alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Ε, πως δεν σου λέει? Αφού δουλεύει με δύο πιστεύεις δεν θα δουλεύει με ένα? Μας το εδειξε?? Βρειτε πιο πειστικο video. Να βγει το εργοστασιακο και να βαλει μονο του τριτο. Αυτο με ενδιαφερει εμενα Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 δλδ λειτουργεί αν υπάρχει πάνω η ζελατίνα του κ@λου και χωρίς αυτή Όχι.... Δεν παίζει με την καμία.,,απλα Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) δλδ λειτουργεί αν υπάρχει πάνω η ζελατίνα του κ@λου και χωρίς αυτή Όχι.... Δεν παίζει με την καμία.,,απλα Μα αυτο θελω να ξερω με απολυτη βεβαιοτητα. Εγω δεν θα ρισκαρα να βγαλω το εργοστασιακο αν δεν ειμαι βεβαιος θα δουλευει το τριτο αψογα. Εγω θελω να βγαλω το εργοστασιακο που το θεωρω μετριο και να βαλω κατι που να κανει τη διαφορα προς το καλυτερο. Αλλα να ειμαι σιγουρος θα δουλεψει. Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μας το εδειξε?? Βρειτε πιο πειστικο video. Να βγει το εργοστασιακο και να βαλει μονο του τριτο. Αυτο με ενδιαφερει εμενα Μα τι να σου δείξει? Δεν το βλέπεις που το φοράει? Αφού δεν είναι καν για το 6τ και φαίνεται, και δουλεύει μια χαρά. Ακόμη και το εργοστασιακό να φοράει και να έβαλε αυτό από πάνω πάλι δουλεύει μια χαρά οπότε τι πιο πειστικό περιμένεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μα τι να σου δείξει? Δεν το βλέπεις που το φοράει? Αφού δεν είναι καν για το 6τ και φαίνεται, και δουλεύει μια χαρά. Ακόμη και το εργοστασιακό να φοράει και να έβαλε αυτό από πάνω πάλι δουλεύει μια χαρά οπότε τι πιο πειστικό περιμένεις? Δουλευει διοτι υπαρχει ηδη απο κατω συμβατο. Ας το βγαλει το μαμα και βαλει το τριτο να δουμε(ΜΟΝΟ ΤΟΥ) Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που λεω? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μα αυτο θελω να ξερω με απολυτη βεβαιοτητα. Εγω δεν θα ρισκαρα να βγαλω το εργοστασιακο αν δεν ειμαι βεβαιος θα δουλευει το τριτο αψογα. Και τι είναι η ζελατίνα "μαγικη" και "ειδικη"? Μην τρομοκρατουμε...άδικα και άστοχα... αν δεν έπαιζε σωστά θα είχαν βγει ήδη video και θα γίνονταν viral για πλάκα... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και τι είναι η ζελατίνα "μαγικη" και "ειδικη"? Μην τρομοκρατουμε...άδικα και άστοχα... αν δεν έπαιζε σωστά θα είχαν βγει ήδη video και θα γίνονταν viral για πλάκα... Οταν θα βγει η συσκευη,την τεσταρουν κατοχοι και βγαλουν την εργοστασιακη ζελατινα και φορεσουν τριτη και δουλευει τοτε θα ειμαστε σιγουροι Ολα τα αλλα θεωρητικα που λες. Πραξη θελω να δω πιστευω ξερεις να διαχωρισεις θεωρεία απο πραξη Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δουλευει διοτι υπαρχει ηδη απο κατω συμβατο. Ας το βγαλει το μαμα και βαλει το τριτο να δουμε(ΜΟΝΟ ΤΟΥ) Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που λεω? Μα είναι δυνατόν να δουλεύει πάνω από δύο και να μην δουλεύει πάνω από ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μα είναι δυνατόν να δουλεύει πάνω από δύο και να μην δουλεύει πάνω από ένα? Αλλο ειπα αλλο γραφεις. Ξανα διαβαε τι εγραψα η να γραψω με κεφαλαια? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Οταν θα βγει η συσκευη,την τεσταρουν κατοχοι και βγαλουν την εργοστασιακη ζελατινα και φορεσουν τριτη και δουλευει τοτε θα ειμαστε σιγουροι Ολα τα αλλα θεωρητικα που λες. Πραξη θελω να δω πιστευω ξερεις να διαχωρισεις θεωρεία απο πραξη Κρίμα έχασε κάτι. χιλιάδες προβολες ο. Ινδός... να φτιάξει. θέμα... Οκ.... χαχαχχα Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Κρίμα έχασε κάτι. χιλιάδες προβολες ο. Ινδός... να φτιάξει. θέμα... Οκ.... χαχαχχα Εγω ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα και εσυ μου δειχνεις εναν ινδο που κανει διαφορετικο πραγμα απο αυτο που τοποθετηθηκα. Εκτος τοπου το video με αυτο που τοποθετηθηκα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Αλλο ειπα αλλο γραφεις. στην αρχή λεγατε. αποκλειστικά. ότι θα έχει θέμα με τα tempered τριτων είδατε το video. με tempered του κιλού... και τωρα για να υποστηρίξεις την Αποψη σου... λες ότι. η "Μαγική" ζελατινα κάνει. την δουλεια... βρες λοιπόν κάπου τι. ειδικό. έχει. η Μαγική Ζελατινα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) στην αρχή λεγατε. αποκλειστικά. ότι θα έχει θέμα με τα tempered τριτων είδατε το video. με tempered του κιλού... και τωρα για να υποστηρίξεις την Αποψη σου... λες ότι. η "Μαγική" ζελατινα κάνει. την δουλεια... βρες λοιπόν κάπου τι. ειδικό. έχει. η Μαγική Ζελατινα.... Εξαρχής ειπα οτι θελω να ξερω αν βγει μαμά και βάλουμε τριτο αν θα δουλεψει αψογα. Και εσυ μου δειχνεις βίντεο οπου ενας ινδος βαζει απο πανω στο ηδη υπάρχων:lol: Ειναι αυτη η απάντηση στην τοποθέτηση μου.? ειναι σαν να σε ρωταω να μου δειξεις εναν που χορευει και εσυ να μου δειχνεις καποιον που τραγουδαει.:lol: ειναι το ιδιο? Για αυτο ας περιμενουμε να βγει η συσκευη,να κυκλοφορησουν γυαλια να δοκιμαστει απο κατοχους και να βγαλουμε συμπερασμα. Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Αλλο ειπα αλλο γραφεις. Ξανα διαβαε τι εγραψα η να γραψω με κεφαλαια? Οκ, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχεις κινητό με under the screen sensor φαντάζομαι δεν σου είναι δύσκολο να βρεις οποιοδήποτε tempered glass να το δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Οκ, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχεις κινητό με under the screen sensor φαντάζομαι δεν σου είναι δύσκολο να βρεις οποιοδήποτε tempered glass να το δοκιμάσεις Εμ για να ρωτάω σημαίνει οτι δεν ξερω αν θα δουλεύει. Μονο για το dome ξερω αλλα δεν δινω τοσα λεφτα. Πηρα ενα τριτο πιο φθηνο και κατοχοι λενε δεν δουλευει και ετσι δεν τολμω να βγαλω το εργοστασιακο Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εξαρχής ειπα οτι θελω να ξερω αν βγει μαμά και βάλουμε τριτο αν θα δουλεψει αψογα. Και εσυ μου δειχνεις βίντεο οπου ενας ινδος βαζει απο πανω στο ηδη υπάρχων:lol: Ειναι αυτη η απάντηση στην τοποθέτηση μου.? ειναι σαν να σε ρωταω να μου δειξεις εναν που χορευει και εσυ να μου δειχνεις καποιον που τραγουδαει.:lol: ειναι το ιδιο? Για αυτο ας περιμενουμε να βγει η συσκευη,να κυκλοφορησουν γυαλια να δοκιμαστει απο κατοχους και να βγαλουμε συμπερασμα. με ζελατίνα και tempered του κιλού ... Χωρίς "εργοστασιακη ζελατινα" στην αδελφή εταιρία vivo...vivo x20 παίζει... Μήπως να κάνεις κι ένα τεστακι και στο δικό σου... Μην εκτίθεσαι.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) με ζελατίνα και tempered του κιλού ... Χωρίς "εργοστασιακη ζελατινα" στην αδελφή εταιρία vivo...vivo x20 παίζει... Μήπως να κάνεις κι ένα τεστακι και στο δικό σου... Μην εκτίθεσαι.... Το εχω δει αυτο αλλα αφορα αλλη συσκευη. Η Vivo εχει πει οτι δεν θα δουλευουν στο Nex S απολυτα σξιοπιστα. Μονο για το done υπαρχουν αναφορες οτι δουλευει αλλα ειναι πολυ ακριβο εγω εχω αυτο που τζαμπα το πηρα διοτι ηδη κατοχοι που το αγορασαν λενε δεν δουλευει ο sensor. http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-vivo-nex-2733691.html Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 γιατί έχει άλλης τεχνολογίας σενσορα??? Χαχχα Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) γιατί έχει άλλης τεχνολογίας σενσορα??? Χαχχα Ειναι 2η γενια optical της Vivo το Nex S εχει τριτη γενια. Εγω θελω να το βγαλω το εργοστασιακο διοτι εχει γεμισει γρατζουνιες και με ενοχλει και να βαλω τριτο αλλα δισταζω εκτος αν σιγουρευτω οτι το τριτο θα δουλευει. Μονο για το done υπαρχουν αναφορες οτι δουλευει αψογα αλλα δεν δινω τοσα λεφτα για γυαλι. Και απο ebay,amazon που βρισκω δεν ειναι εμπιστοσυνης. Ηδη τζαμπα αγοραζα 2 και εδωσα 15 ευρω δεν καθομαι να σπαταλαω λεφτα δοκιμαζωντας. Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ειναι 2η γενια optical της Vivo το Nex S εχει τριτη γενια. Εγω θελω να το βγαλω το εργοστασιακο διοτι εχει γεμισει γρατζουνιες και με ενοχλει και να βαλω τριτο αλλα δισταζω εκτος αν σιγουρευτω οτι το τριτο θα δουλευει. Μονο για το done υπαρχουν αναφορες οτι δουλευει αψογα αλλα δεν δινω τοσα λεφτα για γυαλι. Και απο ebay,amazon που βρισκω δεν ειναι εμπιστοσυνης.Αν εννοείς αυτές τις αναφορές, https://forum.xda-developers.com/nex/accessories/brotect-airglass-t3812067 δεν λέει ΚΑΝΕΙΣ ότι. δεν δουλεύει. ο σενσορας... για την ποιότητα του tempered αναφέρονται και τις δακτύλιες... θεματα που έχουν φτηνά tempered... ως συνήθως.... Δεν αποδυκνιεται πουθενά ότι οι σενσορες έχουν θέμα με τα tempered glass..... και θέλουν ειδικά, εξωτικά tempered... Πάρε κάτι καλύτερο ποιοτικά και πέτα την ζελατινα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Αν εννοείς αυτές τις αναφορές, https://forum.xda-developers.com/nex/accessories/brotect-airglass-t3812067 δεν λέει ΚΑΝΕΙΣ ότι. δεν δουλεύει. ο σενσορας... για την ποιότητα του tempered αναφέρονται και τις δακτύλιες... θεματα που έχουν φτηνά tempered... ως συνήθως.... Δεν αποδυκνιεται πουθενά ότι οι σενσορες έχουν θέμα με τα tempered glass..... και θέλουν ειδικά, εξωτικά tempered... Πάρε κάτι καλύτερο ποιοτικά και πέτα την ζελατινα.... "By far, the worst screen protector i have ever had... There is NO oleophobic coating at all, a true fingerprint magnet... And cherry on the cake, unlocking with fingerprint scanner fail more" "I bought this protection and it's really bad. Don't buy it." Οπως βλεπεις οι μονες αναφορες αφορουν το συγκεκριμενο γυαλι και το πανακριβο απο amazon. Αλλες αναφορες με αξιοπιστο γυαλι δεν υπαρχουν Αν δουλευει του 6Τ θα παρω και για το Vivo ενα και ας δεν καλυπτει πολυ ελαφρια μπροστα Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Δεν είπε ότι δεν δουλεύει, είπε ότι είχε περισσότερες αστοχίες.. Αλλά... Just received my BroTect Airglass screen protector , and it went on easy ,super thin ,and covers the screen really good. definitely recommend!!! Και πιο κάτω αλλος χρήστης... Oh sorry. Yes I got it. Took less then 10 min to install no issue. Touch response is perfect. No change. Finger scanner works as is. I tried taking a few pics but the camera I was using isn't very good. Screen is nice and thin. Don't even notice it's there. It's expensive but I think the best option. Plus this was the only screen protector I could get delivered within a few days. Και άλλος με άλλο tempered του κιλού... I had a thin glass protector as a gift when I bought mine Works fine with the fingerprint reader but it has a black line contour which lies a little bit over the screen border. As a result I can't see the three lines for the buttons at the bottom and the top right notification is half hidden Συμπέρασμα ο Σενσορας Δουλεύει με tempered glass τρίτων... Και όποιος διαλέξει tempered σχετικά ποιοτικό και εκτός oneplus θα κάνει την δουλειά του... Edited November 4, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Δεν είπε ότι δεν δουλεύει, είπε ότι είχε περισσότερες αστοχίες.. Αλλά... Just received my BroTect Airglass screen protector , and it went on easy ,super thin ,and covers the screen really good. definitely recommend!!! Και πιο κάτω αλλος χρήστης... Oh sorry. Yes I got it. Took less then 10 min to install no issue. Touch response is perfect. No change. Finger scanner works as is. I tried taking a few pics but the camera I was using isn't very good. Screen is nice and thin. Don't even notice it's there. It's expensive but I think the best option. Plus this was the only screen protector I could get delivered within a few days. Και άλλος με άλλο tempered του κιλού... I had a thin glass protector as a gift when I bought mine Works fine with the fingerprint reader but it has a black line contour which lies a little bit over the screen border. As a result I can't see the three lines for the buttons at the bottom and the top right notification is half hidden Συμπέρασμα ο Σενσορας Δουλεύει με tempered glass τρίτων... Και όποιος διαλέξει tempered σχετικά ποιοτικό και εκτός oneplus θα κάνει την δουλειά του.. Οταν οι μισοι γραφουν ετσι και οι αλλοι μισοι το αντιθετο δεν ειναι καλος συμβουλος αγορας. Και οι αστοχιες αν ειναι παραπανω δεν ειναι η βελτιση λυση(τωρα με μαμα μεν οπτικα δεν ειναι βελτιστο με τις γρατζουνιες αλλα αστοχιες δεν εχω αν ειναι να αποκτησω χαιρω πολυ) Εγω τα εχω και καθονται δεν τολμω να βγαλω το μαμα και βαλω αυτον. Και μαμα γυαλι η Vivo παρεχει μονο σε service και σε Vivo store οπως ρωτησα,δεν μπορω να παραγγειλω και φερουν Ελλαδα Εχω στειλει μηνυμα και εδω ρωτώντας αν δουλευει ο sonsor απόλυτα αξιόπιστα https://www.gadgetshieldz.com/vivo-nex-s-nex-screen-protectors-covers-cases.html Περιμενω απαντηση. Σε τελική οπως ειπα θα πάρω του 6Τ και για το Vivo ελπίζοντας να δουλεψει καλα(δεν με πολυνοιαζει αν δεν εφαρμόσει απόλυτα τελεια και ομοιόμορφα) Βρε ας το δούμε στην πραξη και βλέπουμε με το να βγάλουν μαμα και βάλουν τρίτο(εκεί μετράει) Τωρα στη θεωρεία και απο video δεν επιβεβαιωνουν κατι με απόλυτη σιγουριά. Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αλλά... ο Σενσορας Δουλεύει με tempered glass τρίτων... Και όποιος διαλέξει tempered σχετικά ποιοτικό και εκτός oneplus θα κάνει την δουλειά του... Σε καμία 200ρια μηνύματα θα το καταλάβει, έχεις ακόμα. Χαρά στην υπομονή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Σε καμία 200ρια μηνύματα θα το καταλάβει, έχεις ακόμα. Χαρά στην υπομονή σου. Πάψε να τρολαρεις με εκτος τοπου και χρόνου μηνύματα Νικοχρηστοβασιλη. Ουδείς ασχολείται μαζι σου αλλα εσυ συνέχεια να σχολιάζεις τους άλλους Κανε μας την χάρη λοιπόν. Αντε μπράβο. Edited November 5, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts