dim12 Δημοσιεύτηκε May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2005 εχει κανεις το πακετο της hol;να μας πει τις αποψεις του!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Το έχω εγώ, και σας συνηστώ ανεπιφύλακτα να μην το πάρετε!! Τζάμπα τα 7,5 ευρώ για τη δήθεν τηλεφωνία... Αισχρότατη ποιότητα ΓΤΠ θα τη χαρακτήριζαν μερικοί... Οι άλλοι σε ακούνε, εσύ δεν τους ακούς το lag ειναι μεγάλο, ακούνε τη φωνή τους ξανά μετά απο λίγο, σαν να βγαίνει απο πηγάδι... any more questions?? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. May 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 απο ιντερνετ ποιοτητα πως παει;τι υπηρεσιες εχει;καλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 στα τεσσεράμιση χρονάκια που έχω HOL, έχει χαλάσει μια φορά το δίκτυο, επειδή ο τεχνικός του πΟτε έκοψε τις οπτικές ίνες... μιλάμε για πολύ έξυπνα άτομα... Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, κατεβάζω απο 38-42κΒπς με 384, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος!! Αλλά το μαραφέτι για το τηλέφωνο, είναι μεγάλη μαμουνιά... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 στα τεσσεράμιση χρονάκια που έχω HOL, έχει χαλάσει μια φορά το δίκτυο, επειδή ο τεχνικός του πΟτε έκοψε τις οπτικές ίνες... μιλάμε για πολύ έξυπνα άτομα... Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, κατεβάζω απο 38-42κΒπς με 384, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος!! Αλλά το μαραφέτι για το τηλέφωνο, είναι μεγάλη μαμουνιά... Αυτός ο router που δίνουν ποιας εταιρίας είναι και ποιο μοντέλο; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 απο τη μακροχρόνια πορεία σε αυτή την εταιρία, έχω αποκομίσει 3 pstn modems και 3 routers. Πρόπερσυ πήρα το JetSpeed 500, μετά πήρα το Intracom NetRoute D-2 που υποτίθετε οτι είχε wi-fi module (******* είχε) για το Voip, αλλά κατάλαβαν απο μόνοι τους οτι είναι προβληματικά, και μου έφεραν αυτό που έχω τώρα, το Zoom X5v :p Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω τα δυο πρώτα :D Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. May 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 η τιμη των 47E ανα μηνα περιλαμβανει και τη γραμμη adsl(19.9E); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Λογικό δεν είναι...? Εγώ ξέρω οτι πληρώνω 50 ευρώ το μήνα για dsl... :) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. May 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 diladi ayto to poso mono plirono;tipota allo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 exo hol sundesh isdn einai xalia olo mou kolaei......kai to exo dei kai se filous mou apo kei kai pera 8a h8ela na me enhmerosei to palikari pou exei pio einai to ka8estos gia ta thlefonhmata....\??? einai pragmati dorean ola ta thlefona?ktl kai an einai toso xalia oso leei giati den tous leei na to ftiaksoun ti sou exoun pei oti ftaiei????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 δες, τα τληεφωνήματα είναι δωρεάν σε σταθερά της Ελλάδας, μέχρι το τέλος του 2005. Μπορώ να τηλεφωνήσω, αλλά αυτό το Quality of Service που τόσο διαφημίζουν, είναι εντελώς χάλια... Στο ρούτερ συνδέεις μια συσκευή τηλεφώνου (έχει ειδική πρίζα Voip, RJ-11 φυσικά ) και οι κλήσεις απο αυτό το τηλέφωνο, περνάνε μέσω HOL και εμφανίζεται στον καλούμενο ένα περίεργο νούμερο.. Δουλεύει, αλλά δεν μπορείς να συννενοηθείς με τον άλλον (αν έχεις την τύχη να τον ακούσεις...) Κάνει πολλές διακοπές η φωνή του άλλου, ενώ η δική σου ακούγεται καλα, πράμα που είναι αφύσικο, γιατί upstream έχω τρεις φορές μικρότερο απο downstream... Τώρα dim12, όταν λες ΜΟΝΟ αυτό.. Ναι, πληρώνεις ΜΟΝΟ 50 ευρώ το μήνα (600 το χρόνο) για 384/128 ενώ ο γάλλος πληρώνει 40 για να έχει 18 Mbit.. Ellas, Ellas h xwra ths pous**as... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 kai egv hol exo kai moy eipan oti h ypiresi evoice xrevnetai kanonika ta tifonimata apo to internet Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justifier Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 pairnontas to paketaki sou dinoun diladi to zoom x5v i exeis dynatotita epilogis kai allou modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 exo parei to paketo tis HOL BroadbandPack einai kaloutsiko alla uparxoun kai merika provlimata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts