gvmedia Δημοσιεύτηκε December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2018 Γειά χαρά σε όλους και όλες. Θέλω να πάρω νέα συσκευή με βασική προτεραιότητα να έχει nfc και με κόστος περίπου τα 250 €. Είμαι ανάμεσα σε Huawei P20 lite και Galaxy A8(2018). Εσείς τι προτείνετ? Κάθε πρόταση δεκτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 To P20 ακόμα και στα χρήματα που το βρίσκεις τώρα, νομίζω δεν αξίζει συνολικά για αυτά που δίνει... Προσωπικά θα πήγαινα στο Α7 2018 που δεδομένου ότι μιλάμε για Samsung, θεωρώ πως παίζει αυτή την περίοδο σε πολύ καλή τιμή από Skroutz (~250)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Α8 απο μενα για το πλεονέκτημα της αδιαβροχοποίησης και της καλύτερης οθόνης Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvmedia Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ευχαριστώ παίδες. Και εγώ προς το A8 ήμουν αλλά το σκεφτόμουν. Επίσης αν έχετε καμία άλλη πρόταση με 50-70 € παραπάνω, δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ευχαριστώ παίδες. Και εγώ προς το A8 ήμουν αλλά το σκεφτόμουν. Επίσης αν έχετε καμία άλλη πρόταση με 50-70 € παραπάνω, δεκτή. Honor 8X/Honor 10 (280 και 300 περίπου αντίστοιχα) ίσως που είναι και σαφώς ανώτερα από ότι προαναφέρθηκε; Θα έλεγα και το Honor Play, αλλά δε μπορώ να βρω με σιγουριά αν έχει NFC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvmedia Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Honor 8X/Honor 10 (280 και 300 περίπου αντίστοιχα) ίσως που είναι και σαφώς ανώτερα από ότι προαναφέρθηκε; Θα έλεγα και το Honor Play, αλλά δε μπορώ να βρω με σιγουριά αν έχει NFC... Σε ευχαριστώ. Όσο για το play, εδώ που κοίταξα στα specs έχει Yes στο NFC: https://m.hihonor.com/my/product/10060033856045.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Σε ευχαριστώ. Όσο για το play, εδώ που κοίταξα στα specs έχει Yes στο NFC: https://m.hihonor.com/my/product/10060033856045.html Πιθανόν, εξάλλου η Huawei το έχει ψιλοστάνταρ το NFC ακόμα και στις φθηνές mid range συκευές της... Πόσο μάλλον σε πιο ακριβές... Απλά δεν το ξέρω με σιγουριά... Σε κάθε περίπτωση πάντως και τα 3 (Honor 10, 8X και Play) είναι πολύ καλές συσκευές και αρκετά δυνατές σε specs, οπότε αν θες να ανέβεις σε τιμή, ρίξε τους μια ματιά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Προτίμησε honor 10 σ αυτά τα χρήματα. Πολύ ανώτερο από τα υπόλοιπα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvmedia Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Προτίμησε honor 10 σ αυτά τα χρήματα. Πολύ ανώτερο από τα υπόλοιπα Sent from my C106 using Tapatalk Θα το δω και το 10. Έχουμε κάνα κανάλι σε YouTube για reviews, ξένα και ελληνικά? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως το Honor 10 δεν έχει nfc και είναι κάτι που χρειάζομαι άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Θα το δω και το 10. Έχουμε κάνα κανάλι σε YouTube για reviews, ξένα και ελληνικά? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως το Honor 10 δεν έχει nfc και είναι κάτι που χρειάζομαι άμεσα. Που το είδες ότι δεν έχει NFC;;; Αν όντως δεν έχει, μου κάνει τρομερή εντύπωση... Όσον αφορά reviews, στο youtube έχει διάφορα (και Ελληνικά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvmedia Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Το είδα σε ξένη ιστοσελίδα αλλά τώρα το κοίταξα στο σκρουτζ και λέει ότι έχει. Any way, θα το κοιτάξω σαν λύση. Είμαι εξωτερικό οπότε συνήθως τα βρίσκω και λίγο πιο φθηνά σε σχέση με την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 σαφώς και χτυπάς honor 10 αν σε παίρνει οικονομικά, έχει επεξεργαστή ναυαρχίδας ( τον ίδιο με το p20 pro φοράει) και ανώτερο σε κάμερα απο τα προαναφερθέντα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Αν δίνεις μέχρι 320-330 και δεν θεωρείς πολύ σημαντική την εγγύηση από τοπική αντιπροσωπεία, ρίξε μια ματιά στο Mi8 από Κίνα, πχ μέσω του kimovil.com που πάντα έχει κουπόνια. Νομίζω καλύτερο κινητό από όλα όσα έχουν αναφερθεί για την ώρα στο νήμα σε κάμερα και επεξεργαστή. Έχει και NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvmedia Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Οπότε θα παιξω με Honor 10 και Mi8. Όσο αφορά την εγγύηση δεν με απασχολεί διότι είμαι στο εξωτερικό 9-10 μήνες τον χρόνο. Θα δω και τιμές και θα αναφερθω σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts