dkampi Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε να υπάρχουν πουθενά εφαρμογές γι'αυτό. το έχω εδώ και 5 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ψάχνω απο τότε και δεν έχω βρει τίποτα. Αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά μόλις 4 posts πρίν το δικό σου(#2516 by theka) θα βρείς αυτό που ψάχνεις....;) Edit: @aris13888 :Το ίδιο ισχύει και για σένα... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakokyz Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά μόλις 4 posts πρίν το δικό σου(#2516 by theka) θα βρείς αυτό που ψάχνεις....;) Edit: @aris13888 :Το ίδιο ισχύει και για σένα... Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά έχω ήδη κοιτάξει εκεί και δεν βρήκα τίποτε άλλο από παιχνίδια:( . εγώ ψάχνω για εφαρμογές όπως κάνα λεξικό , db meter και τέτοια. ξέρετε τίποτα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Ruler Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 1. Το 6280 αποθηκεύει τα εισερχόμενα αρχεία κατευθείαν στο φάκελο Έκθεση\Ληφθέντα Αρχεία. Όταν το μέγεθος του αρχείου δεν επαρκεί για αποθήκευση στον συγκεκριμένο φάκελο, η συσκευή σου ζητά να ορίσεις έναν νέο φάκελο για αποθήκευση. 2. Το Nokia series 40 3rd edition theme studio 2.1 μπορείς να το βρεις εδώ :) Efxaristw pollu man ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά έχω ήδη κοιτάξει εκεί και δεν βρήκα τίποτε άλλο από παιχνίδια:( . εγώ ψάχνω για εφαρμογές όπως κάνα λεξικό , db meter και τέτοια. ξέρετε τίποτα?:blink: http://www.zedge.net/ http://www.mobango.com/mobile_stuff/ Ρίξε μια ματιά,αλλά για το συγκεκριμένο τηλ. μην περιμένεις και τίποτα ιδιαίτερο απο εφαρμογές... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Yποτιθεται (και βεβαιωνεται απο διαφορα ποστ που διαβασα) οτι με την αναβαθμιση αυξανεται η ταχυτητα για την καρτα. Παντως εγω επειδη εχω λιγα πραγματα μεσα δεν εχω δει και την να τοση διαφορα!... Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην ταχύτητα της κάρτας μνήμης (512ΜΒ με τα 300 περίπου σε χρήση) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_ Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 ΕΧΩ ΝΟΚΙΑ 6280 ΚΑΙ ΠΡΙΝ 6600. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ? ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΩ. ΤΗΑΝΚS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 ΕΧΩ ΝΟΚΙΑ 6280 ΚΑΙ ΠΡΙΝ 6600. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ? ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΩ. ΤΗΑΝΚS Μπες στο ημερολόγιο->Επιλογές->Ρυθμίσεις->Ήχος Ημερολογίου :) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_ Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Δεν θυμάμαι αν το 6280 έχει από το μενού επιλογή ήχου υπενθύμισης όπως το 6233 αλλά μπορείς να εισάγεις νέο ήχο μέσω ενός theme που θα φτιάξεις με το Nokia Theme Studio 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Να κανω μια ερωτηση? Πως μπορω να βαλω και θεμα και wallpaper μια φωτογραφία σε full screen? αν εχεις θεμα δε σε αφηνει να βαλεις full screen τη φωτογραφία? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Αρχικό Μήνυμα από OculatusAbis 1. Το 6280 αποθηκεύει τα εισερχόμενα αρχεία κατευθείαν στο φάκελο Έκθεση\Ληφθέντα Αρχεία. Όταν το μέγεθος του αρχείου δεν επαρκεί για αποθήκευση στον συγκεκριμένο φάκελο, η συσκευή σου ζητά να ορίσεις έναν νέο φάκελο για αποθήκευση. emena giati den me rwtaei? an den eparkei to megethos emena mou vgazei error. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Γεια σας ,υπαρχει τροπος να αποθηκευσω καπου αλλου εκτος του 6280 τα sms μου???π.χ καρτα μνημης η pc?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Ρε παιδιά αυτά τα Fascias πως μπαίνουν στο 6280;;;:wacko: Π.χ. αυτό Αφού δεν έχει κάλυμμα το 6280:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Η αλλη βλακεια που εχω δει ειναι που δεν μπορεις να "γυρισεις" ορθια μια φωτο, και να την βαλεις φοντο ετσι ολοκληρη... Δεν γινεται ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ρε παιδιά αυτά τα Fascias πως μπαίνουν στο 6280;;;:wacko: Π.χ. αυτό Αφού δεν έχει κάλυμμα το 6280:wacko: Αρχικό Μήνυμα από misty Για να αφαιρέσεις το κάλυμα από το 6280 καταρχήν άνοιξε το κινητό. Μετά τράβηξε με τρόπο το κάλυμα από τις θέσεις που σου δείχνει η φωτογραφία με το νούμερο 1, φαίνονται κάτι δοντάκια αν προσέξεις καλά (ένα κάθε φορά) (προσοχή μη σπάσεις το κάλυμα σου), και μετά τράβηξε λίγο προς τα έξω το κάλυμα από τη θέση δύο. Μόλις ελευθερωθούν αυτά χρησιμοποίησε μια κάρτα (τηλεκάρτα ας πούμε) και βάλτην ανάμεσα στο πάνω και στο κάτω μέρος του κινητού στις θέσεις με το νούμερο 3. Με τρόπο σπρώξε το κάλυμα προς τα πάνω. Και η πρόσοψη σου ελευθερώθηκε!! Την φωτογραφία θα την βρεις στην ιστοσελίδα http://forums.mobileburn.com/showthread.php?t=12888 γιατί είναι μεγάλη για να την επισυνάψω. Καλό καθάρισμα. Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Η αλλη βλακεια που εχω δει ειναι που δεν μπορεις να "γυρισεις" ορθια μια φωτο, και να την βαλεις φοντο ετσι ολοκληρη... Δεν γινεται ε; Μέσα από το κινητό δε γίνεται, αλλά μπορείς να τη στείλεις στο pc να τη γυρίσεις, και να τη στείλεις ξανά πίσω στο κινητό.. Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Έκανα αναβάθμιση σε 5.92 και η διαφορα στην ταχύτητα τις κάρτα μνήμης είναι αισθητή Δεν φορτώνει καθόλου όταν ανοίγει τους φακέλους !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Έκανα αναβάθμιση σε 5.92 και η διαφορα στην ταχύτητα τις κάρτα μνήμης είναι αισθητή Δεν φορτώνει καθόλου όταν ανοίγει τους φακέλους !! Όντως έτσι είναι... :) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Χτες το απογευμα καθως διεγραφα κατι παλια μηνυματα, το κινητο εκανε restart, μολις επανηλθε εκανε αλλο ενα, και στη συνεχεεια το ιδιο. Εκεινη τη στιγμη αγχωθηκα και εβγαλα την μπαταρια. Απο τοτε μολις το ανοιγω και βαλω το pin, κανει 3 συνεχομενα restart και σβηνει! Το πηγα σε service οπου δεν μπορεσαν να το φτιαξουν και μου ειπαν να τους το αφηνα να το στειλουν στα κεντρικα οπου θα μου το δινανε πισω μετα απο 20-30 εργασιμες! Τελικα θα το παω μονος μου, μηπως και γλιτωσω λιγες μερες! H εξελιξη: Με πηρανε τηλεφωνο απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν, και οτι πρεπει να το στειλουν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! Θα το φερουν πισω λενε σε 15 εργασιμες.. Μα καλα ειναι σοβαροι??? Ουτε μου δινουν καποιο κινητο αντικαταστασης, και τωρα κυκλοφορω με ενα ασπρομαυρο siemens ME45. Το χειροτερο after-sale service ολων των εποχων!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΝΟΚΙΑ ΠΟΤΕ!!! :angry: :angry: :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 H εξελιξη: Με πηρανε τηλεφωνο απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν, και οτι πρεπει να το στειλουν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! Θα το φερουν πισω λενε σε 15 εργασιμες.. Μα καλα ειναι σοβαροι??? Ουτε μου δινουν καποιο κινητο αντικαταστασης, και τωρα κυκλοφορω με ενα ασπρομαυρο siemens ME45. Το χειροτερο after-sale service ολων των εποχων!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΝΟΚΙΑ ΠΟΤΕ!!! :angry: :angry: :angry: :down: :down: :down: Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 H εξελιξη: Με πηρανε τηλεφωνο απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν, και οτι πρεπει να το στειλουν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! Θα το φερουν πισω λενε σε 15 εργασιμες.. Μα καλα ειναι σοβαροι??? Ουτε μου δινουν καποιο κινητο αντικαταστασης, και τωρα κυκλοφορω με ενα ασπρομαυρο siemens ME45. Το χειροτερο after-sale service ολων των εποχων!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΝΟΚΙΑ ΠΟΤΕ!!! :angry: :angry: :angry: ΠΟΤΕ μη λες ΠΟΤΕ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 :shoot: ΠΟΤΕ!!!!!:rocket: Ηδη εχω κανει εκστρατια σε φιλους και γνωστους κατα της ΝΟ-ΚΙΑ , και σε οσους σκεφτονται το 6280 ή το 6288 τους προτεινω το W850! (πριν μια εβδομαδα ομως θα ειχα αλλη γνωμη....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Αρκετα ομως ....μην το συνεχισουμε .:!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 παιδια χαιρετω , εχω1 6280 το οποιο με πολυ προσεκτικη χρηση [λιγα μηνυματα , λιγες φωτο ,κλπ] μου παρουσιασε το εξης. οταν παω να ανοιξω την καμερα [ βιντεο, ηφωτο] περιμενω για 20 δευτ, και μου βγαζει μυνημα [ο χειρισμος απετυχε] ειναι ζημια της καμερας ? ,θελει full reset,?και αν ναι πως γινεται , ουτε εχει πεσει ουτε βασανιζεται απο χρηση , επισης ειναι απο τον ιουνιο αγορασμενο αλλα δεν εχω την αποδειξη αγορας γιατι ειναι προσφορα μεσω εταιρικης συνδεσης, ετσι ωστε να το παω στην νοκια στα χανια μηπως θελει αναβαθμιση ,αλλα δεν νομιζω γιατι πολλα απο τα προβληματα που αναφερονται σε αλλες σελιδες ουτε που παρουσιαστηκαν ποτε, ευχαριστω και αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα ,η ξερει την λυση ας μου πει, ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πρέπει να το πάς στο CLUB NOKIA ούτως ή άλλως για να σου πούν για τη ζημιά και εξήγησέ τους για την εγγύηση. Πάντως δοκιμαστικά αν θές βγάλε την κάρτα μνήμης και άνοιξε την κάμερα μήπως λειτουργήσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts