Voldemort Δημοσιεύτηκε June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2005 Μήπως θα μπορούσε να γίνει κάτι για να διοργανωθεί σκακιστικό τουρνουά (online βέβαια) από το myPhone? Δεν ξέρω, μια ιδέα ρίχνω... :O Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Εγω παντως αμα γινοταν κατι τετοιο θα ημουν μεσα με 1000!Ειναι καλη ιδεα αλλα online πως θα γινει μεσω myphone?Σε κανενα yahoo μας βλεπω να παιζουμε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Μην το λες... Όλο και κάποιο scriptaki θα υπάρχει για να γίνεται... (ελπίζω δηλαδή!) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 kai ego mesa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Και εγω μεσα. Αληθεια γιατι δεν κανουμε κατι στο yahoo που ειναι ευκολο και εχουμε προσβαση ολοι μας γρηγορα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 μεσα και εγω θα ειναι καλα αμα γινει Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Και εγω μεσα. Αληθεια γιατι δεν κανουμε κατι στο yahoo που ειναι ευκολο και εχουμε προσβαση ολοι μας γρηγορα Και εγω αυτο προτεινω.Να μπουμε μια ωρα συγκεκριμενη καποια μερα στο yahoo ολοι και να παιξουμε μεταξυ μας.Αλλα να εχουμε κανονισει πιο πριν που ακριβως θα μπουμε και ποια ειναι τα nicknames μας.Παντως αμα γινεται μεσω myphone θα ηταν ακομα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 ναι ρε παιδια μεσω myphone μπορει να γινει! δεν θα ειναι δυσκολο! εχω δει forums με δεκαδες παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 ναι ρε παιδια μεσω myphone μπορει να γινει! δεν θα ειναι δυσκολο! εχω δει forums με δεκαδες παιχνιδια. Τοτε θα μπορουσε καποιος moderator να μας δωσει τα φωτα του για το αν ειναι πιθανο να γινει ενα τουρνουα μεσω myphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Τοτε θα μπορουσε καποιος moderator να μας δωσει τα φωτα του για το αν ειναι πιθανο να γινει ενα τουρνουα μεσω myphone? Άντε τότε, ποιός θα πάει να φωνάξει κανέναν; Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Παω να φοναξω mod Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 To myphone δεν έχει τέτοια δυνατότητα και δύσκολα θα αποκτήσει στο μέλλον, αφού πρόκειται για site με κύριο θέμα τα κινητά τηλέφωνα. Προτιμήστε το yahoo ή όποιο άλλο site έχει τέτοια παιχνίδια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Re paidia kai egw mesa eimai alla sto yahoo alla kai se alla site den mou paizoun ta paixnidia!!! :( Den 3erw giati alla stin o8oni pou 8a itan to game vgainei ena x panw aristera! Den ni=omizw na einai logo firewall giati to eixa apenergopoieisei kai pali mou ekane to idio! Any help??? :) Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Re paidia kai egw mesa eimai alla sto yahoo alla kai se alla site den mou paizoun ta paixnidia!!! :( Den 3erw giati alla stin o8oni pou 8a itan to game vgainei ena x panw aristera! Den ni=omizw na einai logo firewall giati to eixa apenergopoieisei kai pali mou ekane to idio! Any help??? :) Πρεπει να κατεβασεις το java απο την sun microsystems. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Μέσα και εγώ! Ετοιμαστείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts