resurection_boy Δημοσιεύτηκε June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2005 Χτες το βραδυ κατα της 1 επεζα San Andreas και ξαφνικα ο ηχος σταματισε. Βγηκα απο το παιχνιδι και κιταχα αμα ολα στο "volume" (αφτο το εικονιδιακη με την ντουντουκα) ητανε ενταξη και ητανε, μπηκα στο προγραμα της καρτας ηχου μου και ητανε ολα ενταξη εκτος απο το οτι δεν αναγνωριζε τα ηχια. Τα εβγαλα και εβαλα κατι ακουστικα αλλα ακομα τα ιδια. Ξερετε τι φταιει; Εγω το μονο που μπορω να σκευτο ειναι οτι χρηαζομαι καρτα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 και εγώ το ίδιο έπαθα,τι έγινε ξαφνικά,ούτε τραγούδια ούτε tpt δεν μπορώ να ακούσω από χθες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Λες να ειναι κανας ιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Αν έχετε Soundblaster, πηγαίνετε στο diagnostics και κάντε ένα check. Αν σας πει όλα OK, δοκιμάστε να κάνετε Restore defaults (πάλι από την SB). Υποθέτω ότι έχετε κάνει restart, και το πρόβλημα του ήχου είναι γενικό, όχι μόνο στο GTA:SA Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 H δικια μου ητανε μια Realtek on-board. Restart ενοιτε πως ειχα κανει και το προβλμα, ναι ητανε οληκο, οχι μονο στο San Andreas. Aλλα ληθικε με μια καινουργια καρτα (μεταχειρισμενοι) δωρο απο εναν φιλο. Για λιγο καιρο τουλαχιστων θα κανω την δουλια μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Για να καταλαβω... Εγκαταστησανε 2 ατομα το GTA - San Andreas και "χαθηκε" ο ηχος ή απλα ετυχε; !!! :blink: Αν ειναι ετσι, δεν προκειτε να παρω το San Andreas :p :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Μαλλον απλα ετυχε, εμενα δεν πρεπει να ευτεγε το παιχνιδ αλλα η καρτα.Ιδι δεν δουλευε καλα.Ητανε απλα θεμα χρονου. Παντος το πηρε και ενας φιλος μου το παιχνιδι, οταν το βαλει θα δουμε αμα εφτεγε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Μου έχει τύχει κι εμένα στον φορητό. Έκανα Uninstall τους drivers και reinstall, δούλεψε. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 http://www.ngohq.com/showthread.php?t=1795 To provlima to exoun ki alloi... idou to FIX! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 παντος σε εμενα ητανε καθαρα θεμα καρτας και οχι του παιχνιδιου, απλα ετυχε να το παιζω οταν καικε. Αφου ειχε μαυρισει σε αρκετα μεγαλο πεδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 εμενα δεν είναι μονο στο σαν αντρέας είναι γενικά στον ήχο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δεν το ελυσες ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 δυστυχώς όχι!έλειπα διακοπές το τριήμερο k σήμερα που γύρισα,το ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts