thakokk6 Δημοσιεύτηκε August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2018 Εχω μια απορία. Είναι δυνατόν λαπτοπ που στην Ελλάδα κάνει 5000 στιν Κίνα να το πουλανε 400 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ποιο λαπτοπ κάνει στην Ελλάδα 5.000 και στην Κίνα 400 ευρώ ( δλδ 4.5 χιλιάρικα διαφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. August 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Msi gt83 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) Msi gt83 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην κινα στα κλασσικά μαγαζιά το βρήκα απο 3,7 μεχρι 4 χιλιαρκικα μηπος μπερδεύτηκες με δημοπρασίες που ξεκινάνε απο 400? Edited August 29, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. August 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Δεν πρόκειται για δημοπρασία αλλά για εταιρεία που διαφημηζει το alibaba Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δεν πρόκειται για δημοπρασία αλλά για εταιρεία που διαφημηζει το alibaba Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είδα προφανος για κάτι άλλο πρόκειται καθος μόνο το cpu του κάνει τόσο ίσος είναι κλονος ίσος οτιδήποτε άλλο αν δεις σαν parts μόνο το keyboard έχουν στο aliexpress 350 euro έτσι όχι δεν στέκει η τημη το να το βρεις ακόμη και 800 ευρώ κάτο παίζει λόγο διαφοράς του ΦΠΑ αλλά μέχρι εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. August 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Η ειρωνεία είναι ότι το έχουν φωτογραφία στο κουτί του Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts