lebe Δημοσιεύτηκε June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 11, 2005 Paides noikiasa ap'to videoclub to Star Wars Episode I The Phantom Menace kai prospathisa na to kanw backup me to DVD Shrink(Ver. 3.1) alla me to pou kanw open disk mou vgazei Copy Protection Error-The read failed because the sector is encrypted.Ti mporw na kanw gia na to antigrapsw,Yp'opsin exw antigrapsei kamia 50aria tainies kai mou to vgazei prwth fora.Perimenw lyseis :rolleyes: Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Δοκίμασε πρωτα με το dvd decrypter (και μετα με το dvd shrink) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Αν δεν τα καταφέρεις με το dvddecrypter, δοκίμασε και το anydvd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Αν δεν τα καταφέρεις με το dvddecrypter, δοκίμασε και το anydvd... As exigisoume oti MONO me to AnyDVD den prokeitai na kanei tipota. To AnyDVD douleuei panta mono tou kai 3eklidwnei to DVD gia na mporesei meta to DVDDecrypter na to riparei. Diladi: AnyDVD + DVDDecrypter or AnyDVD + ShrinkDVD or AnyDVD + CloneDVD (pou einai apo tin idia etaireia kai ftiagmena to ena gia to allo - kyriolektika) So.. that being said i wish you good luck! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Δοκίμασε με την τελευταία έκδοση 3.2.0.15 του dvdshrink και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα ;) Την κατεβάζεις από δω: http://www.dvdshrink.org/what.html Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα! ανοιξε το shrink και αστο ανοιχτο ανοιξε το powerDVD και βαλε την ταινια να παιξει για περιπου 30-60 δευτερολεπτα. πατα στο powerDVD το pause και πηγαινε στο shrink πατα το OPEN και η ταινια θα ξεκλειδωθει! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. June 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Evala thn kainouria ekdosh tou DVD Shrink kai ola einai OK.Eyxaristw poly paides Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παλεύω 3 ώρες να αποθηκεύσω μια ταινία στο σκληρό και δεν βγάζω άκρη. Βοήθεια παρακαλώ. Νοίκιασα το BLADE TRINITY το κανω ANALYSIS με DVD SHRINK και βρισκω 7.1GB. Κόβω τα περιτά περι ήχου, υπότιτλων κτλ. και το αφήνω σε αυτόματο compression 74% και πατάω backup. Το κάνει Encoding 49% και σταματάει. Το ξαναρχίζω, ξανασταματαει Encoding 49% . Ανοίγω το dvd decrypter παταω decrypt και κολάει κιαυτό στο 49% :mad: Κατεβάζω την τελευταία έκδοση του ANYDVD πατάω διάφορα, μου γράφει οτι το dvd ειναι κλειδωμενο και ξαναδοκιμάζω με SHRINK και decrypter αλλα ξανασταματαει 49%. Τώρα διάβασα αυτά που γράψατε, πάω να τρέξω το dvd με powerdvd και δεν παίζει καν! Τι να κάνω; :cry: Πως δουλεύει το ANYDVD; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Έκανα και επανεκινηση και εξακολουθεί να μην παίζει η ταινία ούτε με windows media player ούτε με powerdvd. Στις πληροφορίες του Anydvd γράφει: Summary for drive D: (AnyDVD 5.4.1.1) Drive (Hardware) Region: 2 Media is a Data DVD. Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite) Video DVD (or CD) label: BLADE_TRINITY_DISC1 Media is CSS protected! Video Standard: PAL Media is locked to region(s): 2 4! RCE protection not found. DVD structure appears to be correct. Changed firstplay: Jump directly to TitleMenu! Structural copy protection not found. Autorun not found on Video DVD. Bad sector protection not found. Emulating RPC-2 drive with region 2! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Αφου ξεκινάει και δεν σου πετάει κανένα μήνυμα τότε δεν είναι θέμα προστασίας αλλά DVD δοκίμασε να καθαρίσεις το δισκάκι ή κοίτα το μήπως είναι χτυπημένο από κάτω... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Αφου ξεκινάει και δεν σου πετάει κανένα μήνυμα τότε δεν είναι θέμα προστασίας αλλά DVD δοκίμασε να καθαρίσεις το δισκάκι ή κοίτα το μήπως είναι χτυπημένο από κάτω... Το χασαπομάχαιρο τους στο DVD ακόνιζαν οι γελίοι :mad: Τζάπα 4 ώρες απ το χρόνο μου :mad: Καλά που σέκοψε να μου το πείς, ακόμα θα παιδευόμουνα... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Το χασαπομάχαιρο τους στο DVD ακόνιζαν οι γελίοι :mad: Τζάπα 4 ώρες απ το χρόνο μου :mad: Καλά που σέκοψε να μου το πείς, ακόμα θα παιδευόμουνα... :lol: Το έχω πάθει άπειρες φορές. Απ'ότι φαίνεται κάποιοι νοικιάζουν DVD και τα κάνουν Frisbie... :mad: Και το παθαίνω πιο συχνά από τότε που άλλαξα το Pioneer 108D με το NEC 3520A... Το Pioneer διάβαζε πολύ καλύτερα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 :lol: Το έχω πάθει άπειρες φορές. Απ'ότι φαίνεται κάποιοι νοικιάζουν DVD και τα κάνουν Frisbie... :mad: Και το παθαίνω πιο συχνά από τότε που άλλαξα το Pioneer 108D με το NEC 3520A... Το Pioneer διάβαζε πολύ καλύτερα. :( Η φάση είναι οτι όταν τους το πάω θα λένε οτι εγώ τόκανα! Είναι μικρό μαγαζί σε χωριό και δεν ξέρουν πολλά απο ευγένιες! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εγώ τα νοικιάζω από το μηχάνημα (Seven) και δεν έλεγα τίποτα μέχρι που πήρα 3 συνεχόμενα που δεν έπαιζαν ούτε στη φέτα ούτε στο PC! Τους τα έψαλλα και μου είπαν "Δε φταίμε εμείς αν αυτοί που τα νοικιάζουν τα χαλάνε". Τους λέω ότι ούτε εγώ φταίω και αφού πληρώνω θέλω να παίζουν, ή να τα ελέγχουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που νοικιάζονται και να τα αντικαθιστούν βάζοντας αυτόν που τα χάλασε να πληρώσει, ή να τα αντικαθιστούν μόνοι τους, ή αλλιώς να το κλείσουν το μαγαζί... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ξανανοίκιασα το BLADE TRINITY αλλα ενω στο dvd player που εχω στην τηλεόραση παίζει τέλεια, στον υπολογιστή δεν το τρεχουνε ουτε το Windows Media Player 10 ουτε το POWERDVD 5 και φυσικά δεν αντιγράφετε με SRINK, DECRYPTER,ANYDVD. Όλες οι άλλες ταινίες παίζουν τέλεια στον υπολογιστή. Τι φταίει; :cry: :cry: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts