makarios91 Δημοσιεύτηκε July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2018 Θέλω να δημιουργήσω ένα custom email πχ x@mydomain.com Μπορείτε να μου πείτε κάποια υπηρεσία που να μου προσφέρει αυτή την δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luka13 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Θέλω να δημιουργήσω ένα custom email πχ x@mydomain.com Μπορείτε να μου πείτε κάποια υπηρεσία που να μου προσφέρει αυτή την δυνατότητα Καταρχάς θα πρέπει να αγοράσεις ένα domain ύστερα βρίσκεις διάφορες εταιρείες που το προσφέρουν αυτό. Παράθεση http://SiteLuka.Com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Για δωρεάν δεν ξέρω να σου πω. Αλλά για πληρωμή η Google με το Gsuite σου δίνει την επιλογή. Και επίσης έχει και άλλα καλά με βασικό το 1TB cloud storage. Αν θυμάμαι καλά είχε 8€ το μήνα και 20(;;;) το domain ανά χρόνο. Φυσικά έχεις εξαιρετική συνεργασία με τις υπάρχουσες φορητές πλατφόρμες. Δε χρειάζεται να μπλέξεις με έξτρα προγράμματα κτλ. Σκέψου ένα premium Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts