gesvts Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Καθόλου. Είναι η πραγματικοτητα. Οσο και αν πονάει καποιους...Ο Άλεξ ανεφερε πολλά θέματα αισθητικής.. εγώ μίλησα καθαρά για την συσκευή. Αν κάτι από αυτά που είπα είναι ψέματα ας με διαψεύσεται.. ο καθένας λέει την απόψη του μέσα από την δική του εμπειρία χρήσης..!Θεωρητικά η ταχύτητα του πάντως, είναι ίδια με του απλού 6 ,αφού το εσωτερικό και το λογισμικό των δύο κινητών είναι πανομοιότυπα! Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Θεωρητικά η ταχύτητα του πάντως, είναι ίδια με του απλού 6 ,αφού το εσωτερικό και το λογισμικό των δύο κινητών είναι πανομοιότυπα! Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Εγώ που τα εβαλα δίπλα και άνοιξα καμία 10 ιδιες εφαρμογες στις 6 άνοιξαν πιο γρήγορα από το 6Τ και 4 άνοιξαν μαζι..!! Η δε οθόνη του 6Τ κατάλευκη . Ενώ στο 6 λευκοκριζαρι .! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Για να ξεκλειδώσεις όμως δε χρειάζεται πρώτα να πατήσεις το power Button? Δεν είναι αυτό χάσιμο χρόνου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 10, 2018 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μπορείς με διπλό χτύπημα, ή με μονο χτυπημα ή με το power button. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση παιδιά, ισχύουν όσα αναφέρθηκαν επίσης ότι θέλει λίγο δουλειά στα animation των gestures. Σαν συσκευή πάντως έχει παραπάνω θετικά από το 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Παιδιά κατά πόσο είναι εύκολο να κάνω root τη συσκευή; δεν έχω καθόλου εμπειρία στο θέμα. Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για να βάλω aod και να ενεργοποιήσω το vowifi. Λογικά θα πειραματιστώ αλλά ουσιαστικά γι αυτούς τους δύο λόγους θα το έκανα. Αξίζει; θα είναι εύκολο; επίσης θα μπορώ να παίρνω κανονικά ενημερώσεις; Γτ το κινητό καταλαβαίνω ότι θα έχει συχνά ενημερώσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Το τηλέφωνο εκτός από την έλλειψη led είναι ολοκληρωμένο. Ειδικά τώρα που αρχίζω να συνηθίζω το μέγεθος. Η θήκη πολύ καλή αλλά ψάχνω για ακόμα πιο slim θήκη ή skin. Μήπως έχετε δοκιμάσει καμία slim θήκη ή skin που να κολλάει στο χέρι? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Και εγώ πιστεύω είναι απλά θέμα χρόνου να φτιάξουν 3-4 bug που έχω βρει και σε χρήση τρίτων app που δεν είναι optimized με Pie πχ Nova launcher,Player Pro που αντιμετωπίσω θεματάκια η και native Oxygen λειτουργίες όπως στο 3ήμερο που έχω συσκευή παρατήρησα 4-5 φορές double tap to wake δεν είχε καθόλου απόκριση μετα λίγη ώρα αδράνεια έπρεπε πατήσω power button μια φορά και μετά ξεκόλλαγε. Επίσης off screen gesture κυρίως πρέπει να ασκώ μεγάλη πίεση στην οθόνη για να ανταποκριθεί καθιστώντας απόλυτα δύσχρηστη τη λειτουργία αυτή πχ όταν ακούω μουσική που χρησιμοποιώ κατά κόρων off screen gesture να αλλάζω κομμάτια mp3 που ακούω. Και φυσικά το bug με pop up keyboard που είτε δεν εμφανίζεται στο πεδίο που γράφω οπουδήποτε με την μια είτε εξαφανίζεται στιγμιαία και επανέρχεται μόνο του. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά έστω 2-3 φορές την ημέρα είναι σπαστικό όταν με ίδιες εφαρμογές ίδιο στήσιμο ίδιο τρόπο λειτουργίας δεν έχω/ειχα κανένα θέμα με Vivo Nex/5T που έχω/ειχα. Κατά τα αλλά σε επίπεδο hardware σαφώς ανώτερη ελαφρώς οθόνη σε σχέση με 5Τ σε αυτονομία αρκετά ανώτερο και το in display fingerprint sensor δουλεύει υποδειγματικά. Αλλά παράλληλα η έλλειψη του led notifications είναι στα μείον ειδικά όταν δεν πρόσθεσε κανονικό AOD και το ambient display ουδεμία βελτίωση σε σχέση με όπως ήταν σε 5/5Τ/6. Θα μπορούσε να είχε κάνει και καλύτερη δούλεια και στην υλοποίηση του fingerprint scanner και στο τρόπο λειτουργίας του σε σχέση με το τρόπο που ξεκλείδωνει. Αυτή η αλληλεπίδραση με ambient display δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Παιδιά κατά πόσο είναι εύκολο να κάνω root τη συσκευή; δεν έχω καθόλου εμπειρία στο θέμα. Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για να βάλω aod και να ενεργοποιήσω το vowifi. Λογικά θα πειραματιστώ αλλά ουσιαστικά γι αυτούς τους δύο λόγους θα το έκανα. Αξίζει; θα είναι εύκολο; επίσης θα μπορώ να παίρνω κανονικά ενημερώσεις; Γτ το κινητό καταλαβαίνω ότι θα έχει συχνά ενημερώσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πρότεινα να περιμένεις 2-3 εβδομάδες έως αρχίσει να κινείτε το θέμα με root και tweaks/mod. Το AOD mod δεν δούλευε ακόμα με 6Τ η αν δουλεύει έχει θέματα με in display fingerprint sensor. Εδώ δεν έχει βγει official twrp που είναι υπέρ απαραίτητο για όσο το δυνατόν πιο ομαλή και λειτουργική μετάβαση στο χώρο του custom λογισμικού και ελαχιστοποίηση να γίνει καμία στραβή. Ειδικά που όπως λες δεν έχεις καθόλου εμπειρία. Εδώ εγώ περιμένω υπομονετικά που έχω αρκετή εμπειρία με 5Τ που ασχολήθηκα σχεδόν όλο το διάστημα των 9 μηνών με custom λογισμικό και πολύ πείραγμα και δοκιμές επι δοκιμών. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Σχετικά με την οθόνη, με το Aida64 μπορεί κάποιος να δει εάν είναι ίδιες η νέα φουρνιά, εάν φυσικά έχει το 6T αλλά και απλό 6. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Σχετικά με την οθόνη, με το Aida64 μπορεί κάποιος να δει εάν είναι ίδιες η νέα φουρνιά, εάν φυσικά έχει το 6T αλλά και απλό 6. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά μου γράφει εμένα Αν έχει κάποιος το 6 ας δώσει screenshot με τις 2 ίδιες εφαρμογές. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Αυτά μου γράφει εμένα Αν έχει κάποιος το 6 ας δώσει screenshot με τις 2 ίδιες εφαρμογές. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited November 10, 2018 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 ....................... Δεν μου βγάζει technology σε AIDA64 πεδίο μήπως είσαι root ενώ εγώ stock μάλλον. Σε 5Τ μου το έβγαζε μάλλον λόγο root εξίσου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Δεν μου βγάζει technology σε AIDA64 πεδίο μήπως είσαι root ενώ εγώ stock μάλλον. Σε 5Τ μου το έβγαζε μάλλον λόγο root εξίσου. Sent from my iPad using Tapatalk Prostock.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Για να βγάλει και κανεις άλλος με 6Τ θα του βγάζει πεδίο technology. Σε Vivo Nex μου βγάζει το πεδίο και γράφει AMOLED σκέτο. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Root Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μάλιστα. Πάντως ίδιες δεν είναι με του 6 διότι έχουν διαφορετική ανάλυση και διαφορετικό μέγεθος. Samsung είναι λογικά έστω δεν το γράφει το γιατί άγνωστο η το ξέρει μόνο OnePlus:lol: Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μάλιστα. Πάντως ίδιες δεν είναι με του 6 διότι έχουν διαφορετική ανάλυση και διαφορετικό μέγεθος. Samsung είναι λογικά έστω δεν το γράφει το γιατί άγνωστο η το ξέρει μόνο OnePlus:lol: Sent from my iPad using Tapatalk ProΣτο 5αρι οπως και στο 5T θυμάμαι έγραφε στις πληροφορίες οθόνης ότι ήταν του S6 η κάτι τέτοιο της Samsung. Εδώ δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. Προφανώς με τα updates της εφαρμογής, άλλαξαν τον τρόπο που δείχνει τα panel. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Για να βγάλει και κανεις άλλος με 6Τ θα του βγάζει πεδίο technology. Σε Vivo Nex μου βγάζει το πεδίο και γράφει AMOLED σκέτο. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Με Oreo δεν είναι το vivo? Ίσως με pie να μην δουλεύει πλήρως το aida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Με Oreo δεν είναι το vivo? Ίσως με pie να μην δουλεύει πλήρως το aida Ναι με 8.1. Δεν θυμάμαι με custom rom σε 5Τ με Pie αν έγραφε η όχι. Δεν νομίζω καν να το ειχα εξετάσει,θα το θυμόμουν. Μάλλον θέμα εφαρμογής και Pie είναι διότι ούτε σε XZ3 γνωστού μου τ αναγράφει. Εδώ που ειχα το screenshot στη συλλογή μου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Το ειδα εγω παιδιά στο service menu το πάνελ είναι Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Το ειδα εγω παιδιά στο service menu το πάνελ είναι Samsung.μόνο ποιότητα η oneplus .... ψωνίζει από. Σοβαρά μαγαζιά... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 μόνο ποιότητα η oneplus .... ψωνίζει από. Σοβαρά μαγαζιά...Το ότι ψωνίζει από Samsung είναι γνωστό. Άλλωστε δεν το κρύβει και η ίδια η Oneplus. Το θέμα είναι τι γενιάς πάνελ είναι και αν είναι πιο καινούριο του 6T σε σχέση με το 6. Κάποτε σε αυτή την εφαρμογή υπήρχε αυτή η λεπτομέρεια. Τώρα που δοκίμασα και εγώ με το aida, αυτή η λεπτομέρεια δεν υπάρχει πλέον. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Το ότι ψωνίζει από Samsung είναι γνωστό. Άλλωστε δεν το κρύβει και η ίδια η Oneplus. Το θέμα είναι τι γενιάς πάνελ είναι και αν είναι πιο καινούριο του 6T σε σχέση με το 6. Κάποτε σε αυτή την εφαρμογή υπήρχε αυτή η λεπτομέρεια. Τώρα που δοκίμασα και εγώ με το aida, αυτή η λεπτομέρεια δεν υπάρχει πλέον. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοποιος έχει και τα δύο. μπορεί να δει. κάποιες. διάφορες.... έστω και μικρές... Όπως και να. χει... η ποιότητα δεν αμφισβητείται... Φυσικά. αν ήταν 2K...θα ήταν ένα κλικ παραπάνω.... Αλλα και εδώ είναι. εξαιρετική... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 οποιος έχει και τα δύο. μπορεί να δει. κάποιες. διάφορες.... έστω και μικρές... Όπως και να. χει... η ποιότητα δεν αμφισβητείται... Φυσικά. αν ήταν 2K...θα ήταν ένα κλικ παραπάνω.... Αλλα και εδώ είναι. εξαιρετική...Η ανάλυση των οθονών είναι η ίδια, όπως μπορεί να είναι και τα πάνελ. Ίσως να έχουν κάνει άλλο καλιμπραρισμα στην οθόνη του 6T και να φαίνεται πιο βελτιωμένη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Θα το μάθουμε στη πορεία ίσως μέσα στο service menu να υπάρχει η απάντηση κάπως. Σκάλισα λίγο αλλα δε βρήκα άκρη εγώ μόνο τον κατασκευαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Να πως το έδειχνε παλιά η εφαρμογή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts