ntontos Δημοσιεύτηκε June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2005 Ξερει κανεις να μου πει που βρησκοντε οι επαφες και τα μην αποθηκευμενα στο microsoft outlook??δεν μπορω να εχω προσβαση στον χρηστη που τα χειριζοταν και ετσι το μονο που μενει να κανω για να τα παρω σε αλλο μηχανιμα ειναι να βρω που τα αποθηκευει στον σκληρο απο default το προγραμμα!!επισης τα ειχα κανει εξαγωγη σε dbase format αλλα δεν μπορω να τα κανω εισαγωγη γιατι βρησκει καποιο προβλημα στην μετατροπη του αρχειου..αν μπορει κανεις ασ μου πει που μπορω να τα βρω αποθηκευμενα αν μπορω να εκμεταλευτω με καποιο τροπο αυτα που ειχα κανει εξαγωγη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 ψαξε να βρεις ενα αρχειο outlook.pst που "πρεπει" να ειναι στο "C:\Documents and Settings\Ονομα Χρηστη\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook" και απο εκει μπορεις να τα κανεις import Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Εάν πας στο μενού Tools->Options->Maintenanse στο κουμπί store folder θα δείς σε ποίο φάκελο αποθηκεύει τα μηνήματα και τις διευθύνσεις. Επίσης από εκεί αμα θες μπορείς να αλλάξεις το φάκελο που αποθηκεύονται τα μηνήματα και να ζητήσεις να αποθηκεύονται όπου θες εσύ. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 αυτο φιλε μου υσχει εαν εχεις outlook express, ο φιλος εχει microsoft outlook Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Ουπς, δίκιο έχεις. Για το microsoft outlook νομίζω ότι είναι το εξής: tools->other->autoarchive και μετα στο κουμπί browse. Ελπίζω να μην έκανα λάθος αυτή τη φορά. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 άσχετο αλλά μιας και μιλάμε για outlook ξλερετε αν το express έχει φιλτρα για spam? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts