panos9553 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Καλησπερα παιδια..επειδη και εγω ειμαι μια ανασα πριν το παραγγειλω..Θα ηθελα να συμπληρωσω και ενα Σημαντικο ερωτημα στις ερωτησεις του φιλου απο πανω... Τι παιζει αυτη την στιγμη με το θεμα που αναφερεται απο εδω και απο εκει με το touch...?? Εχει λειθει??Ειχα δει βιντεακια ας πουμε που επαιζαν Pubg και υπηρχε οντως καποια προβλημα... Συγγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα αλλα στις τελευταιες 20 σελιδες δεν βρηκα κατι σχετικο... Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Καλησπερα παιδια..επειδη και εγω ειμαι μια ανασα πριν το παραγγειλω..Θα ηθελα να συμπληρωσω και ενα Σημαντικο ερωτημα στις ερωτησεις του φιλου απο πανω... Τι παιζει αυτη την στιγμη με το θεμα που αναφερεται απο εδω και απο εκει με το touch...?? Εχει λειθει??Ειχα δει βιντεακια ας πουμε που επαιζαν Pubg και υπηρχε οντως καποια προβλημα... Συγγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα αλλα στις τελευταιες 20 σελιδες δεν βρηκα κατι σχετικο... Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας παιδια!! Σε αυτο που εχω φιλε προβλημα δεν εχω,ειμαι με stable rom απείραχτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ενα θέμα που έχω εντοπίσει είναι σχετικά λίγο αδιάφορο βέβαια, είναι με το live wallpapers. Από ότι βλέπω το κινητό δεν έχει καθόλου τέτοια κατηγορία. Έβαλα ένα δικό μου live wallpapers, το έβαλα να είναι ενεργό στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη και η οθόνη κλειδώματος δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εμένα μου δουλεύει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εγώ είμαι σε 10,2,2,0 stable, έχω κάνει τα βήματα για Volte και VoWifi αλλά δεν έχω τέτοια σηματάκια που λέτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Εμένα μου δουλεύει Έχω δοκιμάσει δυο που έχω (το ένα είναι το yowindow) και στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τίποτα, κρατάει την ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος και το yowindow λειτουργεί μόνο στην οθόνη λειτουργείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδω και 2 μέρες. Στο σπιτι που μενω δεν εχω και τοσο καλο σήμα απο πάντα. Αυτο που παρατήρησα στο poco ειναι πως οταν δεν εχει καθόλου σήμα αποσυνδέεται το WiFi για μια στιγμή και επανέρχεται ξανα. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μετά την αναβάθμιση της τελευταίας dev έχω κόλλημα συνεχώς με την εφαρμογή της συλλογής συνεχώς μου έχει το ένα πάνω σαν ειδοποίηση και τώρα ξαφνικά ότι και να πατήσω δε το ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Εντωμεταξύ συνέχεια κάνει δόνηση και κάνει λήψη εφαρμογής Facebook και messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsia Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Γεια στο team μια ερώτηση παιδιά για 4g+ υπάρχει δυνατότητα και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Γεια στο team μια ερώτηση παιδιά για 4g+ υπάρχει δυνατότητα και αν ναι πως?Όχι δεν υπάρχει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsia Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Ξέρεις αν θα το υποστηρίζει στο μέλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδω και 2 μέρες. Στο σπιτι που μενω δεν εχω και τοσο καλο σήμα απο πάντα. Αυτο που παρατήρησα στο poco ειναι πως οταν δεν εχει καθόλου σήμα αποσυνδέεται το WiFi για μια στιγμή και επανέρχεται ξανα. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Καλησπέρα. Μία πρόταση μήπως, απενεργοποίησε το "VoWifi" μήπως και διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Καλησπέρα, εδώ και κάποιες ρομ έχει σταματήσει να μου δουλεύει το mi globe fix για το notification notch. Το φλασαρω αλλά δεν κάνει τίποτα. https://mi-globe.com/miui-notch-notification-mod/?codename=beryllium&img=pocof1.png&realname=Pocophone+F1 Εντωμεταξύ εδώ και κάποιες ρομ βλέπω δύο αρχεία, τα φλασαρω και τα δύο αλλά δεν πιάνει κανένα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Είμαι τωρα με την 9.3.1 και παίζει κανονικά. Με ποια Ρομ είσαι? εγώ με την EU. Αυτό με τα δύο αρχεία το έχω και εγώ απορία. Στο φλασαρισμα σου γράφει successful?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Ναι περνάνε κανονικά. XTRV έχω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Ποιο twrp χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 3.2.3-1 geoanto Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Δεν δοκιμάσεις το official να δείς μήπως?? Και αν είναι ξαναγυρνας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Θα δοκιμάσω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Ξέρεις αν θα το υποστηρίζει στο μέλλον?Άγνωστο....αν και μάλλον δύσκολο... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Θα δοκιμάσω Τίποτα δυστυχώς, ούτε με το official, ούτε με νεότερο, με κανένα από τα δύο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Για ρώτα δίπλα να δεις τι θα σου πουν οι δημιουργοί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Καλησπέρα. Μία πρόταση μήπως, απενεργοποίησε το "VoWifi" μήπως και διορθωθεί. Που το βρίσκω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Που το βρίσκω αυτό? Πληκτρολόγησε *#*#869434#*#* (vowifi) εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Αν είναι ενεργοποιημένο θα σου γράψει ένα μήνυμα ότι απενεργοποιήθηκε και το αντίθετο. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα δυστυχώς, ούτε με το official, ούτε με νεότερο, με κανένα από τα δύο.. Καλησπέρα να ρωτήσω. Δοκίμασες να περάσεις την stable μέσω υπολογιστή? Έτσι ξέρω ότι περνάει μέσα στο κινητό όλα τα αρχεία από την αρχή και επαναφέρεις το κινητό ότι προβλήματα και αν είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts