farinboy Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Ψάχνω άτομα για δημιουργία Ελληνικού λαϊκού σχήματος. Κιθάρα μπάσο πλήκτρα... :w00t: Αθήνα - Βριλησσια Παράθεση www.farinboy.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Μπασο για λαικα; Κατι μου βρομαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 An exei kithara, mpaso, plhktra tote einai Rock... Pou einai to mpouzouki? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Νταξει, κλασσικη κιθαρα μπορει να εχει εχει εν αλαικο, πληκτρα μιας και βγαζει τοσους ηχους το καταπινω, για ατυον τον λογο δεν εγραψα τπτ για αυτα, αλλα Μπασο; Μπασο σε λαικο συγκροτιμα; Δεν μου ακουγετε φυσικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farinboy Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Νταξει, κλασσικη κιθαρα μπορει να εχει εχει εν αλαικο, πληκτρα μιας και βγαζει τοσους ηχους το καταπινω, για ατυον τον λογο δεν εγραψα τπτ για αυτα, αλλα Μπασο; Μπασο σε λαικο συγκροτιμα; Δεν μου ακουγετε φυσικο... Εχουμε DRUMS μπουζούκι 2 τραγουδιστές ( Άντρες ) και θέλουμε ακόμα ηλεκτρική κιθάρα , πλήκτρα , μπάσο. Η κιθάρα τα πλήκτρα και το μπάσο όπως και τα drums με το μπουζούκι είναι τα άκρος απαραίτητα για ένα νυχτερινό μαγαζί ! από Μαζονάκη , Βίσση μέχρι Κόλλια και Τερλέγκα ! όλοι τα έχουνε αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράξενο. ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ LIVE !!! ;) Παράθεση www.farinboy.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts