Jump to content

Οικονομικό Smartwatch

billstamaniac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό smartwatch δεν ψάχνω κάτι το ιδιαίτερο απλώς να δείχνει τις ειδοποιησεις απο το κινητο τα απολυτώς βασικά δηλ , τιμή όσο πιο οικονομικό τόσο το καλύτερο

Ευχαριστώ

amazit bip,φιλε μου το ειχα,κανει τα βασικα και ξεχνας την φορτιση...!!!
android or ios or wm......who cares.....???

Και εγώ το Bip έχω και αν σου αρέσει η εμφάνιση είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θες. Έχε μόνο υπ'όψη πως δεν υποστηρίζει πλήρως ελληνικούς χαρακτήρες (Δεν δείχνει τα τονισμένα φωνήεντα και το ς) αλλά και αυτό μπορεί να λυθεί με μια εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ

Και εγώ το Bip έχω και αν σου αρέσει η εμφάνιση είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θες. Έχε μόνο υπ'όψη πως δεν υποστηρίζει πλήρως ελληνικούς χαρακτήρες (Δεν δείχνει τα τονισμένα φωνήεντα και το ς) αλλά και αυτό μπορεί να λυθεί με μια εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ

Και χωρίς εφαρμογή, είχα βρει εγώ ένα αρχείο το έκανα εγκατάσταση στο κινητό και τα υποστηρίζει

Εγώ έχω το Bip,και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Έχω πραγματικά ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση....

Είμαι με 37% μπαταρία,και το είχα φορτίσει πριν από 31 μέρες...

Το μόνο που θα ήθελα είναι να δείχνει όνομα η αριθμό όποτε με περνούν τηλέφωνο,αλλά οκ,μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό...

Βασικό ότι διαβάζω ότι μήνυμα έρθει....

Γενικά είναι ένα τίμιο smartwatch...

Εγώ έχω το Bip,και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Έχω πραγματικά ξεχάσει τι σημαίνει φόρτιση....

Είμαι με 37% μπαταρία,και το είχα φορτίσει πριν από 31 μέρες...

Το μόνο που θα ήθελα είναι να δείχνει όνομα η αριθμό όποτε με περνούν τηλέφωνο,αλλά οκ,μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό...

Βασικό ότι διαβάζω ότι μήνυμα έρθει....

Γενικά είναι ένα τίμιο smartwatch...

Εμένα δείχνει αριθμό και όνομα. Αυτό με τους τονισμένους χαρακτήρες και το ς δε ξέρω. Ας πει οποίος ξέρει

Sent from my C106 using Tapatalk

Εμένα δείχνει αριθμό και όνομα. Αυτό με τους τονισμένους χαρακτήρες και το ς δε ξέρω. Ας πει οποίος ξέρει

Εμένα δεν δείχνει αριθμό,ούτε όνομα κατά την εισερχόμενη κληση...Έχεις κάνει τπτ καμία ρύθμιση;;Σε τι συσκευή το έχεις συνδεμένο;;;Μήπως έχεις πάρει την εφαρμογή που κάνει 2-3€???

Μπορείς να βλέπεις το ποιος σε καλεί αν η γλώσσα του κινητού σου είναι στα αγγλίκά.

Ευχαριστώ για την απάντηση,θα το γυρίσω Αγγλικά και θα το δοκιμάσω..

Μπορείς να βλέπεις το ποιος σε καλεί αν η γλώσσα του κινητού σου είναι στα αγγλίκά.
Στα αγγλικά το έχω εγώ ναι. Θες να μου πεις ποια είναι αυτή η εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ?

Στα αγγλικά το έχω εγώ ναι. Θες να μου πεις ποια είναι αυτή η εφαρμογή που κοστίζει 2-3 ευρώ?

Tools & Amazfit λέγεται

Οταν το ειχα μου εβγαζε και ονομα καλουντος,και ηταν στα ελληνικα,για ονομα καλουντος διαβασα το νημα που υπηρχε στο φορουμ,για ελληνικα οποιος θελει μου στελνει πμ....