Jump to content

[smartDEAL] 4K Android TV box: Κάντε οποιαδήποτε τηλεόρασή Smart TV @ 42,90€


manwe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και οι «έξυπνες» τηλεοράσεις έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς σήμερα, πολλοί έχουμε ήδη καλές panel TV, τις οποίες δεν θέλουμε να αποχωριστούμε.

 

Από την άλλη, οι δυνατότητες μίας smart TV είναι άπειρες, επιτρέποντας τη λειτουργία εφαρμογών Android αλλά και την αναπαραγωγή multimedia τόσο τοπικά όσο και online (π.χ. σύνδεση με YouTube κ.α.), χωρίς την παρουσία υπολογιστή.

 

Υπάρχει λύση! Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα και οικονομικά την απλή τηλεόραση σας σε Smart TV με έναν smart media player, ή Android TV box, όπως έχει επικρατήσει να λέγονται πλέον.

 

Η πρόταση της Smart Electronics έχει άπειρες δυνατότητες και μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 42,90€ !!! Ο κατάλογος με τα χαρακτηριστικά είναι ατελείωτος. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο βασικά:

 

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι προσφέρει πλήρη συμβατότητα σε ανάλυση 4K (Ultra HD) που προσφέρουν οι νέας γενιάς τηλεοράσεις αλλά και τα monitors τελευταίας γενιάς. Προσαρμόζεται όμως άνετα και σε χαμηλότερες αναλύσεις, αν η τηλεόραση σας είναι π.χ. Full HD (1080) ή HD ready (720) ή ακόμα και παλαιότερη CRT.

 

Υποστηρίζει τα πρότυπα βίντεο MPEG4 H.264 και H.265, και μάλιστα είναι εξοπλισμένο με 4-πύρηνο επεξεργαστή (!!!) ώστε να αναπαράγει υψηλής ποιότητας βίντεο χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

 

Διαθέτει 4 θύρες USB για να συνδέσετε στικάκια και σκληρούς δίσκους, υποδοχή για κάρτες μνήμης τύπου SD, θύρα HDMI, ακόμα και έξοδο ήχου οπτικής ίνας (για σύνδεση με το σύστημα Hi-Fi)!

 

Μία ακόμα υποδοχή επιτρέπει την έξοδο εικόνας μέσω αναλογικού interface, σε RCA, με ειδικό καλώδιο, που όμως δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά είναι αρκετά κοινό ώστε να το προμηθευτείτε εύκολα.

 

Τέλος, έχουμε τη θύρα Ethernet, για σύνδεση στο router σας μέσω καλωδίου RJ45, όμως εννοείται πως ενσωματώνει και πομποδέκτη WiFi, ώστε να συνδέεστε ασύρματα.

 

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα καλώδιο HDMI, τον μετασχηματιστή τροφοδοσίας, αλλά και ένα τηλεκοντρόλ ώστε να έχετε μία πλήρη media player εμπειρία.

 

Δείτε στο αναλυτικό

που ετοιμάσαμε για εσάς, τις εκπληκτικές δυνατότητες του!

 

Ενεργοποιώντας τη συσκευή, μπορείτε να τη χειριστείτε πλήρως μέσω του τηλεκοντρόλ, και μάλιστα να εμφανίσετε στην οθόνη έναν cursor, ώστε να μεταφέρεστε με μεγαλύτερη ακρίβεια στο σημείο που θέλετε.

 

Μπορείτε όμως να συνδέσετε πληκτρολόγιο και mouse, τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα (με το μικρό USB πομποδέκτη του εκάστοτε keyboard / mouse).

 

Καθώς η συσκευή χρησιμοποιεί Android (με την έκδοση Nougat 7.1.2 προεγκατεστημένη), μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως ένας mini online υπολογιστής στο σαλόνι σας!

 

Έτσι, μπορείτε να κάνετε login με τον Google λογαριασμό σας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε όλες τις σχετικές υπηρεσίες, όπως π.χ. το Play Store για να κατεβάσετε περισσότερες εφαρμογές.

 

Μάλιστα ενσωματώνει και τον λεγόμενο App Installer για να έχετε τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών που δεν έχετε αποκτήσει από το Play Store!

 

Ένα εκπληκτικό feature που δίνει το «παρών» είναι το Miracast, επιτρέποντας τη «μεταφορά» (mirror) της οθόνης του Android smartphone ή tablet σας στην τηλεόραση, για να τη χρησιμοποιείτε ως ένα monitor… πολλών ιντσών!

 

Έτσι, μπορείτε να κάνετε streaming από το κινητό στην τηλεόραση γεγονός που σας επιτρέπει να δείτε φωτογραφίες ή video, να ακούσετε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο κινητό ή να σερφάρετε στο You Tube ή όπου αλλού θέλετε βλέποντας το video τόσο στην οθόνη του κινητού όσο και σε αυτήν της τηλεόρασης!

 

Το περιβάλλον χρήσης είναι απλό, εύχρηστο και προβάλλεται μέσω ενός απλοποιημένου μενού, ειδικά σχεδιασμένου για χρήση σε τηλεόραση, και εφαρμόζεται τόσο στις βασικές λειτουργίες, όσο και στις ρυθμίσεις (που συνήθως έχουν περίπλοκη εμφάνιση στο default περιβάλλον του Android).

 

Η συσκευή ενσωματώνει εξ αρχής κάποιες εφαρμογές που κρίνει ότι θα χρειαστείτε, όπως έναν web browser, έναν email client, τα apps των Facebook, Twitter, κ.ά.

 

Όσον αφορά τις υπηρεσίες βίντεο, ενσωματώνει τα σχετικά apps για σύνδεση στο Youtube, στο Kodi, αλλά και στο Netflix, που τελευταία έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές και στη χώρα μας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν κατεβάσετε διάφορες εφαρμογές για κάποια λειτουργία, π.χ. διάφορους video players, θα μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά με ποια θέλετε να παίζετε το εκάστοτε video file, ακριβώς δηλαδή όπως γίνεται σε κάθε συσκευή Android.

 

Όσον αφορά τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, π.χ. USB sticks ή δίσκων οι δυνατότητες είναι πολλές. Μπορείτε π.χ. να αποθηκεύσετε δεκάδες ταινίες σε 4K και να τις αναπαράγετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι συσκευές αποθήκευσης αναγνωρίζονται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, και μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στους φακέλους της καθεμίας για να βρείτε τα αρχεία που θέλετε.

 

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics και μετατρέψτε οποιαδήποτε τηλεόραση σε Smart TV!

 

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...