teorizo Δημοσιεύτηκε June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2005 μου βγάζει ένα τέτειο εικονίδιο στην οθόνη του Η/Υ , πως θα το βγάλω; θενχς :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 δεν βοηθας κ πολυ με αυτο που λες αλλα αν καταλαβα καλα το μηνυμα δεν βγαινει απο το PC αυτο καθ αυτο αλλα απο την οθονη... προσπαθησε να την ρυθμισεις απ τα κουμπια πανω της ωστε η εικονα να φαινεται πληρως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 το έλυσα το προβλημα , οκ thanks ! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 το έλυσα το προβλημα , οκ thanks ! :) Πως; Γιατί κι εμένα μου το βγάζει μερικές φορές :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 συνήθως βγαίνει όταν ανεβάσεις την ανάλυση σε ανάλυση που δεν μπορεί να σηκώσει η οθόνη σου, ή οταν ανεβάσεις τα herz πολύ ψηλά... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 σωστα , εγώ κατέβασα την ανάλυση και όλα οκ ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts