THEMACHINE Δημοσιεύτηκε June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2005 Meno se ena 3orofo spiti kai exo ena laptop ACER 802.11b/g wireless lan. 1o. Me simferei na agoraso to paketo adsl in a box PLUS ths forthnet?An oxi ti exete na mou protinete? 2o.An valo to wireless modem tou adsl in a box paketou ston deutero orofo tha pianei ston pano kai kato orofo?An nai me ti taxythtes kai an oxi ti modem prepei na agoraso gia na pianei?MIpos einai kalitera na valo 1 aplo modem se kathe orofo? 3o.Ean einai 1 laptop se kathe orofo einai eukolo na mirazonte to internet i auto thelei rithmiseis tis opoies den tha ksero na valo? 4o.Telos i forthnet genika einai kalos provider?Exei provlimata me taxythtes?Exei kalh eksipiretisi pelaton?O ote einai pio kalos? Sas parakalo na me voithisete giati eimai ligo asxetos :D euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 0. Καλωσήρθες στό forum του myphone. Κακή αρχή όμως με τα greeklish, προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. 1. Το ADSL in a box PLUS της forthnet είναι η πιο συμφέρουσα λύση σήμερα πιστεύω. 2. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις καλώδιο δικτύου. Τώρα αν δεν γίνεται αυτό σου λέω ότι το wireless θα πιάνει, ισώς όχι σε όλο τον κάτω/πάνω όροφο. H σκέψη σου για modem σε κάθε όροφο δεν μου φαίνεται σωστή, εκτός και αν θες να φέρεις και μία γραμμή DSL σε κάθε όροφο, πράγμα που δεν νομίζω. 3. Είναι σχετικά εύκολο και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε εμείς :p 4. Και εγώ forthnet έχω και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEMACHINE Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Οταν λες να τραβηξω καλωδιο δικτυου τι εννοεις? Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι το μοντεμ που εχει μεσα στο πακετο DSL in a box PLUS εχει μεγαλη εμβελεια ωστε να πιανει και στους 2 οροφους???Υπαρχουν μοντεμ σχετικα οικονομικα με μεγαλη εμβελεια ωστε να αγορασω ενα τετοιο και να κανω συμβολαιο για dsl ξεχωριστα ή να αγορασω το DSL in a box PLUS?Τι μου προτεινετε? Και κατι αλλο.....αν το σημα δεν ειναι καλο στον πανω και κατω οροφο αυτο σημαινει οτι δεν θα μπαινει καθολου στο internet ή θα μπαινει με χαμηλες απλα ταχυτητες?Γενικα με μια ασυρματη dsl η ταχυτητες ειναι ιδιες με την ενσυρματη συνδεση? Και παλι ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Όχι, ανάλογα την κατασκευή του σπιτιού και την διαρύθμιση, μπορεί από τον δεύτερο να πιάνει και στους 3 ορόφους. Ποιό εύκολο είναι απλά να μην πιάνει..... Ακόμα και εξωτερική κεραία να βάλεις στο Access Point (έτσι λέγετε και όχι Modem, άσχετα εάν έχει μέσα και Modem), πιθανότερο είναι να μην πιάνει, ακόμα και ποιό καλό ΑΡ να βάλεις. Μην ξεχνάς ότι είναι 2way communication, οπότε και ποιό καλό ΑΡ να βάλεις, πάλι θα σε περιορίζει η λήψη του φορητού σου. Αυτό που σου πρώτεινε ο φίλος είναι να βάλεις όπου θες το AP που θα έρθει με το dsl in a box Plus, και μετά να βάλεις καλώδια δικτύου και άλλα 2 ΑΡ στους άλλους 2 ορόφους ώστε να είσαι σίγουρος ότι πιάνει σωστά... Σχετικά με την forthnet, και εγώ έχω μία, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το upload που έχει μεγαλύτερη σημασία από το download για την εφαρμογή που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Οταν λες να τραβηξω καλωδιο δικτυου τι εννοεις? Λέω καλώδιο δικτύου τοίχο-τοίχο :) από το modem σου στους άλλους ορόφους. Μην μπερδεύεις το modem με το Access Point, τυχαίνει η συσκευή της συσκευασίας να είναι και τα δύο. Τα modem δεν έχουν εμβέλεια, τα AP έχουν. Προσωπικά λεώ να πάρεις το "απλό" DSL in a box και ξεχωριστά την συσκευή Linksys WRT54G. Γενικα με μια ασυρματη dsl η ταχυτητες ειναι ιδιες με την ενσυρματη συνδεση? To Wi-Fi Lan είναι κατά πολύ γρηγορότερο της ADSL. Που σημαίνει την "χωράει". Βέβαια τα καλώδια σου δίνουν ping~1ms ενώ το wi-fi παίζει στα 2-3ms, αλλά 2ms δεν είναι τίποτα. :D Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts