Jump to content

Registry mechanic :πως λειτουργεί!

deriziotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εγκαταστήσει το Registry mechanic 4.0 εαν κάποιος γνωρίζει να μου πεί με δυό λόγια πως λειτουργεί ,τι να κάνω.!!! Ευχαριστώ.

Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο στον χειρισμό. Πατάς Full Scan και ψάχνει για λάθη. Το θέμα είναι αλλού κατά τη γνώμη μου. Βρίσκει αρκετά λάθη που αν τα διορθώσω απενεργοποιεί μερικά βασικά προγράμματα. :mad:

Διαβάζω ότι πρόκειται για το καλύτερο πρόγραμμα στο είδος του αλλά αν είναι να σβήνει σημαντικά αρχεία στην registry τι να το κάνουμε... :worry:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει επιλογή για να κρατά backup από τις αλλαγές που κάνει οπότε μπορείς να τις επαναφέρεις τις όποιες αλλαγές. Μπορείς επίσης να επιλέξεις καθε μια από αυτές ή και όλες μαζί.

Είναι αρκετά καλό. Εγώ το χρησμιμοποιώ κάμποσο καιρό.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει επιλογή για να κρατά backup από τις αλλαγές που κάνει οπότε μπορείς να τις επαναφέρεις τις όποιες αλλαγές. Μπορείς επίσης να επιλέξεις καθε μια από αυτές ή και όλες μαζί.

Είναι αρκετά καλό. Εγώ το χρησμιμοποιώ κάμποσο καιρό.

Αυτό έκανα (backup). Συγκεκριμένα μου αφαίρεσε βασικές επιλογές (όπως φαίνεται) του Yahoo Messenger και του DAP (Download Accelerator Plus) και έτσι δεν λειτουργούσαν. Οπότε πρέπει να τα κάνω ignore λες τα συγκεκριμένα; Εσένα δεν σου δημιούργησε κανένα λειτουργικό πρόβλημα/κόλλημα με κανένα πρόγραμμα; Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; :worry:

Θα σου πρότεινα να μην επιλέξεις να αλλάξεις ότι έχει σχέση με προγράμματα που θες να κρατήσεις. Δε μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ως σήμερα(τουλάχιστον δε μπορώ να το συσχετίσω με το registry mechanic το οποιο πρόβλημα....)