Giannis_95 Δημοσιεύτηκε September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2018 Καλησπέρα, Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό σημείο αλλά θέλω να πάρω μια καλή κάμερα είτε dslr, είτε κάτι compact ή gopro!! Διαθέτω μέχρι 350 και πολύ βαριά 400!! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί και πολύ και δεν μπορώ να αποφασίσω για το τι να πάρω... Θέλω όσο τον δυνατόν καλή φωτογραφία σε αυτά τα λεφτά!! Η αλήθεια είναι ότι η dslr δεν ειναι για να την κουβαλάς παντού εκτός και αν είναι κάπως μικρή (θα την ψάξω να την δω από κοντά πρωτα αν βολευει), compact τώρα δεν ξέρω πάλι πόσο θα είναι καλή και αν θα έχει αξία για να την πουλήσω αν χρειαστεί και τέλος σκέφτομαι για GoPro που πιστεύω είναι αυτο που θα με βολέψει γιατί θα την έχω για διακοπές να καταγράψω καμία διαδρομή με το αυτοκίνητο η το ποδήλατο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλή κάμερα έχει για φώτο... Μέχρι τώρα τραβάω φωτογραφίες με ένα Galaxy S6!! Πιο πολύ φωτογραφία θέλω βίντεο τραβάω και με το κινητό μου απλά θα με βόλευε πιστεύω μια GoPro αν αξίζει σε αυτά που θέλω! Ζηλεύω πραγματικά αυτές τις καλλιτεχνικες φωτογραφίες που βγάζουν που είναι πεντακαθαρες! Πείτε την γνώμη σας... Και πείτε ένα προϊόν για κάθε κατηγορία σε αυτά τα λεφτά που είπα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Από compact camera Sony Rx-100, από GoPro δεν έχω ιδέα. DSLR, Nikon 3400, είναι στα 450 βέβαια, αλλά δεν αξίζει για καθημερινή χρήση καθώς είναι ογκώδης όπως όλες οι DSLR Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Με 450 και καλή δεν ξέρω κατά πόσο θα πάνε μαζί ειδικά mirrorles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Η nikon δυνατή φαίνεται αρκετά θα έλεγα!! Σε gopro καμία γνώμη; Ξέρω ότι δεν υπάρχει σύγκριση απλά να έχω μια άποψη από αυτές τις κατηγορίες και να αποφασίσω τι θα πάρω!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Για go pro δεν ξέρει κανένας; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Για go pro δεν ξέρει κανένας; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆλλο action camera άλλο dslr mirrorles κλπ άλλο κάνει το ένα άλλο το άλλο Πρώτα βρες που και τι θα κάνεις και μετά σκέψου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Μα το ξεκαθαρισα ότι αναλόγως το τι θα βολέψει θα πάω!! Και είπα ότι για GoPro θα βόλευε καλύτερα αν έχει καλή κάμερα για φωτογραφίες βίντεο και αξίζει τα λεφτά της!! Και επίσης είπα ότι κοιτάω όλες τις εκδοχές δεν έχω θέμα!! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Go pro αξίζει και καρα αξίζει για action καταστάσεις και σχετικά μονόδρομος είναι σε αυτά για αλλά πράγματα άλλη Camera θες μια που να τα κάνει όλα δεν ύπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Έχω δει hero 5 και hero 6... Ποια λες ότι αξίζει γιατί έχουν και 130 ευρώ διαφορά!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ωραία ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Έχω δει hero 5 και hero 6... Ποια λες ότι αξίζει γιατί έχουν και 130 ευρώ διαφορά!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠερίπου ίδιες είναι στο ότι αφορά την ποιότητα που βγάζουν Απλά πληροφοριακά είναι για κοντινές στηγμες υποβρύχιες κλπ σε καμία περίπτωση ούτε τοπία ούτε πορτρέτα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts