Jump to content

Aνεμιστηρακια

Barimagas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα ενα ανεμιστηρακι για το pc μου.Το κουτι εχει δυο θεσεις για αυτο, μια μπροστα χαμηλα και μια πισω ψηλα.Ποιο ειναι τοκαλυτερο σημειο?

Εγω επελεξα πισω ψηλα αλλα εχω ενα προβλημα .Ο αερας που θα βγαινει απο το ανεμιστηρακι πρεπει να εχει φορα προς του εσωτερικο του κουτιου ή αναποδα και να βγαζει τον αερα απο εξω? προβληματιζομαι γιατι αν ειναι προς τα εξω τοτε θα βγαζει την θερμοτητα εξω αλλα απο μεσα δεν θα εισερχεται αερας

To καλυτερο απ'ολα φιλε μου ειναι να παρεις ενα ανεμιστιρακι ακομη και να το βαλεις μπροστα ωστε να βαζει αερα στο κουτι και το πισω να βγαζει ωστε να εχει μια ροη και καλυτερη απαγωγη θερμοτητας!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Το καλύτερο είναι να έχεις δύο ανεμιστηράκια, γι'αυτό υπάρχουν δύο θέσεις άλλωστε:

1. Ανεμιστηράκι μπροστά και χαμηλά που βάζει αέρα στο κουτί.

2. Ανεμιστηράκι πίσω και ψηλά που βγάζει αέρα από το κουτί.

Με αυτό τον τρόπο υπάρχει ένα ρεύμα αέρα που ψύχει το εσωτερικό του μηχανήματος.

Δεν εχω ομως αλλο καλωδιο για το επομενο που θα παρω γι αυτο ποιο ειναι το καλυτερο για ενα πισω ψηλα και να βγαζει τον αερα?

Μπορείς να αγοράσεις μια διακλάδωση για να βάλεις και τα δύο ανεμιστηράκια. Είναι σαφώς καλύτερη λύση από το να έχεις μόνο ένα. Θα βρεις τέτοιο καλώδιο στα περισσότερα καταστήματα με υπολογιστές.

Παρε ενα με 3-pin connector και βαλτο στην υποδοχη που λεει system fan της μητρικης σου(λογικα πρεπει να εχει).Ετσι δε χρειαζεται να το βαλεις απευθειας στο τροφοδοτικο...
Screw you guys,I'm going home.........

Μπορείς να κανείς και το άλλο, να κόψεις το φισακι του 2ου που θα πάρεις, να γδάρεις (να βγάλεις ένα κομμάτι από την μόνωση) του 1ου και να το συνδέσεις παράλληλα με αυτό… :cool:

Μόνο πρόσεξε τα χρώματα, μαύρο με μαύρο και κόκκινο με κόκκινο….