Epee Δημοσιεύτηκε October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2003 Έκανα μια μικρή πατάτα με το Outlook. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με σώζει. Περιγράφω. Έχω τον υπολογιστή. Έχει εγκατεστημένα πάνω το office xp το αγγλικό αλλά το Outlook 98. Πηγαίνω λοιπόν να βάλω το office XP το ελληνικό. Κάνω εγκατάσταση πάνω από τα άλλα. Μου λέει στην πορεία ότι πρέπει να επεγκαταστήσει το Outlook που υπάρχει, δέχομαι. Εγκαθιστώ τελικά το Office μόνο που το word που πάω να ανοίξω είναι το αγγλικό. Το Outlook είναι το ελληνικό των ΧΡ αλλά όταν το ανοίγω βγάζει το μήνυμα «Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα των προεπιλεγμένων φακέλων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δεν εντοπίστηκε το αρχείο .DLL για την υπηρεσία ανταλλαγής πληροφοριών. Το MAPI δεν ήταν σε θέση να φορτώσει την υπηρεσία PSTPRX.DLL. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία έχει εγκατασταθεί και ρυθμιστεί σωστά.» Και όταν πατήσω ΟΚ και ανοίξω τελικά το outlook δεν βρίσκω καθόλου από τα δεδομένα που υπήρχαν. Προσπάθειες να το εγκαταστήσω ξανά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω τα δεδομένα που υπήρχαν στο Outlook. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ψάξε τον σκληρό σου για inbox.dbx και outbox.dbx αρχεία. Εκεί είναι αποθηκευμένα όλα τα αντίστοιχα εισερχόμενα και εξερχόμενα email σου. Αυτά δεν ψάχνεις? Στη συνέχεια βρες το Advanced Outlook Express Repair και προσπάθησε να κάνεις recover ή κατέβασε κάποιο dbx file viewer. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 uninstall ολο το office και ξανα install Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 παιζει και ρολο σε τι ειδους mail server εχεις συνδεση . εαν ειναι exchange server η απλο POP3 server ψαξε να βρεις αρχεια με .pst καταληξη , αλλα το λαθος που σου λεει , μου δινει να καταλαβω οτι ειναι τοπικο exchange server. μπορεις επισης να ξαναβαλεις ολα τα accounts σου , μπορει αυτο να σου επαναφερει της ρυθμισεις σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. October 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Βρέθηκε τελικά η λύση. Δεξί στο εικονίδιο του Outlook που είναι στην επιφάνεια εργασίας, ιδιότητες και από εκεί αλλαγή του profile. Χρησιμοποιούσε ένα προφίλ outlook internet. Υπήρχε και ένα προφίλ Outlook το οποίο προφανώς ήταν το παλιό. Όταν το επέλεξα όλα δουλέψανε ρολόι και τα δεδομένα ήταν στη θέση τους. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αυτό πάντως μου έγινε μάθημα για να μην βάζω το χεράκι μου σε υπολογιστές άλλων αν δεν ξέρω ακριβώς τι κάνω και κυρίως αν δε με αφήνουν να κάνω ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω. Εγώ ήθελα να τα αφαιρέσω όλα και να βάλω μια και καλή το Office. Αυτός που είχε τον υπολογιστή βιαζότανε, και τελικά τα έβαλα από πάνω και το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Πάντως τα έπαιξε ο άλλος και νόμιζε ότι έχασε τα δεδομένα που είχε στο Outlook και ήταν πολλά. Καλά να πάθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αλλη φορα να κανει εξαγωγη τα αρχεια του outlook σε .pst Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts