xristos303 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Ισχύει ότι δεν μπορούμε να δούμε αν έχουμε μήνυμα στο Facebook, viber,Instagram, στο εικονίδιο στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Ισχύει ότι δεν μπορούμε να δούμε αν έχουμε μήνυμα στο Facebook, viber,Instagram, στο εικονίδιο στην οθονη Μια χαρά τα βλέπεις Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Πρίν από μία ώρα το παρέλαβα και είπα να στείλω το πρώτο μύνημα εδώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Πρίν από μία ώρα το παρέλαβα και είπα να στείλω το πρώτο μύνημα εδώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικο ρε μαν και καλή απόλαυση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλορίζικο ρε μαν και καλή απόλαυση!!!Ευχαριστώ πολύ αδερφέ..... Ελπίζω να μην σάς ζαλίσω με απορίες. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Ευχαριστώ πολύ αδερφέ..... Ελπίζω να μην σάς ζαλίσω με απορίες. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το αντίθετο, επιβάλεται να μας ζαλίζεις με απορίες! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλή χρονιά! Μου ήρθε με τη Global 10 stable 10.0.5.0(OEKMIFH) ROM. Προς το παρόν μια χαρά είναι. Ήθελα να ρωτήσω ως προς τη κάμερα τα σχόλια σας. Να κρατήσω της ρομ ή περάσω κάποια άλλη πχ google cam( δίχως ρουτ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Κάτοχος 15 μέρες και κάτι του κινητού και δυο τρεις φορές στην κάμερα όταν πήγαινα να αλλάξω σε πορτρέτο η άλλη επιλογή δεν έκανε τίποτα..... Έβγαζες φωτογραφία και δεν την αποθήκευε. Μετά από επανεκκίνηση όλα καλά. Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Κάτοχος και εγώ εδώ και δύο μέρες προερχόμενος από rn4. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει σοβαρές διαφορές η dev rom με την stable, γιατί σκέφτομαι να την περάσω. Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Κάτοχος και εγώ εδώ και δύο μέρες προερχόμενος από rn4. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει σοβαρές διαφορές η dev rom με την stable, γιατί σκέφτομαι να την περάσω. Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν έχει. Απλώς με τη dev μπορείς να πάρεις νωρίτερα κάποια νέα χαρακτηριστικά, που πρώτα δοκιμάζονται και όταν το σύστημα γίνει σταθερό δίνεται η Stable. Μπορεί να συναντήσεις κάποια Bug βέβαια στη dev αλλά συνήθως είναι μικρά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Όχι δεν έχει. Απλώς με τη dev μπορείς να πάρεις νωρίτερα κάποια νέα χαρακτηριστικά, που πρώτα δοκιμάζονται και όταν το σύστημα γίνει σταθερό δίνεται η Stable. Μπορεί να συναντήσεις κάποια Bug βέβαια στη dev αλλά συνήθως είναι μικράΝαι το ξέρω γιατί είχα dev και στο rn4 πριν. Έλεγα μήπως στις dev έχουν φτιάξει τις ειδοποιήσεις να φαίνονται στο notch. Κάποια στιγμή θα την περάσω απλά βαριέμαι το στήσιμο πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για να περάσουμε άλλη ρομ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ναι το ξέρω γιατί είχα dev και στο rn4 πριν. Έλεγα μήπως στις dev έχουν φτιάξει τις ειδοποιήσεις να φαίνονται στο notch. Κάποια στιγμή θα την περάσω απλά βαριέμαι το στήσιμο πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δε φαίνονται ούτε στη dev ακόμα. Φαίνονται μόνο για λίγο και μετά εξαφανιζονται και πρέπει να κατέβει η μπάρα ειδοποιήσεων ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλή χρονιά. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για να περάσουμε άλλη ρομ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείς official rom ή custom? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Όχι δε φαίνονται ούτε στη dev ακόμα. Φαίνονται μόνο για λίγο και μετά εξαφανιζονται και πρέπει να κατέβει η μπάρα ειδοποιήσεων ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς official rom ή custom?Custom Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μου εμφανίζονται κάποιες διαφημίσεις για εγκατάσταση εφαρμογών (promoted apps) στον ομαδοποιημένο φάκελο εφαρμογών more apps . Έχω τη Global 10 stable 10.0.5.0(OEKMIFH) ROM. Πώς φεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Aν το πουλάει κάποιος και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει pm. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπέρα κάπου είχα δει για τα κουμπιά κάτω home κλπ μπορούν να κρύβονται ξέρεις κάποιος τον τρόπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπέρα κάπου είχα δει για τα κουμπιά κάτω home κλπ μπορούν να κρύβονται ξέρεις κάποιος τον τρόπο??Nαι. Ρυθμίσεις >full screen display >full screen gestures Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Nαι. Ρυθμίσεις >full screen display >full screen gestures σ ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικότατος τώρα δε νεύω κατά πόσο θα με βολέψει Για την αναγνώρισή προσώπου μήπως ξέρεις πως γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 σ ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικότατος τώρα δε νεύω κατά πόσο θα με βολέψει Για την αναγνώρισή προσώπου μήπως ξέρεις πως γίνεται;;Άλλαξε περιοχή, βάλε Ινδία και δες. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Μπορεις να στειλεις link παρακαλω να τις κανω κ γω?Σου είναι εύκολο να στείλεις οδηγίες; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Άλλαξε περιοχή, βάλε Ινδία και δες. Από πού αλλάζεις περιοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Από πού αλλάζεις περιοχήΡυθμίσεις >περισσότερες ρυθμίσεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπερα γνωρίζει κανεις αν γίνεται να βλέπεις όλες τις εφαρμογές σου σε μενού κ όχι στην αρχική οθόνη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπερα γνωρίζει κανεις αν γίνεται να βλέπεις όλες τις εφαρμογές σου σε μενού κ όχι στην αρχική οθόνη ; Μόνο αν κατεβάσεις άλλο launcher από το Google play Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts