jog Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ψάξτε στον ελληνικό - τρακερ για sfakianakis klemmena . Απίστευτο κομμάτι από τον νέο δίσκο. 7000 φορές καλύτερο από το Πάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 (πάτρα και ηράκλειο θα γίνει χαμός καθως τα γήπεδα είναι τεράστεια για συναυλίες ούτε ροκ συκροτήματα δεν κάνουν στην ελλάδα σε τέτοια γήπεδα συναυλίες!! Και το αλκαζάρ είναι μεγάλο μου φαίνετε πάντος!) Lol, μέχρι και η Βανδή έχει κάνει συναυλία στο Παγκρήτιο :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 (edited) jog said: Ψάξτε στον ελληνικό - τρακερ για sfakianakis klemmena . Απίστευτο κομμάτι από τον νέο δίσκο. 7000 φορές καλύτερο από το Πάρτα. Το "Πάρ'τα" δε μου αρέσει. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 νομίζω ότι ο σφακιανάκης αποτελεί περίπτωση προς διερεύνηση ... σεν καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ακριβώς.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ έχει κάνει απίστευτες ερμηνείες που έχουν μείνει στην ιστορία. Δείτε στο youtube σκηνές από τη φετινή έναρξη στο Έναστρον.Πανζουρλισμός. Στη νύχτα υπάρχουν καλοί ,μέτριοι,κακοί,πολύ κακοί,πολύ καλοί. ΑΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 αυτο το "αρχοντας" που λετε ολοι απο που προεκυψε;; λαιδη η μια,αρχοντας ο αλλος,θεα η τριτη,απολυτη ελληνιδα σταρ,εθνικος σταρ,μιστερ μπουτια.....ολοι πια εχουν απο εναν τιτλο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Μην μπερδεύουμε το ένα με το άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ CD!! TO ''ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!! ΤΙΜΗ 18,70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Και πάνω που έλεγα τι άλλο μπορεί να κάνει για να προβάλλει περισσότερο την larger than life περσόνα του ο εν λόγω τραγουδιστής, έσκασε μύτη ο Sfakman! Έλεος πια... Έχει και το κιτς το όριό του!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Αν λες για τον ''ήρωα'' στο site,είναι εδώ και τρία χρόνια εκεί...Τώρα σου ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Εγώ τώρα το είδα. Άσε που τώρα το διάβασα και κάπου στο net. Γιατί έχει καμιά διαφορά το φετινό κιτς με το αντι-προπέρσινο (αν όντως είναι τόσο παλιό όσο λες) κιτς;; Το έχει παρακάνει ο Σφακιανάκης σε αυτά τα υπερβολικά που κάνει και λέει... και δεν είναι και η / δεν τραγουδάει στο ίδιο στυλ με την Madonna, for crying out loud! Ένας απλός λαϊκός τραγουδιστής είναι ο οποίος πραγματικά έχει μια πολύ καλή φωνή για το είδος των τραγουδιών που λέει, αλλά δεν κολλάνε αυτά που κάνει και ο τρόπος που προωθεί τον εαυτό του με την εικόνα του. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Είναι Sidekick ή Nemesis του Catman? :worry: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Κάποιος να πει σε κάποιους να μη #αμάνε όλα τα threads.Δεν εκτιμάνε όλοι το χιούμορ σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Να σε ρωτήσω κάτι bomber. Εμένα που μου αρέσει η Αλεξίου, αν στο site της εμφανιζόταν σαν την Wonder Woman και εσύ που τη θεωρείς καλή για αυτό που κάνει, αλλά μέχρι εκεί, ερχόσουν και μου έλεγες πως το βρίσκεις υπερβολικό και ανόητο, εγώ θα είχα δίκιο αν εκνευριζόμουν ή απλά αυτό θα συνέβαινε επειδή δε θα είχα τίποτα να πω για να δικαιολογήσω αυτή την κίνηση της τραγουδίστριας που μου αρέσει; Ή τότε θα έπρεπε να μην σε αφήσω να το σχολιάσεις καν, γιατί θίγει κάποια που συμπαθώ; :rolleyes: Οι τραγουδιστές/ηθοποιοί/δημόσια πρόσωπα κρίνονται από αυτά που κάνουν, καλώς ή κακώς. Και το συγκεκριμένο, για μένα είναι κιτς, like it or not. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 To post μου δεν πήγαινε σε σένα αλλά στο ειρωνικό του Χουρχουλίτσου. Από κει και πέρα,δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις.Εγώ τον Σφακιανάκη τον ακούω φανατικά λόγω φωνής και ερμηνείας,τα άλλα δεν με πολυενδιαφέρουν να σου πω την αλήθεια. btw,σήμερα στο μετρόπολις αεροδρομίου έγινε χαμός.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Να σε ρωτήσω κάτι bomber. Εμένα που μου αρέσει η Αλεξίου, αν στο site της εμφανιζόταν σαν την Wonder Woman και εσύ που τη θεωρείς καλή για αυτό που κάνει, αλλά μέχρι εκεί, ερχόσουν και μου έλεγες πως το βρίσκεις υπερβολικό και ανόητο, εγώ θα είχα δίκιο αν εκνευριζόμουν ή απλά αυτό θα συνέβαινε επειδή δε θα είχα τίποτα να πω για να δικαιολογήσω αυτή την κίνηση της τραγουδίστριας που μου αρέσει; Ή τότε θα έπρεπε να μην σε αφήσω να το σχολιάσεις καν, γιατί θίγει κάποια που συμπαθώ; :rolleyes: Οι τραγουδιστές/ηθοποιοί/δημόσια πρόσωπα κρίνονται από αυτά που κάνουν, καλώς ή κακώς. Και το συγκεκριμένο, για μένα είναι κιτς, like it or not. H Γαλανη δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με την Αλεξιου? Για μπες στο http://www.galani.gr/ να δεις πως εμφανιζεται. Σαν surer-woman!!! Nα αρχισουμε να λεμε οτι ψωνιστηκε και η Γαλανη η ειναι μονο ρετσινια για τον Σφακιανακη? Αν εχετε καποια αμφιβολια για το τι ειναι ο Σφακιανακης ας πατε μια βολτα μεχρι το Εναστρον και θα καταλαβαιτε! Τωρα για το σαιτ οπως ειδατε και με την Γαλανη ειναι μια κινηση που κανει η σελιδα σχεδιασμου του σαιτ απο την εταιρια http://www.fabulous.gr/ οπου μεσα απο τα καρτουν κανει πιο ευχαριστα τα σαιτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 lizaki sumfwnw...einai poly wraios tragoudistis me poly kala tragoudia alla einai kai psonio..eixa dei mia sunenteuksi pou edwse otan hrthe edw stin ameriki kai htan araxtos sti limousina kai den edine shmasia ston dhmosiografo kai eironeuotan merikes erwtiseis...se kapoia fash leei exw 4-5 autokinita(les kai de kserei an einai 4 h 5) kai oti allazei toulaxiston ena apo auta kathe 2-3 xronia kai nai men o mesos ellinas allazei kathe toso autokinito alla egw skeftomai na allaksw ti jaguar yiati ti varethika kai pios tha allaze ena tetoio autokinito? :shock: ksenerosa ligaki meta apo auta pou eipe.. ti kanei sta magazi pou douleuei?? σιγα το πραγμα,καλατο κανει ο ανθρωπος,κι εγω εχω τρελα με τα αυτοκινητακι εχω αλλαξε αρκετα και δεν μιλαμε για θεμα 2 χρονων,μιλαμε για μηνες απλα.μακαρι να ναι καλα ο ανθρωπος να τα παιρνει. Epishs o Noths einai atheos.Toy eixe pei kapote enas dhmosiografos ''Xristos Anesth'' kai ekeinos toy eipe na to parei piso...Apo tote arxisa na ton antipatho.καμια σχεση,πιστευει με εναν δικο του τροπο,κατι που δεν κρινω σαν κακο. To oti htan arxontas einai sigoyro.To oti einai,omos,den nomizo oti isxyei...To gohtro toy exei plhgei anepanorthota ta teleytaia xronia. μα οτι και να λεμε ειναι αρχοντας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 σιγα το πραγμα,καλατο κανει ο ανθρωπος,κι εγω εχω τρελα με τα αυτοκινητακι εχω αλλαξε αρκετα και δεν μιλαμε για θεμα 2 χρονων,μιλαμε για μηνες απλα.μακαρι να ναι καλα ο ανθρωπος να τα παιρνει. na ta exei kai na ta xairete alla to vriskw ligo eironiko na tragoudaei yia ta ftwxa paidia pou poulane xartomantila stous dromous kai meta na leei tetoia...sta tragoudia tou akougete poly aplos alla sti pragmatikotita exei ligo psonio mesa tou.. ton sumpathw poly san tragoudisth kai mou aresei to styl tou alla merikes fores aporw an o tropos pou ferete mprosta stis kameres einai o idios kai sti kathimerini tou zwh. an px. tou lege enas xristos anesti sto dromo de tha tou antimilouse etsi. prospathei na diaferei me ena tropo pou se kanei na ton antipatheis.... ti egeine me to noti kai ena kapelo pou forouse? kati akousa sti tv oti tou eipan na to vgalei (sto aerodromio nomizw) kai eipe oxi...de prolava na akousw ti egine Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 σημερα στο midnight john greek 88,6 ο big notis σε μια διωρη συνεντευξη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Το πρώτο μέρος του νέου δίσκου του Νότη "Ματωμένο Δάκρυ", το "Κοινωνικόν" θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και θα περιέχει 7 κοινωνικά κομμάτια! Λίγο καιρό αργότερα, θ' ακολουθήσουν άλλοι 2 δίσκοι, το "Ματωμένο Δάκρυ - Ερωτικόν" και το "Ματωμένο Δάκρυ - Χορευτικόν", πάλι με 7 κομμάτια ο καθένας! παρτε και μια γευση απο το νεο video clip του τραγουδιου ακου φιλε: http://www.youtube.com/watch?v=f6Dvo3dUFnk Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση φίλε Notako!Θα τα έχουμε πριν τα Χριστούγεννα; Αναμένω και άλλα νέα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 καθαρα απο δικες μου και μονο δικες μου εικασιες θεωρω πως η πρωτη συλλογη θα κυκλοφορησει λειαν συντομος!και θα μου πεις γιατι το λεω αυτο?!?! θυμησου οτι ο Νοτης κυκλοφορει τις "δουλειες" του σε ημερομηνιες που το αθροισμα τους βγαζει τον μαγικο αριθμο 7 ή την ημερα των γενεθλειων του....και αφου η ημερα των γενεθλειων του περασε....τι μας μενει? το μαγικο 7!οποτε καπου εδω κοντα πιστευω! βασικα θεωρω οτι θα ειναι μια παρα πολυ ολοκληρωμενη δουλεια!Ο μονος μου φοβος ειναι οτι τρεις συλλογες μηπως μας κοστισουν πολυ!!!!kai εννοω χρηματικα πολυ...!Ας ελπισουμε στις δυσκολες μερες που ολοι περναμε ο Νοτης να καταφερε να ασκησει βετο στην universal music... Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 "Όπως ανακοινώθηκε χτες από το ΘΕΜΑ 98,9 FM, την επόμενη Κυριακή 13/12, μαζί με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα κυκλοφορήσει ο Νέος Δίσκος του Νότη Σφακιανάκη "Ματωμένο Δάκρυ - Κοινωνικόν-", που θα περιέχει 7 νέα κομμάτια!!! Notis is Back...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 να το 7 που ελεγα...... Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 "Όπως ανακοινώθηκε χτες από το ΘΕΜΑ 98,9 FM, την επόμενη Κυριακή 13/12, μαζί με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα κυκλοφορήσει ο Νέος Δίσκος του Νότη Σφακιανάκη "Ματωμένο Δάκρυ - Κοινωνικόν-", που θα περιέχει 7 νέα κομμάτια!!! Notis is Back...." http://www.protothema.gr/content.php?id=54232 Το ΘΕΜΑ εξασφάλισε και σας δίνει δωρεάν αυτή την Κυριακή τον νέο ακυκλοφόρητο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ», με τα νέα μεγάλα τραγούδια του. Μεταξύ άλλων η νέα του δουλειά περιέχει το τραγούδι, που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία, «ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ». Επίσης, υπάρχει το τραγούδι «ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ» που είναι αφιερωμένο στον χαμένο αδελφό του. Αλλά, και το τραγούδι «ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ», που είναι αφιερωμένο στον Κύπριο ήρωα Σολωμό Σολωμού, που δολοφόνησαν οι Τούρκοι, στις 14 Αυγούστου 1996, όταν πήγε να κατεβάσει την τούρκικη σημαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts