billstamaniac Δημοσιεύτηκε November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2018 Καλησπέρα σας, έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό smartwatch δεν ψάχνω κάτι το ιδιαίτερο απλώς να δείχνει τις ειδοποιησεις απο το κινητο τα απολυτώς βασικά δηλ , τιμή όσο πιο οικονομικό τόσο το καλύτερο Ευχαριστώ Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 amazit bip,φιλε μου το ειχα,κανει τα βασικα και ξεχνας την φορτιση...!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Και εγώ το Bip έχω και αν σου αρέσει η εμφάνιση είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θες. Έχε μόνο υπ'όψη πως δεν υποστηρίζει πλήρως ελληνικούς χαρακτήρες (Δεν δείχνει τα τονισμένα φωνήεντα και το ς) αλλά και αυτό μπορεί να λυθεί με μια εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Και εγώ το Bip έχω και αν σου αρέσει η εμφάνιση είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θες. Έχε μόνο υπ'όψη πως δεν υποστηρίζει πλήρως ελληνικούς χαρακτήρες (Δεν δείχνει τα τονισμένα φωνήεντα και το ς) αλλά και αυτό μπορεί να λυθεί με μια εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ Και χωρίς εφαρμογή, είχα βρει εγώ ένα αρχείο το έκανα εγκατάσταση στο κινητό και τα υποστηρίζει Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Εγώ έχω το Bip,και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος... Έχω πραγματικά ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση.... Είμαι με 37% μπαταρία,και το είχα φορτίσει πριν από 31 μέρες... Το μόνο που θα ήθελα είναι να δείχνει όνομα η αριθμό όποτε με περνούν τηλέφωνο,αλλά οκ,μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό... Βασικό ότι διαβάζω ότι μήνυμα έρθει.... Γενικά είναι ένα τίμιο smartwatch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Εγώ έχω το Bip,και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος... Έχω πραγματικά ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση.... Είμαι με 37% μπαταρία,και το είχα φορτίσει πριν από 31 μέρες... Το μόνο που θα ήθελα είναι να δείχνει όνομα η αριθμό όποτε με περνούν τηλέφωνο,αλλά οκ,μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό... Βασικό ότι διαβάζω ότι μήνυμα έρθει.... Γενικά είναι ένα τίμιο smartwatch...Εμένα δείχνει αριθμό και όνομα. Αυτό με τους τονισμένους χαρακτήρες και το ς δε ξέρω. Ας πει οποίος ξέρει Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Εμένα δείχνει αριθμό και όνομα. Αυτό με τους τονισμένους χαρακτήρες και το ς δε ξέρω. Ας πει οποίος ξέρει Sent from my C106 using Tapatalk Εμένα δεν δείχνει αριθμό,ούτε όνομα κατά την εισερχόμενη κληση...Έχεις κάνει τπτ καμία ρύθμιση;;Σε τι συσκευή το έχεις συνδεμένο;;;Μήπως έχεις πάρει την εφαρμογή που κάνει 2-3€??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μπορείς να βλέπεις το ποιος σε καλεί αν η γλώσσα του κινητού σου είναι στα αγγλίκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μπορείς να βλέπεις το ποιος σε καλεί αν η γλώσσα του κινητού σου είναι στα αγγλίκά. Ευχαριστώ για την απάντηση,θα το γυρίσω Αγγλικά και θα το δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μπορείς να βλέπεις το ποιος σε καλεί αν η γλώσσα του κινητού σου είναι στα αγγλίκά.Στα αγγλικά το έχω εγώ ναι. Θες να μου πεις ποια είναι αυτή η εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Στα αγγλικά το έχω εγώ ναι. Θες να μου πεις ποια είναι αυτή η εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ? Sent from my C106 using Tapatalk Tools & Amazfit λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Οταν το ειχα μου εβγαζε και ονομα καλουντος,και ηταν στα ελληνικα,για ονομα καλουντος διαβασα το νημα που υπηρχε στο φορουμ,για ελληνικα οποιος θελει μου στελνει πμ.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts