άνθρωπος. Όντας εγωκεντικός καταλαβαίνεις μόνο τον εαυτό σου και κανέναν άλλο :}

Α!Μπραβο! ;)

Γι' αυτο ειπα οτι το λενε 1000 φορες σε ενα λεπτο και το λενε και το λενε κτλ κτλ.

Φυσικα πρεπει να αγαπας τον εαυτο σου, γιατι οποιος δεν αγαπαει τον εαυτο του και δεν τα εχει καλα μαζι του, δεν μπορει να αγαπαει τον αλλο.

Προσωπικα τον εαυτο μου, τον εχω λιγοτερω για "επαναπαυση" (για να μου λεει δηλαδη δεν πειραζει, ηρεμισε και λοιπα, και περισωτερο για να κρινει (αυστηρα πολλες φορες) τις κινησεις μου\πραξεις μου.

Να μου τραβαει δηλαδη το αυτι και να μου ριχνει κανενα κουβα κρυο νερο για να καταλαβω τι εκανα.

Φυσικα ομως σε αναγκες ειναι ενα μεγαλο καταφυγιο! ;)

Nomizo oti prepei na anaroththoyme kai gia kati allo...

Emeis oi idioi exoyme prodosei pote kapoion anthropo,o opoios mas theoroyse pragmatiko filo;

Prosopika den exo kanei pote kati tetoio.

Emeis oi idioi exoyme prodosei pote kapoion anthropo,o opoios mas theoroyse pragmatiko filo;

Ούτε εγώ.....Τουλάχιστον δε μου έχει πει κανένας τπτ τέτοιο(ούτε το έχει δείξει) :p

Γιατί λοιπόν οι άλλοι να το κάνουν? :blink: Γιατί να μην υπάρχουν πραγματικοί φίλοι? :worry:

Γιατί ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου? :rolleyes:

Ρε παιδιά όμως αν σκέφτονται όλοι όπως εμείς γιατί να μην υπάρχουν πραγματικές φιλίες?(αν υπάρχουν είναι ελάχιστες)......Μπερδεμένα πράγματα! :wacko:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

ΟΧΙ, πάντα ο χαμένος της υποθεσης ειμαι.

Φυσικά και δεν θεωρώ όσους κάνω παρέα φιλους μου, αλλά αυτο δε σημαινει πως δε μ' ενοχλεί όταν με θάβουν πίσω απο την πλάτη μου.

"Apo pragmatiko filo den exo prodothei pote" λες Denior και σου εύχομαι ποτε να μη το πάθεις. Στα 16 μου, ουτε εγώ ειχα προδοθεί, ψιλοτραυματιστεί ίσως... :(

Τώρα στα 200 ομως, άστα να πάνε.... :p

ΟΧΙ, πάντα ο χαμένος της υποθεσης ειμαι.

Φυσικά και δεν θεωρώ όσους κάνω παρέα φιλους μου, αλλά αυτο δε σημαινει πως δε μ' ενοχλεί όταν με θάβουν πίσω απο την πλάτη μου.

"Apo pragmatiko filo den exo prodothei pote" λες Denior και σου εύχομαι ποτε να μη το πάθεις. Στα 16 μου, ουτε εγώ ειχα προδοθεί, ψιλοτραυματιστεί ίσως... :(

Τώρα στα 200 ομως, άστα να πάνε.... :p

Ναι σιγά μην είσαι και 500 ;) :blink: :wacko: :lol:

Ναι πολύ σπαστικό αυτό με το 8άψιμο........

Στο κάτω κάτω έλα να με βρεις ρε παιδί μου και να μου πεις τι πρόβλημα έχεις!

Μελαγχολία με πιάσε με αυτό το θέμα και δε ξέρω αλλά πάντα σε θέματα φιλίας είμαι πολύ ευαίσθητος και δε μπορώ να ακούω τέτοια. Κι εγώ όπως όλοι την έχω πατήσει φυσικά αλλά έχω κάποια άτομα που παραμένουν σταθερά στη ζωή μου για πολλά χρόνια. Η κολλητή μου από το γυμνάσιο και δεν έχουμε ποτέ ψυχρανθεί η απομακρυνθεί και μια ακόμα από το νήπιο θα έλεγα που ακόμα και όταν έφυγε για σπουδές Ρόδο πάλι κρατήσαμε και αντέξαμε. Μάλλον αυτά είναι και τα μόνα άτομα που εμπιστεύομαι και δε φοβάμαι ότι θα χαθούμε κάποια στιγμή. Από κει και πέρα ένας φίλος που πραγματικά με χει μπερδέψει και πληγώσει πολύ, ίσως σε κάποιες φάσεις τον θεωρούσα κολλητό μου αλλά πάντα κατάφερνε να με πληγώνει είτε γιατί χανόταν δίχως λόγο, είτε γιατί χανόταν με λόγο (όταν έκανε σχέση για παράδειγμα), και πάντα επέστρεφε ζητώντας συγνώμη που όσο κι αν είχα αποφασίσει να πω όχι και να κόψω πραγματικά κάθε επαφή δε τα κατάφερνα. Τελευταία είμαι επιφυλακτικός και ίσως μετανιώνω που έδωσα το οκ και προσπάθησα να είμαι όπως πρώτα αλλά κάποιες φορές το μετανιώνω, απλά είμαι αδύναμος να κόψω εγώ... Δε ξέρω η βλακεία είναι ότι στους φίλους μου τα δίνω όλα και μετά τη πατάω,αλλά δένομαι πολύ και φοβάμαι πάντα μη τους χάσω αυτό είναι το λάθος μου, νιώθω ότι αν μείνω σε κάποια φάση μόνος τελείωσα και ίσως γι΄ αυτό δε παίρνω κάποιες σωστές αποφάσεις αλλά δε μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα του να μην έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω, να βγω, να γελάσω κάποια στιγμή, από την άλλη σκέφτομαι και το να έχω άτομα που δε με γεμίζουν είναι χειρότερο αλλά δε ξέρω ίσως φοβάμαι τόσο τη μοναξιά τελικά... με κάποια άτομα απομακρυνθήκαμε έτσι χωρίς να υπάρχει λογος για παρεξηγήσεις και ανοησίες αλλά με τέτοιο ρυθμό που φάνηκε σαν κάτι το αναμενώμενο, βασικά όταν κάποιος κάνει μακροχρόνιες σχέσεις κάπου χάνεται μιας και η σχέση του είναι και ο φίλος του που μοιράζεται τα πάντα και έτσι δε βρίσκει πια ενδιαφέρον σε άλλα άτομα...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τελικά δεν είμαι μόνος. Στο πρώτο πάρτυ που πήγαμε με την κοπέλα μου αφού τα φτιάξαμε της την έπεσαν δύο από τους καλύτερούς μου φίλους και λίγο καιρό μετά την βρήκαν στο δρόμο ο καλύτερος μου φίλος και ένας από αυτούς που της την είχαν πέσει και της έκαναν παράπονα ότι τους έχω γράψει εμπλέκοντας μάλιστα και έναν πραγματικό φίλο μου ότι δήθεν τους παρατάω για να βγω μαζί του ενώ στην πραγματικότητα το έλεγαν επειδή έβγαινα μαζί της. Το αποκορύφωμα ήταν όταν της είπαν την εξής φράση: <<Δεν ξέρεις τι ******ς που είναι ο Νίκος>> εκ στόματος των δύο καλύτερων φίλων μου. Φυσικά η κοπέλα ήξερε το χαρακτήρα μου αφου πριν τα φτιάξουμε ήμαστε φίλοι και με γνώριζε 12 χρόνια. Και πάντα είχα το χαρακτηρισμό του καλού παιδιού αφού έκανα τα πάντα για τους πάντες. Τελικά ένιωσα μεγάλη αηδία και τώρα προσπαθούν να με ξανακάνουν φίλο τους.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Φιλε NickTG, ενα ειναι το σιγουρο...

Οτι δεν χρειαζεται να ψαξεις για εχθρους.... ;)

Κατι παρομοιο ειχε συμβει παλιοτερα (στην ηλικια σου ημουν) και σε εμενα...

Πολυ ξεφτιλα σκηνικο.... :X :down: