Jump to content

Προβλημα ηχου σε pc

resurection_boy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες το βραδυ κατα της 1 επεζα San Andreas και ξαφνικα ο ηχος σταματισε. Βγηκα απο το παιχνιδι και κιταχα αμα ολα στο "volume" (αφτο το εικονιδιακη με την ντουντουκα) ητανε ενταξη και ητανε, μπηκα στο προγραμα της καρτας ηχου μου και ητανε ολα ενταξη εκτος απο το οτι δεν αναγνωριζε τα ηχια. Τα εβγαλα και εβαλα κατι ακουστικα αλλα ακομα τα ιδια. Ξερετε τι φταιει; Εγω το μονο που μπορω να σκευτο ειναι οτι χρηαζομαι καρτα ε;

και εγώ το ίδιο έπαθα,τι έγινε ξαφνικά,ούτε τραγούδια ούτε tpt δεν μπορώ να ακούσω από χθες!!

Αν έχετε Soundblaster, πηγαίνετε στο diagnostics και κάντε ένα check. Αν σας πει όλα OK, δοκιμάστε να κάνετε Restore defaults (πάλι από την SB).

Υποθέτω ότι έχετε κάνει restart, και το πρόβλημα του ήχου είναι γενικό, όχι μόνο στο GTA:SA

Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr

H δικια μου ητανε μια Realtek on-board. Restart ενοιτε πως ειχα κανει και το προβλμα, ναι ητανε οληκο, οχι μονο στο San Andreas. Aλλα ληθικε με μια καινουργια καρτα (μεταχειρισμενοι) δωρο απο εναν φιλο. Για λιγο καιρο τουλαχιστων θα κανω την δουλια μου ;)

Για να καταλαβω... Εγκαταστησανε 2 ατομα το GTA - San Andreas και "χαθηκε" ο ηχος ή απλα ετυχε; !!! :blink:

Αν ειναι ετσι, δεν προκειτε να παρω το San Andreas :p :shifty:

Μαλλον απλα ετυχε, εμενα δεν πρεπει να ευτεγε το παιχνιδ αλλα η καρτα.Ιδι δεν δουλευε καλα.Ητανε απλα θεμα χρονου. Παντος το πηρε και ενας φιλος μου το παιχνιδι, οταν το βαλει θα δουμε αμα εφτεγε αυτο...

παντος σε εμενα ητανε καθαρα θεμα καρτας και οχι του παιχνιδιου, απλα ετυχε να το παιζω οταν καικε. Αφου ειχε μαυρισει σε αρκετα μεγαλο πεδιο...