Jump to content

Sony Ericsson P900: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios ( 2 Απρ. 2004 , 13:20)

και εγω την εκανα χτες,δεν εχω προβλημα τα προγραμματα μου ανοιγουν πιο ευκολα και γρηγορα τωρα,και γενικα εγινε πιο γρηγορο το τηλεφωνο τωρα,αλλες διαφορες δεν εχω δει μεχρι τωρα.

Μ'επιασε η μ@@@κια μου χθες βραδυ, αν περιμενα λιγες ωρες, θα το εκανα στην εταιρεια που κατεβαζω με 70 KB/sec...

Τεσπα, οντως ειναι οπως τα λες απο ταχυτητα, ειδικα εκεινο με τα thumbnails σου εσπαγε τα νευρα αν ειχες πολλες photos σε καποιο folder. Τωρα ειναι πολυ καλυτερο...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

egw me to zori pianw 44kbps me aplh grammh kai kanw konta 1.30wra gia na thn katebasei mazi kai na thn balei sto kinhto, esys giati kanete toso poly? me poso eiste net?, giati nomiza oti egw eimai apo tous ligous pou eimai me toso xalia taxytites sto net :p

Ακούω που λέτε να έγινε πιο γρήγορο το τηλέφωνο, και παραξενεύομε. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο και ευτηχώς ούτε το αντίθετο.

Πια έκδοση είχατε πριν και σας φάνηκαν τόσες διαφορές;

Αυτό με τα thumbnails διορθώθηκε από την προηγούμενη....

e kai ego akousa 8a gini grigoro alla to mono grigoro pou egine otnos ine pou anigi ta thumbsnails stis fotografies... tipota allo. na po kai tin ali8ia den para tirisa tin lipsi fotografion. opios the bargiete as postari kati an ontos kati alakse :alien:
Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! ( 4 Απρ. 2004 , 05:00)

egw me to zori pianw 44kbps me aplh grammh kai kanw konta 1.30wra gia na thn katebasei mazi kai na thn balei sto kinhto, esys giati kanete toso poly? me poso eiste net?, giati nomiza oti egw eimai apo tous ligous pou eimai me toso xalia taxytites sto net :p

emena tin katebase me 95kbit/s :cool:

ekane 5 lepta ( ok exo kai 1000ra sindesi :rolleyes: )

εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το ρολοι screen saver του ρ900; για να ειμαι πιο συγκεκριμενος,οταν βαζω σαν screen saver το ρολοι της περισσοτερες φορες οταν παω μετα απο λιγη ωρα να ανοιξω το πορτακι το π ρολοι εχει κολλησει και δεν αντιδρα το τηλεφωνο καθολου μονο με ενα restart συνερχεται, τωρα που εχω απενεργοποισει το ρολοι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. παρακαλω να το δοκιμασει καποιος να μου πει μπορει να ειναι bug του καινουργιου firmware.

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios ( 4 Απρ. 2004 , 13:32)

εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το ρολοι screen saver του ρ900; για να ειμαι πιο συγκεκριμενος,οταν βαζω σαν screen saver το ρολοι της περισσοτερες φορες οταν παω μετα απο λιγη ωρα να ανοιξω το πορτακι το π ρολοι εχει κολλησει και δεν αντιδρα το τηλεφωνο καθολου μονο με ενα restart συνερχεται, τωρα που εχω απενεργοποισει το ρολοι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. παρακαλω να το δοκιμασει καποιος να μου πει μπορει να ειναι bug του καινουργιου firmware.

Opews sou eipa kai se allo thread oxi den eida kati tetoio...

Εμενα παντως μου το εκανε και με το καινουργιο και με το παλιοτερο firmware.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Μου το έκανε παλαιότερα σε άλλες εκδόσεις. Τώρα όχι.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ TRACKER ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ε;....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 4 Απρ. 2004 , 13:36)

Opews sou eipa kai se allo thread oxi den eida kati tetoio...

εσενα οχι φιλε μου,απο οτι βλεπω το κανει σε αλλους και προσπαθω να βρω γιατι. εαν εχει κανενας καμμια ιδεα ας κανει καποιο post.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios ( 4 Απρ. 2004 , 17:39)

εσενα οχι φιλε μου,απο οτι βλεπω το κανει σε αλλους και προσπαθω να βρω γιατι. εαν εχει κανενας καμμια ιδεα ας κανει καποιο post.

Osoi exete pronvlhma mporeite na grapsete poia programata xrhsimopoihte mhpws kai vreite thn akrh..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dane ( 4 Απρ. 2004 , 10:42)

emena tin katebase me 95kbit/s :cool:

ekane 5 lepta ( ok exo kai 1000ra sindesi :rolleyes: )

Dane είσαι πικρός τώρα με αυτά μου μας λες!!! :) , 5 λεπτά για κατέβασμα βαλε και τα 20 περίπου λεπτά που θες να περάσεις την έκδοση στο κινητό σου 25 κοντά πες :) , ε σιγά 1 ωρα και 5 λεπτά ποιο αργός είμαι! :p ~!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL ( 5 Απρ. 2004 , 08:24)

@tp!

Έχω και εγώ σύνδεση 1Mbit όμως, από τον Internet Explorer έκανε 17 λεπτά να το κατεβάσει, ενώ από τον Opera μόλις 6...

Δοκίμασε... :)

Δεν παιζει ρολο ο Browser (πλεον) στο downloading, απλα ετυχε στο καινουριο http connetcion να παρεις περισσοτερα kb/sec.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 5 Απρ. 2004 , 10:58)

Δεν παιζει ρολο ο Browser (πλεον) στο downloading, απλα ετυχε στο καινουριο http connetcion να παρεις περισσοτερα kb/sec.

Έτσι έλεγα και εγώ. Την πρώτη φορά που έκανα αναβάθμιση (το ίδιο πράγμα γίνεται κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση το κινητό).

Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζεται με την Java. :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL ( 5 Απρ. 2004 , 11:04)

Έτσι έλεγα και εγώ. Την πρώτη φορά που έκανα αναβάθμιση (το ίδιο πράγμα γίνεται κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση το κινητό).

Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζεται με την Java. :wacko:

Οχι, την Java τη χρησιμοποιει μονο για να μπορεσει να φορτωσει το Java applet σε καποιο σημειο της εγκαταστασης, δεν παιζει καποιο αλλο ρολο.

Αλλωστε, στην εγκαθιστα (αν δεν την εχεις) και το seus αρχειο που κατεβαζεις πρωτο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! ( 5 Απρ. 2004 , 04:40)

Dane είσαι πικρός τώρα με αυτά μου μας λες!!! :) , 5 λεπτά για κατέβασμα βαλε και τα 20 περίπου λεπτά που θες να περάσεις την έκδοση στο κινητό σου 25 κοντά πες :) , ε σιγά 1 ωρα και 5 λεπτά ποιο αργός είμαι! :p ~!

signomi alla den ine etsi 17 :rolleyes: lepta na tin perasi diladi 21 :blink: lepta gia oli tin anaba8misi :happy:

afto to mporis kai esy ella germania ;) :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 5 Απρ. 2004 , 11:21)

Οχι, την Java τη χρησιμοποιει μονο για να μπορεσει να φορτωσει το Java applet σε καποιο σημειο της εγκαταστασης, δεν παιζει καποιο αλλο ρολο.

Αλλωστε, στην εγκαθιστα (αν δεν την εχεις) και το seus αρχειο που κατεβαζεις πρωτο.

Ακριβώς... Φορτώνει Java Applet. Το νέο πρόγραμμα το κατεβάζει μέσω του συκγκεκριμένου Java Apllet.

Όπως και να έχει όμως, εσύ φαίνεται να ξέρεις περισσότερα :)

Παιδιά εγώ πάω εκεί και μου κατεβάζω το seus το εγκαθιστώ αλλά μετά δεν με πετάει σε άλλη σελίδα!!

Τι να κάνω;;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Απρ. 2004 , 11:51)

Παιδιά εγώ πάω εκεί και μου κατεβάζω το seus το εγκαθιστώ αλλά μετά δεν με πετάει σε άλλη σελίδα!!

Τι να κάνω;;

Αν χρησιμοποιεις Internet Explorer, πηγαινε "Τools/Internet Options/Advanced" και κανε check στην επιλογη "Use Java 2 v1.4_02 <for applet>, μαλλον αυτο ειναι uncheked...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dane ( 5 Απρ. 2004 , 11:32)

signomi alla den ine etsi 17 :rolleyes: lepta na tin perasi diladi 21 :blink: lepta gia oli tin anaba8misi :happy:

afto to mporis kai esy ella germania ;) :D

δεν συμβαινουν αυτα μονο στην γερμανια.... ελλαδα με dsl 1gb 16λεπτα.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 6 Απρ. 2004 , 10:00)

Αν χρησιμοποιεις Internet Explorer, πηγαινε "Τools/Internet Options/Advanced" και κανε check στην επιλογη "Use Java 2 v1.4_02 <for applet>, μαλλον αυτο ειναι uncheked...

Στον Όπερα τι κάνω;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Απρ. 2004 , 13:28)

Στον Όπερα τι κάνω;

Κανε τον σταυρο σου... χεχε πλακα κανω...δεν ξερω με τον Opera τι γινεται.

Εσυ πρεπει να εισαι στο σημειο οπυ εγκαθιστας το seus το οποιο ανοιγει μια αλλη σελιδα και φορτωνει ενα java applet μεσω το οποιου ξεκιναει το download του firmwire και μετα γινεται η εγκατασταση του στο τηλ.

Ψαξε στα μενου μηπως εχεις απενεργοποιησει οτιδηποτε εχει σχετικο με Java. Σε αντιθετη περιπτωση, χρησιμοποιησε τον Internet Explorer που κατα πασα πιθανοτητα τον εχεις ηδη στο pc σου...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 6 Απρ. 2004 , 11:37)

Κανε τον σταυρο σου... χεχε πλακα κανω...δεν ξερω με τον Opera τι γινεται.

Εσυ πρεπει να εισαι στο σημειο οπυ εγκαθιστας το seus το οποιο ανοιγει μια αλλη σελιδα και φορτωνει ενα java applet μεσω το οποιου ξεκιναει το download του firmwire και μετα γινεται η εγκατασταση του στο τηλ.

Ψαξε στα μενου μηπως εχεις απενεργοποιησει οτιδηποτε εχει σχετικο με Java. Σε αντιθετη περιπτωση, χρησιμοποιησε τον Internet Explorer που κατα πασα πιθανοτητα τον εχεις ηδη στο pc σου...

Καλά θα δοκιμάσω!

Θένκς!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Απρ. 2004 , 13:41)

Καλά θα δοκιμάσω!

Θένκς!

Γιου αρ γουελκαμ :p ... :D