Jump to content

HOL BroadbandPack

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω εγώ, και σας συνηστώ ανεπιφύλακτα να μην το πάρετε!! Τζάμπα τα 7,5 ευρώ για τη δήθεν τηλεφωνία... Αισχρότατη ποιότητα ΓΤΠ θα τη χαρακτήριζαν μερικοί... Οι άλλοι σε ακούνε, εσύ δεν τους ακούς το lag ειναι μεγάλο, ακούνε τη φωνή τους ξανά μετά απο λίγο, σαν να βγαίνει απο πηγάδι... any more questions??
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

στα τεσσεράμιση χρονάκια που έχω HOL, έχει χαλάσει μια φορά το δίκτυο, επειδή ο τεχνικός του πΟτε έκοψε τις οπτικές ίνες... μιλάμε για πολύ έξυπνα άτομα... Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, κατεβάζω απο 38-42κΒπς με 384, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος!! Αλλά το μαραφέτι για το τηλέφωνο, είναι μεγάλη μαμουνιά...

στα τεσσεράμιση χρονάκια που έχω HOL, έχει χαλάσει μια φορά το δίκτυο, επειδή ο τεχνικός του πΟτε έκοψε τις οπτικές ίνες... μιλάμε για πολύ έξυπνα άτομα... Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, κατεβάζω απο 38-42κΒπς με 384, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος!! Αλλά το μαραφέτι για το τηλέφωνο, είναι μεγάλη μαμουνιά...

Αυτός ο router που δίνουν ποιας εταιρίας είναι και ποιο μοντέλο;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

απο τη μακροχρόνια πορεία σε αυτή την εταιρία, έχω αποκομίσει 3 pstn modems και 3 routers. Πρόπερσυ πήρα το JetSpeed 500, μετά πήρα το Intracom NetRoute D-2 που υποτίθετε οτι είχε wi-fi module (******* είχε) για το Voip, αλλά κατάλαβαν απο μόνοι τους οτι είναι προβληματικά, και μου έφεραν αυτό που έχω τώρα, το Zoom X5v :p

Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω τα δυο πρώτα :D

exo hol sundesh isdn einai xalia olo mou kolaei......kai to exo dei kai se filous mou

apo kei kai pera 8a h8ela na me enhmerosei to palikari pou exei pio einai to ka8estos gia ta thlefonhmata....\??? einai pragmati dorean ola ta thlefona?ktl

kai an einai toso xalia oso leei giati den tous leei na to ftiaksoun ti sou exoun pei oti ftaiei?????

δες, τα τληεφωνήματα είναι δωρεάν σε σταθερά της Ελλάδας, μέχρι το τέλος του 2005. Μπορώ να τηλεφωνήσω, αλλά αυτό το Quality of Service που τόσο διαφημίζουν, είναι εντελώς χάλια... Στο ρούτερ συνδέεις μια συσκευή τηλεφώνου (έχει ειδική πρίζα Voip, RJ-11 φυσικά ) και οι κλήσεις απο αυτό το τηλέφωνο, περνάνε μέσω HOL και εμφανίζεται στον καλούμενο ένα περίεργο νούμερο.. Δουλεύει, αλλά δεν μπορείς να συννενοηθείς με τον άλλον (αν έχεις την τύχη να τον ακούσεις...) Κάνει πολλές διακοπές η φωνή του άλλου, ενώ η δική σου ακούγεται καλα, πράμα που είναι αφύσικο, γιατί upstream έχω τρεις φορές μικρότερο απο downstream... Τώρα dim12, όταν λες ΜΟΝΟ αυτό.. Ναι, πληρώνεις ΜΟΝΟ 50 ευρώ το μήνα (600 το χρόνο) για 384/128 ενώ ο γάλλος πληρώνει 40 για να έχει 18 Mbit.. Ellas, Ellas h xwra ths pous**as...

• 2 weeks later...
  • 11 months later...