Jump to content

προβλημα με εξ. δισκο (usb)

ginalovu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα το προβλημα το εχει το pc μου. αρχιζω...

εχω εναν σκληρο δισκο (WD IDE 200 GB) τον οποιο τον εχω βαλει σε θηκη και τον συνδεω με usb2. πριν λιγες μερες οταν τον συνεδεσα μου εβγαλε το μηνυμα 'Άγνωστη συσκευή USB' και φυσικα το προβλημα παραμενει (μονο σε εμενα, σε ολα τα αλλα πισι λειτουργει κανονικα).

Εχω δοκιμασει:

-διαφορετικες υποδοχες usb,

-την καταργηση των usb και ενεργοποιηση τους ξανα απο τη διαχειρηση συσκευων,

-αλλαγες και πειραματα με διαφορετικες θεσεις των jumper εξωτερικου και εσωτερικου σκληρου,

-την καταργηση του scanner το οποιο ετυχε να εγκαταστησω τη μερα που εμφανιστηκε το προβλημα

-φυσικα να φυσηξω τις υποδοχες :shoot:

μου εχει ξανασυμβει αυτο παλιοτερα αλλα ειχα καταφυγει στην εσχατη λυση (φορματ)

οποιος καταφερει να με βοηθησει θα τονωσει παρα πολυ τα νευρα μου :D

σορυ που σας κουρασα

Μήπως χρησιμοποίησες διαφορετικό καλώδιο για να τον συνδέσεις? Και εμένα μου συνέβη μια φορά και τελικά ήταν επειδή χρησιμοποιούσα διαφορετικό καλώδιο που φαινομενικά ήταν ίδιο...

Το scanner έχει κ αυτό usb σύνδεση? 'Αφησες καθόλου συνδεδεμένες ταυτόχρονα κ τις δύο συσκευές (εξωτ. σκληρό και scanner) και δούλευε ο σκληρός?

@NikTG: οχι, δεν δοκιμασα αλλο καλωδιο.

@actorious: με usb συνδεεται το scanner αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχα συνδεδεμενο οταν πρωτη φορα το συστημα απερριψε το δισκο