dbal Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Χαιρομαι που βοηθησα ;) Οσο για το facebook, η εφαρμογη εχει φυγει απο τα κινητα μου εδω και 2-3 χρονια ασχετα που δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα πια - υποθετω το ιδιο κακογραμμενη ως κωδικας οχι ως UI, θα ειναι και το pages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Χαιρομαι που βοηθησα ;) Οσο για το facebook, η εφαρμογη εχει φυγει απο τα κινητα μου εδω και 2-3 χρονια ασχετα που δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα πια - υποθετω το ιδιο κακογραμμενη ως κωδικας οχι ως UI, θα ειναι και το pagesΤο κακο είναι πως δεν έχω βρει κάποια ανάλογη εφαρμογή για διαχείριση καθαρά εμπορικών σελίδων στο Facebook..... Εγώ να δεις πόδι που θα τις είχα ρίξει.... Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά πλέον να πάρω μεταγραφή απο xiaomi για Nokia, 7.2 ή 8.2 η εμπειρία σας στο 7.1 πως ήταν... πιστεύεται ότι άξιζε αυτή η επιλογή, υπάρχουν γενικά προβλήματα με την συσκευή, σας έχει προβληματίσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Την ίδια ακριβώς μεταγραφή έκανα εγώ φίλε μου . Από mi max 2 σε Nokia 7.1 Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή με την "καθαρότητα" του λογισμικού και την αξιοπρεπέστατη ταχύτητα της συσκευής Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 παρε 2 αν μπορεις! :)Εγώ πήρα όντως δύο ένα για μένα ένα για την κοπέλα μου... αρχικά το πήρα για εκείνη και μόνο που δεν το κράτησα οπότε πήρα και ένα δεύτερο χαχα Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Απο προχθες, στο κινητο μας συμβαινει το εξης παράδοξο - η εφαρμογη των μηνυματων παροτι εγκατεστημενη και λειτουργει κανονικα, εξαφανιστηκε απο την λιστα των εφαρμογων στο Play store και σε σχετικη αναζητηση μεσα απο την web εκδοση, εμφανιζει μηνυμα οτι "δεν ειναι ΠΙΑ συμβατη με την συσκευη σας - επικοινωνηστε με τον προγραμματιστη" δηλ. την Google :wacko::confused: και ολα αυτα σε Android One κινητο! Το φαινομενο το εχω επιβεβαιωσει σε 3 κινητα φιλων και στα σχολια ξενων χρηστων στο play store και φυσικα δεν βοηθησε ουτε το clear cache & data του store οπως συνηθως κανουμε...εκανα σχολιο στην εφαρμογη κι ενα mail στη διευθυνση που υπαρχει στην σελιδα της εφαρμογης και περιμενω να δω ανταποκριση (αν υπαρξει ποτε) Συνημμενο εχω και το screenshot με το...παραδοξο :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Απο προχθες, στο κινητο μας συμβαινει το εξης παράδοξο - η εφαρμογη των μηνυματων παροτι εγκατεστημενη και λειτουργει κανονικα, εξαφανιστηκε απο την λιστα των εφαρμογων στο Play store και σε σχετικη αναζητηση μεσα απο την web εκδοση, εμφανιζει μηνυμα οτι "δεν ειναι ΠΙΑ συμβατη με την συσκευη σας - επικοινωνηστε με τον προγραμματιστη" δηλ. την Google :wacko::confused: και ολα αυτα σε Android One κινητο! Το φαινομενο το εχω επιβεβαιωσει σε 3 κινητα φιλων και στα σχολια ξενων χρηστων στο play store και φυσικα δεν βοηθησε ουτε το clear cache & data του store οπως συνηθως κανουμε...εκανα σχολιο στην εφαρμογη κι ενα mail στη διευθυνση που υπαρχει στην σελιδα της εφαρμογης και περιμενω να δω ανταποκριση (αν υπαρξει ποτε) Συνημμενο εχω και το screenshot με το...παραδοξο :dash: Αυτά όλα μόνο σε Nokia 7.1; Edit: Σε μένα (Nokia 8) δεν την βγάζει καν την εφαρμογή Messages στο Play Store!!! Ενώ την περασμένη εβδομάδα έγινε και η ενημέρωση της αν δεν κάνω λάθος. https://photos.app.goo.gl/X2YdHiFY5UzCbWem9 Μια από τα ίδια και σε μένα. Με pure android η συσκευή! Φαίνεται να είναι θέμα Play Store. Edited October 7, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Αρα ειναι γενικοτερο το προβλημα με Nokia/Android One & Play store! Ηθελα να ξερα ποιος ανοητος στην Google ή στη ΝΟΚΙΑ πατησε το...κουμπι και δηλωσε ΑΥΤΗ την εφαρμογη ως μη συμβατη :rocket: Anyway, τωρα υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν βλέπω όμως να αναφέρει κάποιος άλλος, με οποιοδήποτε Nokia, το πρόβλημα αυτό. Ή δεν το πήραν χαμπάρι ή λειτουργεί σωστά στους υπόλοιπους! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 (edited) Εννοειται δεν το εχουν παρει χαμπαρι αν κρινω απο τους 2 φιλους που το τσεκαρα, αφενος γιατι η εφαρμογη λειτουργει κανονικα, αφετερου γιατι κι εγω τυχαια το προσεξα σκρολαροντας στην λιστα των εγκατεστημενων εφαρμογων του Play store (αναθεμα στην παρατηρικοτητα μου :) ) Απλα επειδη και τα δυο ηταν 7.1, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για την εκταση του προβλήματος, κατα πόσον δηλαδη αφορα μονο ΝΟΚΙΑ όπως και στο δικό σου ή γενικα Android One συσκευες και αλλων κατασκευαστων. Το ωραιο μαλιστα ειναι οτι στο Huawei tablet μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα :p Επίσης ενδιαφερον ειναι αν και κατα πόσον αυτο θα μας αποτρεψει να παρουμε αναβαθμισεις της εφαρμογης μεχρι να επιλυθει, που εγω την χρησιμοποιω κατα κόρον και για internet messaging με τις RCS chat δυνατοτητες που εχει Edited October 8, 2019 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Εννοειται δεν το εχουν παρει χαμπαρι αν κρινω απο τους 2 φιλους που το τσεκαρα, αφενος γιατι η εφαρμογη λειτουργει κανονικα, αφετερου γιατι κι εγω τυχαια το προσεξα σκρολαροντας στην λιστα των εγκατεστημενων εφαρμογων του Play store (αναθεμα στην παρατηρικοτητα μου :) ) Απλα επειδη και τα δυο ηταν 7.1, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για την εκταση του προβλήματος, κατα πόσον δηλαδη αφορα μονο ΝΟΚΙΑ όπως και στο δικό σου ή γενικα Android One συσκευες και αλλων κατασκευαστων. Το ωραιο μαλιστα ειναι οτι στο Huawei tablet μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα :p Επίσης ενδιαφερον ειναι αν και κατα πόσον αυτο θα μας αποτρεψει να παρουμε αναβαθμισεις της εφαρμογης μεχρι να επιλυθει, που εγω την χρησιμοποιω κατα κόρον και για internet messaging με τις RCS chat δυνατοτητες που εχει Εμένα έχει Pure Android όχι Android One. Δεν ξέρω βέβαια που διαφέρει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Πρακτικα σε τίποτα, τυπικα στην επίσημη "πιστοποιηση" του προγραμματος Android One που εχουν ολες οι τελευταιες σειρες της ΝΟΚΙΑ. Κι ενω τα messages παραμενουν.... "μη συμβατη" εφαρμογη με το κινητο μας, σημερα εγινε νεο ρεκορ λήψης του μηνιαιου security update μολις λίγες μερες μετα τα Pixel, οταν πριν λιγους μηνες το παιρναμε γυρω στις 25 του μηνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Πρακτικα σε τίποτα, τυπικα στην επίσημη "πιστοποιηση" του προγραμματος Android One που εχουν ολες οι τελευταιες σειρες της ΝΟΚΙΑ. Κι ενω τα messages παραμενουν.... "μη συμβατη" εφαρμογη με το κινητο μας, σημερα εγινε νεο ρεκορ λήψης του μηνιαιου security update μολις λίγες μερες μετα τα Pixel, οταν πριν λιγους μηνες το παιρναμε γυρω στις 25 του μηνα :) Πήρες του Οκτωβρίου κιόλας θες να πεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Yes! :) Και μαλιστα απο σημερα ξεκιναει η Android 10 να ερχεται στα ΝΟΚΙΑ 8.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Μπα... Εγώ την 10 δεν πρόκειται να την πάρω. Το 8 είναι πιο παλιό από το 8.1!!! Οκτώβρη του 2017 βγήκε η συσκευή. Εσύ θα την πάρεις σίγουρα. Εμένα 30 Σεπτεμβρίου ήρθε η τελευταία ενημέρωση, οπότε θα την πάρω αργότερα του Οκτώβρη. Edited October 9, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Το ξερω, απλα το ανεφερα γιατι μεσα στο Q4 ειχε ανακοινωθει η αναβαθμιση των 8.1, 7.1, 9 Pureview άρα ερχεται και η σειρα μας για το 7.1 :) Κι απο οτι φαινεται δεν θα αργησει πολυ! Σε συνδυασμο με το ταχυτατο πια rollout των ενημερωσεων ασφαλειας, θα ειμαστε πληρως δικαιωμενοι για την επιλογη μας στον τομεα των αναβαθμισεων, οπως άλλωστε ηταν η υποσχεση της εταιρειας εξαρχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 (edited) Το ξερω, απλα το ανεφερα γιατι μεσα στο Q4 ειχε ανακοινωθει η αναβαθμιση των 8.1, 7.1, 9 Pureview άρα ερχεται και η σειρα μας για το 7.1 :) Κι απο οτι φαινεται δεν θα αργησει πολυ! Σε συνδυασμο με το ταχυτατο πια rollout των ενημερωσεων ασφαλειας, θα ειμαστε πληρως δικαιωμενοι για την επιλογη μας στον τομεα των αναβαθμισεων, οπως άλλωστε ηταν η υποσχεση της εταιρειας εξαρχης Την εφαρμογή Play Store στη βγάζει στο Play Store; Εμένα όχι πάντως! Σήμερα το ανακάλυψα. Δεν ξέρω αν την είχε μέσα και παλαιότερα. Δεν το είχα προσέξει ποτέ... Επίσης όπως βλεπεις στο συγκριτικό, για ένα-δύο μήνες δεν προλαβαίνω την 10! :( https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9354&idPhone2=8522 Αν έβγαινε η συσκευή μου Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, πιστεύω θα την προλάβαινα κι εγώ την Q. Edited October 10, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 @dbal Τελικά μετά την ενημέρωση της εφαρμογής Messages σήμερα, επανήλθε στο Play Store η εφαρμογή! Στο 7.1 σου, διορθώθηκε το θέμα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Με πρόλαβες το βραδυ :D Όπως το τσεκαρα λοιπον για....100η φορα, ξαφνικα το βλεπω στη λιστα με τις αναβαθμισεις, την οποια και εκανε κανονικα οπότε στη συνεχεια εμφανιστηκε παλι στη λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες! :) Άλλο ενα παραδοξο που λυθηκε λοιπον στον κοσμο της τεχνολογιας και για το οποιο φυσικα δεν θα μαθουμε ποτε τι εφταιξε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Με πρόλαβες το βραδυ :D Όπως το τσεκαρα λοιπον για....100η φορα, ξαφνικα το βλεπω στη λιστα με τις αναβαθμισεις, την οποια και εκανε κανονικα οπότε στη συνεχεια εμφανιστηκε παλι στη λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες! :) Άλλο ενα παραδοξο που λυθηκε λοιπον στον κοσμο της τεχνολογιας και για το οποιο φυσικα δεν θα μαθουμε ποτε τι εφταιξε...! Θα έλεγα ότι είναι θέμα Messages ή Play Store. Αλλά γιατί μόνο σε Nokia και όχι και σε άλλες συσκευές!!! Επίσης εφόσον επανήλθε στο Play Store η εφαρμογή, δεν θα μάθουμε αν είχαν και τα υπόλοιπα Nokia αυτό το θέμα ή μόνο τα δικά μας (7.1 και 8). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Σήμερα πριν λίγο εμφανίστηκε σε επίσημο Instagram post της ΝΟΚΙΑ, ότι ξεκινάει η διανομή της 10 στο κινητό μας :) Αν και από την ΝΟΚΙΑ θα περίμενα κάτι πιο σύντομο, τουλάχιστον τηρούν με ακρίβεια το αρχικό χρονοδιάγραμμα ως τώρα σε όλα τα κινητά που το υποσχέθηκαν στο Q4 2019 (8.1, 9, 7.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Σήμερα πριν λίγο εμφανίστηκε σε επίσημο Instagram post της ΝΟΚΙΑ, ότι ξεκινάει η διανομή της 10 στο κινητό μας :) Αν και από την ΝΟΚΙΑ θα περίμενα κάτι πιο σύντομο, τουλάχιστον τηρούν με ακρίβεια το αρχικό χρονοδιάγραμμα ως τώρα σε όλα τα κινητά που το υποσχέθηκαν στο Q4 2019 (8.1, 9, 7.1) Στο Nokia 9 ήρθε πάντως. Το είδα στο νήμα του 9 που αναρτήθηκε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Just landed! :) Ήρθε λοιπόν σήμερα και η 10, σε μια πολύ καλή υλοποίηση από όσο την έχω σκαλιξει ως τώρα χωρίς εμφανή bug ή προβλήματα. Θα την περίμενα ένα μήνα νωρίτερα λόγω Android one, αλλά οκ δεν είναι ώρα για γκρίνια...! Πολύ χρήσιμο και πρακτικό το full gesture navigation με το οποίο κερδίζεις και χώρο στην οθόνη από την εκκαθάριση ακόμα και του ενάμισι... πλήκτρου της Pie Μικρές αισθητικές παρεμβάσεις δεξιά κι αριστερά και security updates μέσα από το play store για πρώτη φορά μέσα από το μενού της ασφάλειας (το γνωστό project mainline) Περισσότερα προσεχώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Ωραίο το dark theme του android 10. Ξέρουμε καμία έκδοση gcam που να δουλεύει; Τα ports από Android 9 έχουν ασυμβατότητα Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Οι ρυθμίσεις για να φύγουν τα top/frequent apps που πήγανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts