alextrela Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 oλα τα παραπανω ειναι περιττα λες δηλαδη.? και τα στειλες?? Ναι πήραν ποδι αφού χρήση τους δεν κάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Πρωτες εντυπωσεις. Μια συσκευη καλυτερη απο το 6αρι στα σημεια. οθονη βελτιωμενη, καλυτερο λευκο, πιο ομοιομορφη, πιο ευχαριστη στο ματι. Σε καμια περιπτωση δεν προσεγγιζει τις οθονες των note 9, s9+ (αλλη κατηγορια τιμης αλλωστε). Ηχος πιο δυνατος απο mate 20 pro, χειροτερος ομως ποιοτικα κι απο το ματε και απο το νοτε 9 φυσικα. Ακουστικο υστερει απο τα περισσοτερα συγχρονα της αγορας. Δεν προβληματιζει ομως, κανει τη δουλεια του. Το δυνατο του χαρτι ειναι η εμπειρια χρησης, που ειναι η καλυτερη δυνατη σε android σημερα, μαζι με το pixel. Στο hardware αποδεικνυεται αυτο που βλεπαμε οι περισσοτεροι. Οτι ειναι πολυ καλο σε πολλους τομεις, αλλα δε διαπρεπει σε κανενα. Αψογη η ζελατινα κι η θηκουλα που δινεται στο πακετο, αποτελουν κι αυτα μερος της προστιθεμενης αξιας. Αν θα μεινω? Θα δειξει. Σιγουρα εχω την προθεση να του δωσω αρκετες ευκαιριες, γιατι με την πρωτη προσπαθεια υπηρχε προβλημα και φευγει πισω - μολις εγινε νεα παραγγελια. Θα παρει το χρονο του ομως το κινητο, γιατι το αξιζει. Edited November 8, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 τι προβλημα ειχες βαγγελη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 τι προβλημα ειχες βαγγελη? Λαθος εκδοση. 6gb αντι για 8gb. Κι ομως γινονται κι αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πρωτες εντυπωσεις. Μια συσκευη καλυτερη απο το 6αρι στα σημεια. οθονη βελτιωμενη, καλυτερο λευκο, πιο ομοιομορφη, πιο ευχαριστη στο ματι. Σε καμια περιπτωση δεν προσεγγιζει τις οθονες των note 9, s9+ (αλλη κατηγορια τιμης αλλωστε). Ηχος πιο δυνατος απο mate 20 pro, χειροτερος ομως ποιοτικα κι απο το ματε και απο το νοτε 9 φυσικα. Ακουστικο υστερει απο τα περισσοτερα συγχρονα της αγορας. Δεν προβληματιζει ομως, κανει τη δουλεια του. Το δυνατο του χαρτι ειναι η εμπειρια χρησης, που ειναι η καλυτερη δυνατη σε android σημερα, μαζι με το pixel. Στο hardware αποδεικνυεται αυτο που βλεπαμε οι περισσοτεροι. Οτι ειναι πολυ καλο σε πολλους τομεις, αλλα δε διαπρεπει σε κανενα. Αψογη η ζελατινα κι η θηκουλα που δινεται στο πακετο, αποτελουν κι αυτα μερος της προστιθεμενης αξιας. Αν θα μεινω? Θα δειξει. Σιγουρα εχω την προθεση να του δωσω αρκετες ευκαιριες, γιατι με την πρωτη προσπαθεια υπηρχε προβλημα και φευγει πισω - μολις εγινε νεα παραγγελια. Θα παρει το χρονο του ομως το κινητο, γιατι το αξιζει. Το s9+ παίζει στα 600 ευρώ πάντως δεν το λες άλλη κατηγορία τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Λαθος εκδοση. 6gb αντι για 8gb. Κι ομως γινονται κι αυτα... το mirror πηρες ε? εγω φανταστηκα defective κατι τετοιο και λεω να ειμαστε σε ετοιμοτητα λογικο ειναι αφου οπως ειπε ο gkp ποιο πισω εξωτερικα δε μπορεις να διακρινεις ποια εκδοση ειναι, τοσο δυσκολο ειναι να βαζαν εξω απτο κουτι 6 ή 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Το s9+ παίζει στα 600 ευρώ πάντως δεν το λες άλλη κατηγορία τιμής. Ναι αυτο το εχω γραψει και σε αλλο νημα. Απορριπτεται για τα δικα μου δεδομενα λογω αυτονομιας (τραγικο standby). Αν ελεγες νοτε 9, ναι. Αλλα εκει παμε σε αλλη κατηγορια ;) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το mirror πηρες ε? εγω φανταστηκα defective κατι τετοιο και λεω να ειμαστε σε ετοιμοτητα λογικο ειναι αφου οπως ειπε ο gkp ποιο πισω εξωτερικα δε μπορεις να διακρινεις ποια εκδοση ειναι, τοσο δυσκολο ειναι να βαζαν εξω απτο κουτι 6 ή 8? Το mirror. Στη δευτερη παραγγελια το midnight, καθως ειδα οτι μαζευε δακτυλιες ακομα και με το βλεμμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι αυτο το εχω γραψει και σε αλλο νημα. Απορριπτεται για τα δικα μου δεδομενα λογω αυτονομιας (τραγικο standby). Αν ελεγες νοτε 9, ναι. Αλλα εκει παμε σε αλλη κατηγορια ;) Ναι εδώ συμφωνώ όπως και το Note 8 από αυτονομία δεν. Power bank 4000ma στην τσέπη και όλα φτιάχνουν. Η αυτονομία είναι θέμα. Καλορίζικο να το ευχαριστηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strent Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλησπερα.Χθες το παρελαβα κι εγω. Μια ερωτηση. Μπορω να το ασφαλισω σε καποια εταιρεια? ξρεις κανεις τι γινεττε με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Όταν τα συμπεράσματα είναι ψιλό ασφαλή δώστε και λίγα στοιχεία για την μπαταρία,σε σχέση και με της άλλες ναυαρχίδες Note9 και Mate 20pro!!! Nikos P20 Pro Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλησπερα.Χθες το παρελαβα κι εγω. Μια ερωτηση. Μπορω να το ασφαλισω σε καποια εταιρεια? ξρεις κανεις τι γινεττε με αυτο?εδώ εισαι φίλε.. https://www.xirogiannopoulos.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strent Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Με το συγκεκριμενο μιλησα σημερα και με ενημερωσαν πως δεν μπορουν να μου το ασφαλισουν επειδη ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο. :/ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Με το συγκεκριμενο μιλησα σημερα και με ενημερωσαν πως δεν μπορουν να μου το ασφαλισουν επειδη ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο. :/ :/παράξενο.. αν και δεν αμφισβητώ αυτό που λες...τους τονισες ότι. είναι αγορασμένο από ευρωπαϊκη χώρα? Εγώ πριν ένα χρόνο ασφάλισα χωρίς πρόβλημα συσκευή που είχα αγοράσει από το γαλλικό Αμαζον.. Αν είναι κάποιο θέμα παραστατικού.. μήπως επικοινωνωντας με την oneplus το λύσεις.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strent Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Τους εστειλα και αποδειξεις και τα παντα. Μου ειπαν απλα πως πλεον δεν ασφαλιζουν συσκευες απο το εξωτερικο. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Τους εστειλα και αποδειξεις και τα παντα. Μου ειπαν απλα πως πλεον δεν ασφαλιζουν συσκευες απο το εξωτερικο. Τι να πω...κρίμα η συγκεκριμένη δούλευε μια χαρά... κάποιοι το ξεφτυλισαν προφανώς και πρώτα άλλαξε τις τιμές και σιγά σιγά τους όρους.... Κρίμα... Ελλαδισταν... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis96 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Κλείνω το πρώτο 24ωρο με την συσκευή και θέλω να μοιραστώ και εγώ τις πρώτες μου εντυπώσεις. Είναι το πρώτο μου android τηλέφωνο οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με άλλα κινητά ίδιου λογισμικού. Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως είναι απίστευτα γρήγορο, από το ξεκλείδωμα μέχρι και το άνοιγμα οποιασδήποτε εφαρμογής είναι εκπληκτική η ταχύτητα και καλύπτει άνετα τις προσδοκίες που είχα. Ως χρήστης iOS δεν είχα καμία εμπειρία με launchers, πληκτρολόγια και γενικότερα παραμετροποιήσεις (αν χρησιμοποιώ τον σωστό όρο) που μπορείς να κάνεις σε κινητό ωστόσο δε με δυσκόλεψε καθόλου και εχθές το βράδυ αφιέρωσα 2-3 ώρες και μου λύθηκαν αρκετές απορίες, κυρίως από το φόρουμ και μετά από reddit. Τα μενού δε τα λες και όμορφα, ειδικά στο σκούρο θέμα και με εκνευρίζει το ότι οι μισές εφαρμογές είναι στρογγυλές και οι άλλες τετράγωνες αλλά θα το διορθώσω με το nova launcher που θα κάτσω να ασχοληθώ σήμερα. Το slider για τις ειδοποιήσεις ότι πιο βολικό υπάρχει. Η κάμερα εξαιρετική, αναμένω το ΣΚ να δοκιμάσω βραδινές λήψεις. Οι θήκες εκπληκτικές, και η δωρεάν του πακέτου και η nylon που το κάνει στιβαρό και πανεύκολο στο κράτημα (ας του προσθέτει όγκο). Τα καλώδια προσεγμένα, οι αντάπτορες πολύ ογκώδεις αλλά όντως φόρτισε περίπου 60% σε μίση ώρα. Το βασικό αρνητικό που είδα είναι τα ακουστικά, δε με βολεύουν καθόλου και δεν είμαι και ευχαριστημένος με τον ήχο. Αν δεν βρω κάτι σε ear bud θα πάω σε over ear μιας και μου είναι απαραίτητα. Αν έχετε προτάσεις για κάποιον που έρχεται από earpods θα χαρώ να τις διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Λαθος εκδοση. 6gb αντι για 8gb. Κι ομως γινονται κι αυτα...Ήρθε και εμένα σπίτι αλλα δεν έχω γυρίσει ακόμα να το δω. Πήρα το 6GB ελπίζω να μου έστειλαν το 8GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 και εδω εφτασε και εδω, πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες και ειμαι πολυ ψειρας αναλυτικα το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ήρθε και εμένα σπίτι αλλα δεν έχω γυρίσει ακόμα να το δω. Πήρα το 6GB ελπίζω να μου έστειλαν το 8GBΤου Βαγγέλη θα είναι Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Του Βαγγέλη θα είναι Χαχαχα θα κάνω ντου σπίτι του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Βαγγέλη είμαι στο τσακ να παραγγείλω. Δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να αποχωριστώ το απόλυτο πακέτο του Note 9 αλλά θέλω να μου πεις ξεκάθαρα αν είχες και τις 2 συσκευές ταυτόχρονα ποια θα προτιμουσες να δουλεύεις; Hardcore χρήση φυσικά με τα πάντα όλα ανοιχτά και φουλ χρήση εκτός από παιχνίδια. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Έχει έρθει κάποιος από s9? Με χαλάει η μπαταρία του s9 και το σκέφτομαι για το 6t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Βαγγέλη είμαι στο τσακ να παραγγείλω. Δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να αποχωριστώ το απόλυτο πακέτο του Note 9 αλλά θέλω να μου πεις ξεκάθαρα αν είχες και τις 2 συσκευές ταυτόχρονα ποια θα προτιμουσες να δουλεύεις; Hardcore χρήση φυσικά με τα πάντα όλα ανοιχτά και φουλ χρήση εκτός από παιχνίδια. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Λάζαρε όσο κι αν σου ακουστεί τρελό η μπαταρια του oneplus όπως τη βλέπω θα ξεπεράσει και του νοτε. Χωρίς δισταγμό Από εκεί και πέρα φοβερη η εμπειρία χρήσης. Όμως το hardware ξεκάθαρα κατωτερο από το νότε. Οθόνη, τατς, κάμερα, ηχείο και το γενικότερο στήσιμο. Πολύ πιο αρχοντικό στο χερι το νότε. Ασυζητητί. Πάρτο μόνο αν νομίζεις ότι θέλεις τα πάντα βούτυρο λουρπακ κι έχεις λοξα με το δακτύλικο (εγώ έχω και του 6τ δουλεύει απλά υποδείγματικα). Του νοτε εκεί που είναι δεν το χρησιμοποίησα καν. Αν δε σε καίει αυτό κάτσε εκεί που είσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Λάζαρε όσο κι αν σου ακουστεί τρελό η μπαταρια του oneplus όπως τη βλέπω θα ξεπεράσει και του νοτε. Χωρίς δισταγμό Από εκεί και πέρα φοβερη η εμπειρία χρήσης. Όμως το hardware ξεκάθαρα κατωτερο από το νότε. Οθόνη, τατς, κάμερα, ηχείο και το γενικότερο στήσιμο. Πολύ πιο αρχοντικό στο χερι το νότε. Ασυζητητί. Πάρτο μόνο αν νομίζεις ότι θέλεις τα πάντα βούτυρο λουρπακ κι έχεις λοξα με το δακτύλικο (εγώ έχω και του 6τ δουλεύει απλά υποδείγματικα). Του νοτε εκεί που είναι δεν το χρησιμοποίησα καν. Αν δε σε καίει αυτό κάτσε εκεί που είσαι... Και εγώ είμαι μεταξύ Note 9 και Oneplus 6t. Το note 9 κάνει θαύματα με την κάμερα, για το 6t περιμένω τα review, ενώ βλέπω ότι και η τιμή του Note 9 είναι σε μικρή κάθοδο. Edited November 8, 2018 by cgioris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Χαχαχα θα κάνω ντου σπίτι του... Δυστυχώς την πατήσαμε. Μου έστειλαν τη σωστή συσκευή :( :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts