elteo Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Aλλαξε ήχο μηνυμάτων.....:lol: :down: :geek: Oταν λέω δεν ακούγεται εννοώ ότι δεν χτυπά ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΧΟΣ...μόνο ειδοποίηση με μήνυμα στην οθόνη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 To Καταλαβα...;) ...απλα άλλαξε τον ήχο μήπως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο αρχείο.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndial Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 :down: :geek: Oταν λέω δεν ακούγεται εννοώ ότι δεν χτυπά ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΧΟΣ...μόνο ειδοποίηση με μήνυμα στην οθόνη. βαλε κανενα δυνατο μπιτατο mp3 ή wap μεσα στο directory των windows. κοιτα να ειναι κατι μικρο σε ογκο εεε. μετα επελεξε το απο τις ρυθμισεις/τηλεφωνο. voila Παράθεση http://www.dialtech.gr:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 elteo, τί προγράμματα έχεις εγκαταστήσει, και τί έκδοση είναι το καθένα? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 elteo, τί προγράμματα έχεις εγκαταστήσει, και τί έκδοση είναι το καθένα? Γιατί ρωτάς; Wisbar Advance 2 ptravel alarm 2.05 resco keyboard 4.20 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 να κανω αλλη μια φορα την ερωτηση.. μηπως γνωιριζει κανενας πως γινεται και αν γινεται να περναει ο ηχος απο το q-tek (πχ οταν παιζει MP3) σε ενα bluetooth hands free;;;:worry: :blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα SD Card 1GB για το Qtek S100 ρε guys...? Για προτεινετε... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Γιατί ρωτάς; Wisbar Advance 2 ptravel alarm 2.05 resco keyboard 4.20 Ρωτάω επειδή κάποιες παλιές εκδόσεις του Wisbar Advance δεν ήταν συμβατές με τα phone editions κινητα, και είχαν ακριβώς αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις... Δέν είχε ήχο στα SMS... Ποιά έκδοση έχεις ακριβώς? Η τελευταία επίσημη είναι η 2.4.0.1 η οποία και υποστηρίζει πλέον κανονικά τα τηλεφωνικά PPC μας χωρίς να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 να κανω αλλη μια φορα την ερωτηση.. μηπως γνωιριζει κανενας πως γινεται και αν γινεται να περναει ο ηχος απο το q-tek (πχ οταν παιζει MP3) σε ενα bluetooth hands free;;;:worry: :blink: :worry: Με το a2dp bt stack που υπάρχει στο forum του xda-developers.com. Νομίζω όμως οτι δε streamarei σε μονοφωνικά handsfree... EDIT Link στο αμέσως επόμενο ποστ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 να κανω αλλη μια φορα την ερωτηση.. μηπως γνωιριζει κανενας πως γινεται και αν γινεται να περναει ο ηχος απο το q-tek (πχ οταν παιζει MP3) σε ενα bluetooth hands free;;;:worry: :blink: :worry: Για ρίξε μια ματιά εδώ... http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=33532 Λένε οτι δουλεύει... :!: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ρωτάω επειδή κάποιες παλιές εκδόσεις του Wisbar Advance δεν ήταν συμβατές με τα phone editions κινητα, και είχαν ακριβώς αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις... Δέν είχε ήχο στα SMS... Ποιά έκδοση έχεις ακριβώς? Η τελευταία επίσημη είναι η 2.4.0.1 η οποία και υποστηρίζει πλέον κανονικά τα τηλεφωνικά PPC μας χωρίς να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα... Aυτήν έχω. Αλλά όλα ok το πρόβλημα λύθηκε. Για κάποιο λόγο από μόνο του μου έκανε mute στο volume. Δύο ερωτήσεις: 1. Το Jam μου τρέχει κανονικά την PN που έχω και θέλω να του πάρω ένα bt gps. Ποιό είναι απόλυτα συμβατό και απροβλημάτιστο; Kάποιοι εάν όχι όλοι είχατε προτείνει αυτό; Να τα δώσω τα 138 ευρά; 2. Εχοντας το bt ΟΝ στο Jam συνδεδεμένο με το gps έχουμε ενδείξεις γιατο εάν έχει τρελή κατανάλωση μπαταρίας; Ρωτώ ώστε εάν χρειάζεται να αγοράσω και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Aυτήν έχω. Αλλά όλα ok το πρόβλημα λύθηκε. Για κάποιο λόγο από μόνο του μου έκανε mute στο volume. Δύο ερωτήσεις: 1. Το Jam μου τρέχει κανονικά την PN που έχω και θέλω να του πάρω ένα bt gps. Ποιό είναι απόλυτα συμβατό και απροβλημάτιστο; Kάποιοι εάν όχι όλοι είχατε προτείνει αυτό; Να τα δώσω τα 138 ευρά; 2. Εχοντας το bt ΟΝ στο Jam συνδεδεμένο με το gps έχουμε ενδείξεις γιατο εάν έχει τρελή κατανάλωση μπαταρίας; Ρωτώ ώστε εάν χρειάζεται να αγοράσω και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Ευχαριστώ 1)Αυτό έχω εγώ. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι οτι η μπαταρία του κρατάει 8 περίπου ώρες (ένταντι κάποιον άλλων που κρατάνε 12+). Επειδή όμως στο αυτοκίνητο το έχω συνήθως συνδεμένο με τον φορτιστή του, δε με πολυενοχλεί. 2)Ο φορτιστής του Fortuna (και ο σταθερός, και του αυτοκινήτου) αποτελείται απο 2 μέρη. Τη βάση και το καλώδιο. Η βάση βγάζει έξοδο USB, και το καλώδιο είναι USB σε βύσμα του Fortuna. Όπως κατάλαβες μπορείς άνετα αντί για το καλώδιο του GPS να συνδέσεις το καλώδιο του S100 και να το έχεις πάντα φορτισμένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Σε ευχαριστώ κ πάλι συνCitroen-άκια! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα SD Card 1GB για το Qtek S100 ρε guys...? Για προτεινετε... Γιατί δεν παίρνεις μία MMC που είναι πιο προσιτές; Εγώ πήρα μία 1GB στα 70Ε. Λοιπόν πρόβλημα (?), έβαλα το Spb Pocket plus αλλά επειδή δεν μου άρεσε το απεγκατέστησα. Μου άφησε όμως στο Settings/System ένα εικονίδιο του προγράμματος με κάποια σεταρίσματα ήτοι το battery indicator, κάποια wallpapers κτλ. Πώς το αφαιρώ εντελώς; :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα SD Card 1GB για το Qtek S100 ρε guys...? Για προτεινετε...Γιατί δεν παίρνεις μία MMC που είναι πιο προσιτές; Εγώ πήρα μία 1GB στα 70Ε.Εγώ θα σου πρότεινα μια SD μια και οι mmc είναι απελπιστικά αργές (16x περίπου). Η δικιά μου είναι μια transcend 1gb 80x και δουλεύει μια χαρά στο s100. Την πήρα από το Πλαίσιο περίπου 90€ (δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή)... Βεβαια υπάρχουν και οι mmc plus οι οποίες είναι πολύ γρήγορες αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν δουλεύουν τέλεια στο s100 μια και είναι καινούριο πρότυπο και δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Για ρίξε μια ματιά εδώ... http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=33532 Λένε οτι δουλεύει... :!: Προσοχή μόνο γιατί αν έχεις Radio 1.12 και κάτω θα έχεις προβλήματα. Σε εμένα π.χ. δε δούλευε και μου ψιλογα@@@ε τους ήχους. Έχει καταφέρει κανένας να το κάνει να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Σε εμένα δουλεύει κανονικά, ακόμα και με 1.12 :worry: Φυσικά ο καθένας το εγκαθιστά με δική του ευθύνη, αφού πρώτα πάρει πλήρες backup κλπ...:!: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 ...οσο για την ειδοποιηση δεν μου φαινεται λογικο αφου σε πολλα αλλα τηλεφωνα πχ νοκια ακομα και κλειστο να ειναι το τηλ το ξυπνητηρι χτυπα.και το ιδιο συμβαινει και οταν το εχεις σε αθορυβο profil.... (Λίγο μπαγιάτικη απάντηση αλλά τώρα γράφτηκα για να μπορώ να μετέχω σε συζητήσεις) ..Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά Το Qtek σου δίνει την δυνατότητα (με το slide button στο πλάι) να κλείνεις ξεχωριστά την ένταση του τηλεφώνου ή τους άλλους ήχους (μεταξύ αυτών και το ξυπνητήρι). Έτσι μπορείς να αφήσεις το ξυπνητήρι ανοικτό και να κλείσεις το τηλέφωνο από την ένταση ή και εντελώς (χρήση σε αεροπλάνο), ή να αφήσεις ανοικτό το τηλέφωνο και να κλείσεις την ένταση των ήχων (μαζί και το ξυπνητήρι). Διαλέγεις και παίρνεις... Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Σε εμένα δουλεύει κανονικά, ακόμα και με 1.12 :worry: Φυσικά ο καθένας το εγκαθιστά με δική του ευθύνη, αφού πρώτα πάρει πλήρες backup κλπ...:!: Και σε μένα παίζει άψογα με 1.12 και σε συνδυασμό με τον installer για το Blusoleil stack, μπορώ πλέον να πω οτι το Magician απέκτησε επιτέλους αξιόλογες Bluetooth δυνατότητες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Εlefas σε ευχαριστώ πολύ. Και σένα Minotavrs για το Resco...:happy: Βρε παιδιά τα κάνω όλα αυτά αλλά οι ήχοι που έχει by default είναι πολύ μικρής διάρκειας. Βγαίνει μιά ειδοποίηση (άντε και δόνηση) μαζί με το νέο SMS, και μετά σβήνει πάλι το ppc. Αν είναι μακρυά σου, πώς το παίρνεις είδηση μετά (χωρίς να το ανοίξεις ή να ρυθμίσεις να μένει πάντα ανοικτό); Το ίδιο γίνεται και με τις αναπάντητες.. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ένα πολύ καλό προγραμματάκι ("magic button") που βρήκα και ανοίγει στο επάνω μέρος της οθόνης μια μπαρα εργασιας με όλα τα ανοικτά προγράμματα και με επιλογές (μετάβαση, κλείσιμο,κλπ). Βέβαια καταλαμβάνει το μενού "Έναρξη" αλλά με πάτημα στη δεξιά επάνω γωνία (δίπλα στην ώρα) εξαφανίζεται ή ξαναεμφανίζεται. Εξ άλλου το ξεδίπλωμα του μενού "έναρξη" γίνεται και με πάτημα στην επάνω αριστερή γωνία, στο σήμα των Windows. Δεν ξέρω άν έχει ξαναγραφτεί αλλά εγώ το βρήκα πολύ χρήσιμο. Ειναι freeware. Μπορείτε να το βρείτε στο Google search. Είναι 400 kb. Καλό θα ήταν να το βάλετε (ή συντόμευση) στο \Windows\Start Up για να τρέχει πάντα. Ερώτηση: Αν και το βλέπω απίθανο, υπάρχει τρόπος να περνάς αρχεία (π.χ. μέσω της mini USB) από κάρτα σε flash disk χωρίς τη χρήση PC; Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Ερώτηση: Αν και το βλέπω απίθανο, υπάρχει τρόπος να περνάς αρχεία (π.χ. μέσω της mini USB) από κάρτα σε flash disk χωρίς τη χρήση PC; Ναί! με το Card Export Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agoraphobic Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Ναί! με το Card Export Ορίστε? :wacko: Πως το κάνεις αυτό? Το Card Export είναι για να βλέπεις την κάρτα του PPC σαν Mass Storage Device αντι του ActivSync. Πως γίνεται να βλέπει ένα flashακι από το mini-USB? Εξήγησε μας, πως το κάνεις? ------------------------------ Καιρό είχα να ακούσω καλά νέα. World's first PAL+NTSC analog TV tuner for Windows Mobile Pocket PC with SDIO interface. Καλά καταλάβατε. TV-tuner στο S100. :D Το περιμέναμε καιρό αυτό! :O Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Παίδες καλημέρα, Ξέρετε μαγαζί που να μπορώ να αλλάξω καπάκια στο S100 που έχω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Ναί! με το Card Export Naio ontos, pos ginetai? Efoson i mia akri tou kalodiou MiniUSB tha einai sto pocket pc kai i alli logika tha prepei na sindeetai pali ston PC. Den ginetai na sindethei kateftian se flash USB stick giati einai i idia ipodoxi!? Ousiastika afto den ginetai ektos an iparxei ena kalodio pou allazei tis ipodoxes. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 πράγματι, κατάλαβα λάθος, νόμιζα πως ήθελε απλά από mini usb-->SD :) Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts