MaddStadd Δημοσιεύτηκε September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2018 Εδω και καποιους μηνες υπηρχε το προβλημα με την nova οτι η γραμμη μου στο ΚΑΦΑΟ της περιοχης ειχε βλαβη που δεν λυνοταν και επρεπε να περιμενω μεχρι να ελευθερωθει καποια γραμμη σε τουλαχιστον 6 μηνες με αποτελεσμα να εχω χαμηλες ταχυτητες στο ιντερνετ.Αυτο εγινε τον Ιανουαριο.Τωρα τελη Σεπτεμβρη και το προβλημα δεν εχει λυθει,η ΝΟVA δεν απανταει σε email και μηνυματα.Και συν τις αλλης,πληρωνω και κανονικα τον λογαριασμο.Τι στο καλο πρεπει να κανω? Σημειωτεον οτι ειμαι φοιτητης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλημέρα MaddStadd, Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας. Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τον ΑΦΜ του κατόχου), για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε; Γιώργος, Nova Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts