jimteo Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Τουλαχιστον εδω εχεις την οποια υποστιριξη φιλε......να μιλησω για αλλες εταιριες σαν αυτην της υπογραφη σου......σχετικα με την υποστιριξη παντα.....που σε ξεχασε και ο Θεος.....:pΧα, χα....ναι βρε 'συ. Ούτε κουβέντα. Κι εγώ το pocophone έχω. Αυτό είναι της συζύγου. Τις προάλλες το πήρα και το τεσταρω αυτές τις μέρες. Στάλθηκε από το Nokia 7+ χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά με μια χτεσινή από προφήτη Ηλία στον Πειραιά με gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά με μια χτεσινή από προφήτη Ηλία στον Πειραιά με gcam. Καλά Χριστούγεννα!! Ωραία φωτογραφία φίλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Υπέροχη φωτό φίλε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά, με υγεία πάνω απ' όλα. Στάλθηκε από το Nokia 7+ χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλά Χριστούγεννα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Να ρωτησω κατι, γιατι στο DXOMARK δεν υπαρχει το poco οσο αφορα την βαθμολογια της καμερας; Oταν και αν το τεστάρουν θα τη βάλουν.Δεν είναι το μοναδικό κινητό που λείπει από τα τεστ τους. Χρόνια Πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Kαποια προταση για ρομ, κυριως σε σχεση με τη μπαταρια και τα θεματα που εχει (notifications, touch); Καμερα δε με ενδιαφερει, ειναι ηδη καταπληκτικη για τη χρηση σημειωματαριου που της κανω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά με μια χτεσινή από προφήτη Ηλία στον Πειραιά με gcam. Σαν φωτογραφια ωραια σαν ποιοτητα τραγικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Σαν φωτογραφια ωραια σαν ποιοτητα τραγικη. Όντως, την περίμενα καλύτερη με την gcam. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Oταν και αν το τεστάρουν θα τη βάλουν.Δεν είναι το μοναδικό κινητό που λείπει από τα τεστ τους. Χρόνια Πολλά! Μαλιστα ,ευχαριστω, καλες γιορτες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλησπερα και χρόνια πολλα... ξερω εχει απαντηθει το ερωτημα μου πολλάκις αλλα οι εκδοσεις τρεχουνε.... για την τελευταια εκδοση λογισμικου με το pie απο που κατεβαζω gcam που να τρεχει απροβληματιστα? γιατι σε καποιες εκδοσεις ακουσα βγαζεις 2 φωτο... κολλαει... το κλεινεις κτλ κτλ σας ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Στην stable καμία έκδοση δεν τρέχει απροβληματιστα. Όλες κάτι έχουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Aν δε μας ενδιαφερει η gcam, ποια rom προτεινεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Εγώ δοκίμασα λίγο pixel experience, μια χαρά παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 anyway... απο που να την κατεβασω την gcam? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 anyway... απο που να την κατεβασω την gcam? Πας: XDA > Xiaomi Poco F1 > Xiaomi Poco F1 Themes, Apps, and Mods > B-S-G Google Camera port Χωρίς unlocked bootloader και φλασάρισμα TWRP ή Magisk fix δεν λειτουργεί σε καμία Version το Night Sight και θα έχεις το πρόβλημα με τις δύο λήψεις που αναφέρεις. Θα βρεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι στο νήμα που σε παραπέμπω και τα λινκ για να κατεβάσεις τη version που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Επειδή κάποιοι μίλησαν για κακη ποιότητα της φωτό με gcam . Την ειδα σε 43 άρα οθόνη κ είναι εξαιρετικη , οπότε μιλάμε για εμπάθεια κ τπτ άλλο . Να ΣτΕ καλά όλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Παντως σε global dev παιζει καλα η gcam 6.1.021 https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 Την ημερα τολμω να πω πως βγαζει καλυτερες απο το mi 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Επειδή κάποιοι μίλησαν για κακη ποιότητα της φωτό με gcam . Την ειδα σε 43 άρα οθόνη κ είναι εξαιρετικη , οπότε μιλάμε για εμπάθεια κ τπτ άλλο . Να ΣτΕ καλά όλοι Μάλλον έχεις χαμηλές απαιτήσεις από μια φωτογραφία. Η φωτογραφία έχει πολύ θόρυβο και παραμόρφωση στα φώτα. Εγώ την είδα σε dell 2518 άλλα από περιέργεια θα την δω και στην 65αρα 4k που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μάλλον έχεις χαμηλές απαιτήσεις από μια φωτογραφία. Η φωτογραφία έχει πολύ θόρυβο και παραμόρφωση στα φώτα. Εγώ την είδα σε dell 2518 άλλα από περιέργεια θα την δω και στην 65αρα 4k που εχω.[/quote. . Ίσως κ να χω δεν ξέρω . Απλά με ποιο κινητό το συγκρίνεις ; Όχι τπτ άλλο με iphone x του κολλητού μου βγάλαμε ακριβως ίδιες φωτό και δεν υπερβάλλω . Όσο αναφορά το θόρυβο είναι πραγματικά ανύπαρκτος σε αυτή την φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μάλλον έχεις χαμηλές απαιτήσεις από μια φωτογραφία. Η φωτογραφία έχει πολύ θόρυβο και παραμόρφωση στα φώτα. Εγώ την είδα σε dell 2518 άλλα από περιέργεια θα την δω και στην 65αρα 4k που εχω.[/quote. . Ίσως κ να χω δεν ξέρω . Απλά με ποιο κινητό το συγκρίνεις ; Όχι τπτ άλλο με iphone x του κολλητού μου βγάλαμε ακριβως ίδιες φωτό και δεν υπερβάλλω . Όσο αναφορά το θόρυβο είναι πραγματικά ανύπαρκτος σε αυτή την φωτό Δεν κανω συγκριση με καποιο κινητο απλα ειπα σαν φωτογραφια σαν ποιοτητα δεν μου αρεσει. Η θαλασσα ειναι λες και εχει μπιμπικια τα φωτεινα στεφανια εχουν γυρω γυρω παραμορφωση. Μηπως στην εχει χαλασει το προγραμμα που την ανεβασε και εσυ βλεπεις την κανονικη φωτογραφια και εμεις την χαλασμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 IMG_20181222_182808 by , on Flickr gcam...και η λήψη έχει γίνει στα γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 IMG_20181222_182808 by , on Flickr gcam...και η λήψη έχει γίνει στα γρήγορα. Αυτη ναι ειναι μια χαρα φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts