elteo Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Βρε παιδιά τα κάνω όλα αυτά αλλά οι ήχοι που έχει by default είναι πολύ μικρής διάρκειας. Βγαίνει μιά ειδοποίηση (άντε και δόνηση) μαζί με το νέο SMS, και μετά σβήνει πάλι το ppc. Αν είναι μακρυά σου, πώς το παίρνεις είδηση μετά (χωρίς να το ανοίξεις ή να ρυθμίσεις να μένει πάντα ανοικτό); Το ίδιο γίνεται και με τις αναπάντητες.. Φίλε μου θα βάλεις έναν ήχο στο Windows directory (εγώ έβαλα το Master you have mail.mp3). Θα το επιλέξεις από το Sound & Notifications. Θα προσέξεις το volume του pda αλλά και του τηλεφώνου να είναι ψηλά. Αυτό υπάρχει ως ρύθμιση στην κεντρική οθόνη. Εάν δεν είναι ανεβασμένα αυτά δεν πρόκειται να ακούσεις τίποτα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Φίλε μου ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Δυστυχώς έχω δοκιμάσει να περάσω ήχο wav, mp3 kai mid στο \Windows αλλά όταν πάω στο μενού "ήχοι & ειδοποιήσεις" στην κάρτα "Ειδοποιήσεις", δεν βρίσκω τον ήχο να έχει προστεθεί στο scroll down menu των ήχων. Και όμως υπάρχουν οι default ήχοι που έβλεπα στο \Winows. Επίσης τσεκάρω το κουτάκι "αναβόσβημα" (χωρίς όριο) αλλά πάλι μετά την σύντομη ειδοποίηση μετά το μήνυμα, ξανασβήνει το Qtek μου. (Αντίθετα το έχω καταφέρει με το \Windows\Rings για ήχους κλήσης) Μήπως φταίνε τα ελληνικά windows του Qtek; Ευχαριστώ και τον simontemplar για την απάντησή του και τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν στο θέμα. Το πρόβλημα το είχα με φωτογραφίες και βιντεο που είχα πάρει πολλές στις διακοπές. Γέμισε η κάρτα και δεν είχα laptop μαζί μου. Έπρεπε να βρώ Pc για να τα αδειάσω στο memory stick. Αν υπήρχε καλώδιο με ακροδέκτη για το Qtek (mini Usb) και από την άλλη για memory stick, θα μπορούσε να γίνει; Ευχαριστώ. Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Εχω παραγγείλει το bt gps της Fortuna κι επειδή με προβλημάτισε λιγάκι η αυτονομία και μία καινούρια αυθεντική μπαταρία. Την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη. Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρόνους σας δίνει η δικιά σας μπαταρία; 1. με μέτρια χρήση 2. με φουλ χρήση Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Ρε παιδια επειδη το Qtek που θα παρω(μεταχειρα) δεν εχει το USB καλωδιο,απο που θα μπορουσα να αγορασω ενα...Προτεινετε μου κανα shop ή e-shop... thnx... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Τέτοιο καλώδιο μπορείς να βρεις σε όλα τα μαγαζιά με υπολογιστές Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Είναι usb σε mini-usb. Ενα 2ευρο το πολύ να κάνει. Εγώ βρήκα και από μια παλιά μου Sony ψηφιακή παρατημένο σε ένα συρτάρι και κάνω την δουλειά μου. Δεν μου το είχαν βάλει μέσα στο πακέτο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 περιμένω ένα mini xda από Γερμανία (με γερμανικά windows πιθανότατα) θα μπορώ να του περάσω την αναβάθμιση απο το site της qtek.gr? πως μπορώ να του βάλω αγγλικά windows? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Aπό το site της Qtek όχι δεν μπορείς. Είναι κλειδωμένο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το ίδιο καλώδιο έχουν τα usb card readers και οι φωτογραφικές μηχανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Παιδια βοηθεια!!! Εκανα εγκατασταση ενα παιχνιδι (το siberian strike συγκεκριμενα) και μετα το εκανα κανονικα απεγκαταση αλλα στα προγραμματα εμεινε το εικονιδιο του και δεν μπορω να το σβησω εφοσον στα εικονιδιο που ειναι στα προγραμματα δεν μπορεις να κανεις δεξι κλικ.Τι να κανω για να φυγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 καλημέρα, Πήγα να κάνω update την Αγγλική rom (MA_TMUK_11300_128_11200_Ship) kai μου λέει ότι έχω άλλης χώρας, ενώ το μηχάνημα έιναι της T Mobile, τι γίνεται? Μπορεί να βοηθείσει κανείς? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δεν ξέρω μην είναι κλειδωμένο ΚΑΙ από την T-Mobile. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και REGISTRY SETTINGS To Κλείδωμα οθόνης και πληκρολογίου ρυθμίζεται μέσα από τα settings και αφήνει να λειτούργεί μόνο το power. Pυθμίσεις ΜΜS για Cosmote: 1. Σβήσε όλες τις προηγούμενες συνδέσεις που μπορεί να έχεις φτιάξει. 2. Στείλε MMS(με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες) στο 1651. 3. Πέρνα όλες τις ρυθμίσεις απο το URL http://www.qtek.gr/s100_gprs.html σύν τα παρακάτω. Στις ρυθμίσεις του Cosmote MMS server βάλε στο Port No το 9201 και στο Send size limitation το πόλύ μέρχρι 100k . Με όλα τα παραπάνω (και εφόσον έχεις λάβει μήνυμα απο την Cosmote που να σε καλοσωρίζει στην υπηρεσία MMS) είσαι κομπλέ απο MMS. Για το Internet εφόσον δεν είσαι σπίτι σου για να έχεις Internet μέσω ActiveSync. Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και πές να σου στείλουν τις ρυθμίσεις WAP και Internet για το Qtek 2020 ή 9090(κάνουν μια χαρά)(για την συσκευή μας δεν έχουν ρυθμίσεις ακόμα) .Πέρνα τις ρυθμίσεις και θα σου πούνε και τί πρόγραμμα θές να επιλέξεις για Internet και τα λοιπά. Σου επισημαίνω ότι οι χρεώσεις είναι μεγάλες!! Mόνιμη αναφορά παράδοσης sms Με έναν registry editor όπως αυτόν του Resco Explorer δημιουργήστε ένα DWORD value με το όνομα SMSDeliveryNotify στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings με την τιμή 1 Για απενεργοποίηση του The SMS Notification Bubble. * In Regedit, create a new key' Settings' so that it looks like this: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settings]: Create a new string value under 'Settings': "SMSNoSentMsg" Value: 1 Mηδενισμός διάρκειας κλήσεων: Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Καρτέλα Σύστημα -> Πληροφορίες Συσκευής. Εκεί έχει κλασικά τις εξής καρτέλες: "Έκδοση, Υλικό, Ταυτότητα, Διάρκεια Κλήσης". Εάν πάτε στην τελευταία, βλέπετε: Εισερχόμενα: Χ Ώρες Ψ Λεπτά Ζ Δευτερόλεπτα. Εξερχόμενα: Α Ώρες Β Λεπτά Γ Δευτερόλεπτα. Για να μηδενιστούν: * Call someone. * turn back clock as many hours as the outgoing counter * hang up * Let someone call you * turn back clock as many hours as incoming counter * hang up don't overturn, because it will cause the counter to be in the millions. CAB installation Θα εγκαταστήσεις στο ppc κάποιον registry editor (π.χ. Αυτον που έρχεται μαζί με το Resco File Explorer) Μετά θα πάς στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer και θα αλλάξεις το fAskDest απο 0 σε 1 (Σημαίνει Ask Destination) Έτσι, μόλις τρέχεις κάποιο cab απο το ppc θα σε ρωτάει πρώτα πού να το εγκαταστήσει... (κάνει δηλαδή ότι και το cab install, απλά είναι το ενσωματωμένο του συστήματος.) FPS rate in camera mode Για να βλέπετε ποσα fps εχει η καμερα του Magician πηγαίνετε με έναν RegEditor στο εξης path: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\Camera\AppDefSettings\Genera l και βαλτε την τιμη του EnableFrameRate στο 1! 1)ΗΚΕΥ_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight Yπάρχει μία επιλογή για AutoMode. Υποθέτω είναι σαν αυτό που θα έχουν τα WM2005... 2)HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Updates Αν μετονομάσουμε το Redirect σε κάτι άλλο (π.χ. Disable-Redirect) εμφανίζεται το εικονίδιο των updates στον Control Panel (Τί updates δείχνει και τί κάνει δέν ξέρω...!) 3)HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuildIn\WaveDev Για να έχουμε καλύτερο ήχο μπορούμε να αλλάξουμε το priority256 απο τα 110 σε κάτι μικρότερο π.χ. 80 4)HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\Album\DisableEditor Μπορούμε να αλλάξουμε το Disable απο 1 σε 0 για να εμφανιστεί η επιλογή για editor, οταν βλέπουμε μια φωτογραφία 5)HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\Camera\AppDefSettings\Gene ral Έχει επιλογή για EnableHopper (Δεν ξέρω τι κάνει. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...!) Επίσης στο Common υπάρχει η επιλογή FontColor, οπου μπορούμε να ρυθμίσουμε το χρώμα των στοιχείων στο παράθυρο της κάμερας. 6)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\AdvancedCPL Μπορούμε να ρυθμίσουμε την ευαισθησία του μικροφώνου (MicSen) 7)HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\ClearTypeSettings Αν βάλουμε το OffOnRotation = 0 θα έχουμε cleartype και σε Landscape, το οποίο όμως δεν είναι και τόσο "θεαματικό"... Ρύθμιση του Πλάτους των Scroll Bars: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE Θα αλλάξεις το cxVScr απο 13 (είναι σε pixels) σε κάτι μικρότερο (ή μεγαλύτερο) και μετά Soft Reset... Aν θές να αλλάξεις και τις οριζόντιες θα αλλάξεις το cxHScr... πολλά ευχαριστώ στο παιδί που τα βρήκε! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Σήμερα παρέλαβα το Fortuna bt gps και την καινούρια μπαταρία για το Jam. Τα έχω και τα δύο και φορτίζονται. Agiorgitis δεν κατάλαβα πώς μπορώ να δίνω ρεύμα στο Imate μου μέσω του φορτιστή του Fortuna...:worry: Δοκίμασα το gps, άμεσο και 8 δορυφόροι στην διάθεσή μου μέσα από το σπίτι.:D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Lawya Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα SD Card 1GB για το Qtek S100 ρε guys...? Για προτεινετε... δες εδώ,πήρα μια Sandisk 512 MB και βρήκα την υγειά μου-τις πολύ γρήγορες δεν τις διαβάζει - προσοχή - είχα μια στα 150x και δεν δούλευε: http://www.expansys.com.gr/accessory.asp?code=QTEK_S100&atype=Memory θα τις βρεις και σε καλύτερες τιμές στο Ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 καλημέρα, Πήγα να κάνω update την Αγγλική rom (MA_TMUK_11300_128_11200_Ship) kai μου λέει ότι έχω άλλης χώρας, ενώ το μηχάνημα έιναι της T Mobile, τι γίνεται? Μπορεί να βοηθείσει κανείς? επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα και είμαι στο ψάξιμο λέω να δοκιμάσω αυτό: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=MagicianRomUpgrade ή αυτό: http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=14973 πές μας αν δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 paidia,otan paw na egatastisw kati mou vgazei oti to cab den einai egkuri efarmogi twn windows,kati tetio.Se ena site diavasa oti auto 8elei hard reset kai format stin karta gia na ftiaksei (ftou ftou makria apo mas) peite mou oti den einai alh8eia auto pls pls pls!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Έχω το S100 εδώ και λίγο καιρό. Πολύ ωραίο σαν hardware (οθόνη, μπαταρία, μέγεθος) και σαν pocket pc, υπάρχουν φυσικά άπειρα προγράμματα. Αλλά για τις απλές λειτουργίες τηλεφώνου (να πάρω ένα τηλέφωνο από τον κατάλογο ή να στειλω ένα sms) το βρίσκω απογοητευτικό, σε βαθμό να το χρησιμοποιώ παράλληλα με το 6600 μου. Ίσως είναι και θέμα συνήθειας. Σήμερα αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία και να δοκιμάσω κάποια 3rd party apps για το dialer, contacts και sms, αλλά ενώ έφαγα 4 ώρες δοκιμάζοντας διάφορες εφαρμογές που βρήκα εδώ στο forum και αλλού δεν βρήκα κάτι που να πλησιάζει την λειτουργικότητα ενός nokia ή οποιουδήποτε απλού κινητού. Μού κάνει τρομερή εντύπωση και σκέφτομαι μήπως μου έχει διαφύγει κάτι. Έχετε υπόψη καμμία καλή εφαρμογή για την περίπτωση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 To PhonePlus III το δοκίμασες? (Υπάρχει σχετικό επισημασμένο θέμα) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 To PhonePlus III το δοκίμασες? (Υπάρχει σχετικό επισημασμένο θέμα) Ναι και το καινουριο πρόγραμμα της ίδιας εταιρείας (Ezdial). Είναι το καλύτερο από όσα δοκίμασα αλλά και παλί δεν είναι αυτό που θα ήθελα. Μάλλον τα πολλά Nokia, μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου για το πως πρέπει να είναι ένα κινητό :) Μου κάνει πάντως τρομερή εντύπωση ότι ενώ υπάρχουν προγράμματα για οτιδήποτε, να μην υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερα προγράμματα για μία τόσο βασική λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Πατάς το πλήκτρο τηλ. καταλόγου, βρίσκεις το όνομα που θες, πατάς το πλήκτρο κλήσης και καλείς τον αριθμό. Ακόμα και για συσκευή χωρίς πληκτρολόγιο, δεν είναι τόσο απογοητευτικό αυτό, μην υπερβάλλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Πατάς το πλήκτρο τηλ. καταλόγου, βρίσκεις το όνομα που θες, πατάς το πλήκτρο κλήσης και καλείς τον αριθμό. Ακόμα και για συσκευή χωρίς πληκτρολόγιο, δεν είναι τόσο απογοητευτικό αυτό, μην υπερβάλλουμε. Βασικά η μεγαλύτερη έλλειψη όταν προσπαθείς να δουλέψεις χωρίς stylus είναι ένα πλήκτρο back/escape κ.λ.π. Τελικά ανέθεσα στο calendar to ok/close και νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saltapidas Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δεν βρήκα λύση όσο και αν έψαξα το forum έχω το εξής προβλημά στο outlook μου εμφανίζει τα contacts και τα tasks έτσι ?. Sta?????a ???Sta?T???? ???????? κινέζικα δηλαδή υπάρχει λύση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 den iparxei kanena kolpo gia na pairnei mp3 san hxous eidopoihshs sms?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ο φορτιστής του Fortuna (και ο σταθερός, και του αυτοκινήτου) αποτελείται απο 2 μέρη. Τη βάση και το καλώδιο. Η βάση βγάζει έξοδο USB, και το καλώδιο είναι USB σε βύσμα του Fortuna. Όπως κατάλαβες μπορείς άνετα αντί για το καλώδιο του GPS να συνδέσεις το καλώδιο του S100 και να το έχεις πάντα φορτισμένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού... Το έχεις δοκιμάσει; Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας; Επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποια βολική θήκη και κάποιο screen protector; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts