zlaths Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Καλησπερα . Ποιο θεωρειτε καλο screen protector για το S100 ? Το BW Ultra Clear Screen Protector (Qtek S100, i-mate Jam) ( 16,7 Ε ) ειναι καλο ? ( απο το play247 το βρηκα ) . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZERATUL Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 to hxeio tou jam einai arketa dynato kai poiotiko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ekana restore apo sprite backup meta apo hardreset kai exo tin entyposi oti einai einai pio argo apo prin to kinito...to exei paratirisei kaneis ayto ? Episis mporei na mou dosei kapoios me sigouria pia einai h ROM pou erxete stin arxi to kinito (i-mate jam). Ksero oti h teleytaia tora einai 1.12.kati Ego exo tin 1.11.00, extrom 1.11.132, einai h mia rom prin ti 1.12 h kano lathos ? Rotao giati girise apo service kai thelo na do an exei tin ROM pou tou eixa valei kai ego alla den thimamai poia htan...to mono pou thimamai einai oti tou eixa kanei upgrade ton maio pou to pira alla sigoura den htan h 1.12...Gia ayto rotao an thimatai kaneis tin proigoumeni apo tin 1.12... eyxaristo kai elpizo na min mperdepsa! Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Thanx panaros. Ontos eixa berdeftei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georg Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Kalhmera mages,apo prox8es eimai ki egw ena eytyxhs katoxos enos s100!Edw kai 2 meres exw liwsei gia na brw pws kanei kapoia pragmata pou se alla smartphones einai aytonohta!Ta pio polla ta brhka alla mou emeinan 2 sobara kena! 1.Pws boroume na kanoume bluetooth connect me mia syskeuh pou exoume orisei ws a3iopisth? Exw BT GPS kai enw to blepei ginontai paired alla den boreis na kaneis connect apo pou8ena!Kati leei gia mia e3erxomenh 8yra alla den kanei tipota!Epomeno aytou einai fysika na mou leei kai to destinator "Den bre8hke gps"! Kanw eyresh apo to destinator kai pali den to briskei! Ti na kanw? Oloi lene oti einai symbato me BT GPS alla pws syndeetai? To GPS mou einai to Ambeon to opoio xrhsimopoiousa me Nokia 6630 kai Route66 kai hmoun poly eyxaristhmenos alla eixe xarth mono ths A8hnas! 2.Den borw na kanw synchronize me to activesync me Bluetooth! To problhma einai parommoio me tou gps!Enw blepei ton ypologisth,ginontai paired alla den borei na kanei monimo connect! Sta local services pou blepei to pc sto S100 deixnei mono Audio Gateway ki ena allo gia na leitourghsei ws bluetooth modem! Exw diavasei sthn arxh tou thread oti me kapoia patch dior8wnetai alla ta links gia na ta katebasw einai palia kai den isxyoun pia! To mail mou einai georgrouk@gmail.com gia opoion exei thn eygenh kalosynh na steilei kapoia arxeia pou 8a boh8hsoun gia na ly8oun ta problhmata ayta! Eyxaristw poly kai kalo Sabbatokyriako! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Λοιπόν, μετά από αναμονή περίπου ένα μήνα και όσα είχαν προηγηθεί με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι το κινητό μου είναι έτοιμο και να έρθω να το πάρω. Πάω και εγώ, το παίρνω πάω σπίτι αλλάζω την SIM και διαπιστώνω ότι δεν το είχαν φτιάξει!!!! Το πρόβλημα αυτό ακριβώς που τους είχα περιγράψει υπήρχε ακόμα. Και ρωτάω εγώ: Είναι αντιμετώπιση αυτή εταιρείας ? Να τα πάρουμε λογικά τα πράγματα. Αγοράζεις ένα κινητό από τον Πουλιάδη, σου λέει έχει ένα χρόνο εγγύηση και στο υποστηρίζουμε. Το κινητό χαλάει και το πας σαν πελάτης στην εταιρεία που στο πούλησε και ζητάς να κάνεις χρήση της εγγύησης σου και να στο φτιάξουν. Δεν έχει λέει service των κινητών που ο ίδιος πουλάει και δίνει στους πελάτες τους και το στέλνουν στην Ιταλία στην μαμά εταιρεία φαντάζομαι. Μένεις ένα μήνα χωρίς κινητό. Από την Ιταλία στο στέλνουν πίσω και σε παίρνουν τηλ ότι είναι έτοιμο. Ο Πουλιάδης δεν έχει την υποχρέωση να κάνει ένα έλεγχο στο κινητό να δει εάν όντως έχει φτιαχτεί και πριν το δώσει στον πελάτη ? Πως σου λένε «έλα παρτο» χωρίς να έχουν δει εάν είναι εντάξει. Δηλαδή απορώ πως έφυγε το κινητό από εδώ, το έβαλαν σε μια τσάντα και το έστειλαν ? δεν υπήρχε μια στοιχειώδες επικοινωνία με αυτούς που το φτιάχνουν για να τους πουν τι έχει ή για να τους ενημερώσουν για την πρόοδο της επισκευής ? Δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω μαζί τους αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου πουν «αυτοί στην Ιταλία φταίνε που δεν το φτοιαξαν!!!»….Δεν με ενδιαφέρει εμένα αυτό όμως, εγώ από τον Πουλιάδη πήρα το κινητό και όχι από την Ιταλία ούτε και μου είπε κανείς ότι το κινητό μου θα κάνει βόλτες στο εξωτερικό. Θα προχωρήσω κανονικά σε καταγγελία για την κοροϊδία που υπέστη σαν πελάτης. Έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία και από πού θα ήταν καλό να ξεκινήσω, εγώ σκεφτόμουν το ΙΝΚΑ. Αν θα βγάλω άκρη δεν ξερώ αλλά αυτό το πράγμα με την απαράδεκτη συμπεριφορά των «μεγάλων» εταιρειών έχει ξεφύγει από κάθε λογική, δεν σέβονται κανέναν πια! Ευχαριστώ. Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Φιλε μου πριν κανεις καταγγελια μπορεις να κανεις το εξης : χρησιμοποιωντας την καταγγελια σαν απειλη,να τους πεις οτι υπαρχει συγκεκριμενο service στην Αθηνα (teleservice) το οποιο ναι μεν δεν ειναι επισημο του Πουλιαδη αλλα εχει τα καταλληλκα εργαλεια και ανταλλακτικα για το κινητο σου και απαιτεις να παει εκει για service και να σου πληρωσουν το ποσο που αναλογει ή να σου δωσουν καινουρια συσκευη... Μπορεις να τους στριμωξεις ασχημα.Και αν σου πουν μα μου σου του και π@π@ριες να τους πεις οτι θες το επισημο χαρτι που λεει οτι το κινητο πηγε Ιταλια και επισκευαστηκε αλλιως τους πας για μηνυση.Μολις το ακουσουν θα τρεχουν.Και μην τους μιλησεις ουτε νευριασμενα ουτε ασχημα για να εχεις τ πανω χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak1976 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Την έχω πατήσει κι εγώ. Για να μην στο ξανακάνει, θα πρέπει πριν το βγάλεις από το Pc σου να κάνεις κλείσιμο στο εικονίδιο της usb σύνδεσης που σου εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού(δίπλα στο bluetooth).Αν παρ' όλα αυτά το ξεχάσεις δεν έχεις παρά να το ξανασυνδέσεις στο Pc σου και να κάνεις remove αυτό που σου είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Φιλε μου πριν κανεις καταγγελια μπορεις να κανεις το εξης : χρησιμοποιωντας την καταγγελια σαν απειλη,να τους πεις οτι υπαρχει συγκεκριμενο service στην Αθηνα (teleservice) το οποιο ναι μεν δεν ειναι επισημο του Πουλιαδη αλλα εχει τα καταλληλκα εργαλεια και ανταλλακτικα για το κινητο σου και απαιτεις να παει εκει για service και να σου πληρωσουν το ποσο που αναλογει ή να σου δωσουν καινουρια συσκευη... Μπορεις να τους στριμωξεις ασχημα.Και αν σου πουν μα μου σου του και π@π@ριες να τους πεις οτι θες το επισημο χαρτι που λεει οτι το κινητο πηγε Ιταλια και επισκευαστηκε αλλιως τους πας για μηνυση.Μολις το ακουσουν θα τρεχουν.Και μην τους μιλησεις ουτε νευριασμενα ουτε ασχημα για να εχεις τ πανω χερι.μα το συγκεκριμενο service ειναι μονο για τα qtek τωρα αν το παρεις απο πουλιαδη η αλλου και παθει τιποτα επαιξες και εχασες,γιαυτο το παιρνεις αλλωστε και πιο φθηνα,ειναι επιλογη του καθενος απο που θα το παρει,δεν υπαρχει λογος να φωναζει κανεις μετα,δεν ηξερες δεν ρωταγες; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 pantos re paidia gia tin teleservice den akoygontai kai ta kalitera!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76267 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εγώ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Μου επέστρεψαν το κινητό σε άριστη κατάσταση, όπως και οφείλουν φυσικά. Πάντως, είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλεις γραμμή στο τηλεφωνικό τους κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k218 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Είμαι κάτοχος ενός qtek s100 και θέλω να ρωτήσω άμα μπορώ να έχω από την usb θήρα του s100 με κάποιο καλώδιο rs232. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 kseri kanis i exi tixi kapios na exei alaksi kalimata sto ijam? ke enoo na ta alaksi giati tu itan xtipimina ktl ktl ke oxi na alaksi xroma :) ksero oti sta qteq analambanun na alaksun ala ti ginete me to ijam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 :lock: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?goto=lastpost&t=71213 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 kseri kanis i exi tixi kapios na exei alaksi kalimata sto ijam? ke enoo na ta alaksi giati tu itan xtipimina ktl ktl ke oxi na alaksi xroma :) ksero oti sta qteq analambanun na alaksun ala ti ginete me to ijam?τα αλλαζεις μονος σου η το στελνεις εκει που το αγορασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 pu tha vro omos kalimata exis idea? to kinito to agorasa apo eshop opote apokliete na analavun na alaksun ekinoi kalimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Μια απορία που την είχα πάντα. Το storage folder που εχει μεσα το imate jam και εχει χώρο 7MB ειναι εναλακτικος χωρος για να κανεις ινσταλλ προγραμματα που πρεπει να ειναι στην κυρια μνήμη (timekeeper, screen plug-ins) και οχι σε storage card ? Δηλαδη ειναι εναλακτικος χωρος για installation χωρις να σου τρωει memory ? Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 pu tha vro omos kalimata exis idea? to kinito to agorasa apo eshop opote apokliete na analavun na alaksun ekinoi kalimata.αμα τα κανεις παραγγελια απο την εταιρεια που ειναι το κινητο σου μεσω ιντερνετ λογικα θα στα στειλουν,για παρε και ενα τηλεφωνο το http://www.Play247.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Μια απορία που την είχα πάντα. Το storage folder που εχει μεσα το imate jam και εχει χώρο 7MB ειναι εναλακτικος χωρος για να κανεις ινσταλλ προγραμματα που πρεπει να ειναι στην κυρια μνήμη (timekeeper, screen plug-ins) και οχι σε storage card ? Δηλαδη ειναι εναλακτικος χωρος για installation χωρις να σου τρωει memory ? Nαί! Το χρησιμοποιείς σαν την κάρτα μνήμης... :D Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbdman1 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Paidia mia kai eseis edomesa eiste eidimones thelo na rotiso ta ekseis: Brethike mia eukaria kai paizei na agoraso apo ebay to O2 XDA mini pou einai to idio kinitio...o tipos leei oti einai olokainourgio kai kseklidoto...auto pou thelo na rotiso einai mipos exo provlima pou einai O2 branded. H timi pou tha to paro einai 200 lires (peirpou 300euro). Poso tha mou kotsisei parapano mia karta WiFi 256mb kai an perisepsoun kai lefta ena GPS adaptor? euxaristo Παράθεση GBD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k218 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Είμαι κάτοχος ενός qtek s100 και θέλω να ρωτήσω άμα μπορώ να έχω από την usb θήρα του s100 με κάποιο καλώδιο rs232. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Είχα χάσει το s100 μου και αγόρασα καινούργιο... Τώρα στο καινουργίο βλέπω πως έχουν αλλάξει τον αισθητήρα της κάμερας.. Μπορώ να πώ με σιγουρια οτί ι τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμο απ'οτι το προηγούμενο.... Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 an kai exo na postaro edo kati xronia :O ithela na rotiso kati: se mia xartopetseta ama valoume ligo nero gia na katharisoume tin othoni tou jam iparxei kamia periptosh na pathei tipota i othoni? thnx paides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp4c3m4n Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 εχει απρει κανεις το ραδιοφωνακι της μοτορολα για το jam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Γεια χαρά παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το qtec s100(εκτός κι αν περιμένω το 8100 που επίσης μου αρέσει αρκετά...) Το έχει πάρει κανείς από vodafone shop? στην σελίδα της qtec λέει ότι πωλούνται κι εκεί αλλά δεν τα έχω δει σε κανένα! Μπορείς να το πάρεις με σύνδεση/επιδότηση από vodafone? Thanks! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts