mol Δημοσιεύτηκε October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2018 Καλησπέρα Κάτοχος mi band 2 το οποίο με υπερκαλύπτει. ΟΜΩΣ σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Στο 3 ΔΕ θέλω να πάω. Αξίζει να δώσω 150 για το stratos 2? Η με 50-60 που έχει το bip είμαι οκ? Λέω να πάω στο φθηνό λόγω κόστους και μπαταρίας. Η γνώμη/πρόταση σας? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Εξαρτάται πραγματικά από το ποιο σου αρέσει εμφανισιακά και το τι θέλεις από ένα smartwatch. Το πρώτο το ξέρεις εσύ καλύτερα. Ως προς το δεύτερο, αν το Mi Band 2 σε υπερκαλύπτει τότε δεν υπάρχει λόγος να πας στο Stratos. Αν όμως θέλεις περισσότερες αθλητικές λειτουργίες, καλύτερες μετρήσεις και να μπορείς να αποθηκεύσεις μουσική στο κινητό σου τότε το Stratos είναι καλύτερη επιλογή. Επίσης εμφανισιακά είναι πιο καλοφτιαγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Μαρεσει το στρατος αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο ακριβό, ενω με τα μισά (και λιγότερα) χρήματα μπορώ να πάρω το bip Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ξανά εδώ... Τώρα είναι ανάμεσα σε bip, mi band 3 ή άλλο??? Μάρεσει το form του mi band, δε με ενθουσιάζει η φάση ρολόι(bip). Το mi band 3 το βρίσκω ~20€, το bip 50+€ Ποιο άλλο να δω? Δεν έχω ιδέα από αυτά. Θέλω άψογη μπαταρία (φόρτιση κάθε 2-3 βδομάδες-στο mi band 2 βγάζω ~30 μέρες), ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις για τηλέφωνα, εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Update: Να έχει χρονόμετρο ή έστω να βλέπω δευτερόλεπτα στην ώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ξανά εδώ... Τώρα είναι ανάμεσα σε bip, mi band 3 ή άλλο??? Μάρεσει το form του mi band, δε με ενθουσιάζει η φάση ρολόι(bip). Το mi band 3 το βρίσκω ~20€, το bip 50+€ Ποιο άλλο να δω? Δεν έχω ιδέα από αυτά. Θέλω άψογη μπαταρία (φόρτιση κάθε 2-3 βδομάδες-στο mi band 2 βγάζω ~30 μέρες), ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις για τηλέφωνα, εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Update: Να έχει χρονόμετρο ή έστω να βλέπω δευτερόλεπτα στην ώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eίχα ενάμιση χρόνο περίπου το άψογο Mi Band 2 και εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω το άψογο επίσης Βip... Βand το ένα, smartwatch με μεγαλύτερη οθόνη + GPS το άλλο... Μπαταρία τέρας, μια χαρά σε μετρήσεις, χρονόμετρο έχει, ειδοποιήσεις δείχνει από όποια εφαρμογή θέλεις, δευτερόλεπτα στην ώρα δεν έχει ίσως υπάρχουν κάποια watchfaces (έχει γενικώς άπειρα) που υποστηρίζουν αλλά δεν έχω ασχοληθεί... Στα ~50 το θεωρώ πολύ τίμια αγορά και VFM. Last but not least ποιοτικό σε κατασκευή, ως Xiaomi. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Προσωπική άποψη είναι ότι η μετάβαση από το Mi Band 2 στο 3 δεν πολυαξίζει... Πανομοιότυπα σε design και λειτουργίες... Με το Bip αλλάζεις σχέδιο και κερδίζεις και το GPS... Σαν εναλλακτική θα έλεγα ότι μπορείς να δεις το Honor Band 4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Bip. Ένα μήνα αυτονομία. Απειρα watchfaces και με δευτερόλεπτα. Τελευταία το ειδα στα 44 από Κίνα Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Στο bip είδα ένα watchface που έχει δευτερόλεπτα, οπότε με καλύπτει. Το gps δε με ενδιαφέρει καθόλου. Το honοr band 4 είναι οκ? Δε το γνωρίζω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 αν θέλεις ακριβές μετρήσεις αποφεύγεις όσα αναφερθήκαν δεν σε νοιαζουν τόσο η μετρήσεις αλλά smart λειτουργίες τους beep με τα χίλια αν καλές μετρήσεις αλλά δεν θελεις να δώσεις πολλά honor band 4 αν θελεις και τα δυο θα τα σκάσεις χοντρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Δε με νοιάζουν οι μετρήσεις :p Ίσως πάω στο bip Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Δε με νοιάζουν οι μετρήσεις :p Ίσως πάω στο bip Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν δεν σε νοιαζουν μετρήσεις και το παίρνεις για χαβαλέ βουρ για bip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Όπως είπα και παραπάνω, Το θέλω για ξυπνητήρι, ειδοποίησεις τηλεφώνου/εφαρμογών, άντε καταμέτρηση ύπνου και τώρα ζητάω χρονόμετρο/δευτερόλεπτα. Απλά δε θέλω να φορτίζω κάθε 3 και λίγο. (Αν δεν έχανε φωτεινότητα το 2 δε θα το άλλαζα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Όπως είπα και παραπάνω, Το θέλω για ξυπνητήρι, ειδοποίησεις τηλεφώνου/εφαρμογών, άντε καταμέτρηση ύπνου και τώρα ζητάω χρονόμετρο/δευτερόλεπτα. Απλά δε θέλω να φορτίζω κάθε 3 και λίγο. (Αν δεν έχανε φωτεινότητα το 2 δε θα το άλλαζα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε το bip να αλλάξεις λίγο και design... Θα σου αρέσει και είναι δοκιμασμένο... Για ένα 50άρι είναι ότι πρέπει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Όπως είπα και παραπάνω, Το θέλω για ξυπνητήρι, ειδοποίησεις τηλεφώνου/εφαρμογών, άντε καταμέτρηση ύπνου και τώρα ζητάω χρονόμετρο/δευτερόλεπτα. Απλά δε θέλω να φορτίζω κάθε 3 και λίγο. (Αν δεν έχανε φωτεινότητα το 2 δε θα το άλλαζα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παρε το bip δεν χανεις πολλα δεν κερδιζεις πολλα κατι ανανεωμενο θα παρεις εκτος και αν θελεις να δωκιμασεις το honor band 4 (σε αυτα που αναφερεις σε καλυπτει απολυτα + οθονη πολυ καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Θα τα κοιτάξω ξανά παιδιά... Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts