djdog Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Eytyxws pou yparxei kai to Sprite backup... Phga xtes to vrady na perasw to Sunnydays ths Sunnysoft gia to Ellhniko eortologio kai mou trellane to mhxanaki..(Ta polla today plugins kanoun kako).. Pare ena Hard reset sto piato... Pros neous xrhstes:Prosoxh loipon!To prwto programma pou prepei na perasete prin arxisete to mageirema tou extra software,einai to Sprite backup 3.1.4..Wste me ena klik na epanerxetai to mhxanaki sth pro-mageirematos katastash... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 και η εσωτερικη εφαρμογη μια χαρα ειναι. καπως αργη βεβαια. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Loipon..Nomizw oti oi perissoteroi,an oxoi oloi edw mesa pou den exoun,tha ithelan screen protector...Osoi exoun dokimasei protectors se alles syskeyes kai sto pda mas,mporoun na mas dwsoun ta fwta tous? Poios einai kata th gnwmi sas o kalyteros?Kai an kataliksoume kapou,giati den kanoume mia omadikh paraggelia gia na moirastoume kai ta eksoda apostolhs? Na organwthoume toulaxiston osoi eimaste athina,h konta sthn athina,na kanoume ena meeting kai na gnwristoume kiolas apo konta.. kapou diavasa oti tha ferei kapoia megalh alysida axesouar gia ta magician mas mou diafevgei to onoma BTW opwsdhpote prepei na organosoume ena meeting na ta ppoume kai apo konta kai na me kerasoun kai kapoioi pou kanoun to koroido ... ;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Eytyxws pou yparxei kai to Sprite backup... Phga xtes to vrady na perasw to Sunnydays ths Sunnysoft gia to Ellhniko eortologio kai mou trellane to mhxanaki..(Ta polla today plugins kanoun kako).. Pare ena Hard reset sto piato... Pros neous xrhstes:Prosoxh loipon!To prwto programma pou prepei na perasete prin arxisete to mageirema tou extra software,einai to Sprite backup 3.1.4..Wste me ena klik na epanerxetai to mhxanaki sth pro-mageirematos katastash... Gia tseakare ligo sms pairneis !! Giati exei anaferthei se xena forum oti to Sprite exei provlhma me ta sms enw stelneis kanonika den pairneis to idio kai me ta mms .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Προσπαθώ να κατεβάσω το pocket divx encoder αλλά το site είναι όλη μέρα νεκρό...Μπορεί κάποιος να μου το στείλει με e-mail?6.5mb....melodystyle2003@yahoo.com Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 παιδια με ενδιαφερει να παρω το σ100 ξερετε ποτα θα το φερει η telestet? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linos80 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 kapou diavasa oti tha ferei kapoia megalh alysida axesouar gia ta magician mas mou diafevgei to onoma BTW opwsdhpote prepei na organosoume ena meeting na ta ppoume kai apo konta kai na me kerasoun kai kapoioi pou kanoun to koroido ... ;) ;) ;) ;) Ελπιζω μεχρι το τελος του μηνα να οργανωσετε κατι, αλλιως θα αναλαβω εγω την πρωτοβουλια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Babi,(xronia polla kiolas),den exw parathrhsei kapoio provlima oute me ta mms,oute me ta sms.Mporei me th proigoumenh ROM na yphrxan... Alla epeidh to sprite backup to perasa meta thn anavathmish,de mporw na kserw... Epishs prepei na shmeiwsw oti me th kainouria ROM,o hxos tou akoustikou exei veltiwthei shmantika..Den einai sa to 2020,alla einai mia xara. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 παιδια με ενδιαφερει να παρω το σ100 ξερετε ποτα θα το φερει η telestet?[/QUOTΕ] Τέλος Φλεβάρη και από καταστήματα ΤΙΜ (επίσημα- μου έστειλαν mail) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Ελπιζω μεχρι το τελος του μηνα να οργανωσετε κατι, αλλιως θα αναλαβω εγω την πρωτοβουλια!!! Σήμερα δεν ήταν να σου έρθει το MDA από mobilejoker?? Πόσες μέρες περιμένεις? Επειδή και εγώ λογικά θα το αγοράσω θέλω να σιγουρεύτω ακόμα περισσότερο ότι όλα πάνε καλά με το μαγαζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 kapou diavasa oti tha ferei kapoia megalh alysida axesouar gia ta magician mas mou diafevgei to onoma BTW opwsdhpote prepei na organosoume ena meeting na ta ppoume kai apo konta kai na me kerasoun kai kapoioi pou kanoun to koroido ... ;) ;) ;) ;) Ναι εγώ ήμου αυτός που το έγραψε. Αξεσουάρ για το Jam από το 247 μέσα Φλεβάρη, μεταξύ των οποίων και Ultra clean της Brando ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Μέχρι τώρα νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί κάποιο antivirus. Βρήκα στο download.com το airscanner, δωρεάν antivirus που περιλαμβάνει και registry editor. Έκανε και ένα update 500KB (να δω το λογαριασμό περιμένω) και είναι ΟΚ. Μόνο που όταν έχεις ανοιχτό το auto-protect του, το PDA σέρνεται λίγο! Επίσης παράγγειλα από το brando (Hong-Kong) 2 μεμβράνες προστασίας οθόνης. Κάποιος παραπάνω αναφέρει ότι έχει ψωνίσει από εκεί. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στο Ελ.Βενιζέλος. Αν πάλι μου πουν να πληρώσω εκτελωνισμό κτλ θα τους πω να το κρατήσουν, για $21 δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 και η εσωτερικη εφαρμογη μια χαρα ειναι. καπως αργη βεβαια. Για το xBackup που έχει από τη μάνα του, έχω να παρατηρήσω ότι μετά την αναβάθμιση του S100 μου με τη νέα έκδοση της Qtek, έγινε κανονικά το restore από το backup αρχείο που είχα σώσει στην SD, αλλά σταμάτησε (!!!) να λειτουργεί η touch screen, όπου και όσο και να πάταγες καμμία αντίδραση! Αναγκάστηκα να κάνω hard reset, και έφερα πίσω τα ονόματα/διευθύνσεις από το outlook. Φυσικά έπρεπε να εγκαταστήσω πάλι τα προγράμματα και έχασα και τα sms! Δε νομίζω ότι δουλεύει πολύ καλά η εφαρμογή αυτή, τουλάχιστον όχι στην ελληνική έκδοση S100 !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 δηλαδη το sprite μετα την αναβαθμιση δεν ειχε προβλημα; για γενικη επαναφορα. ειναι κανονας οτι μετα απο την αναβαθμιση ολα παλι απο την αρχη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 δηλαδη το sprite μετα την αναβαθμιση δεν ειχε προβλημα; για γενικη επαναφορα. ειναι κανονας οτι μετα απο την αναβαθμιση ολα παλι απο την αρχη. Δεκτό. Απλά όταν σηκώθηκε το backup, ήταν όλα ΟΚ, εκτός από την touch screen! Μου έκανε εντύπωση. Ίσως είναι κάποιο γνωστό bug. Θα επικοινωνήσω με την εταιρεία που το βγάζει (το xBackup)... Πάντως το καλύτερο backup είναι η λειτουργία που έχει ενσωματωμένη σαν "μόνιμη αποθήκευση" και επαναφέρει πλήρως τα ονόματα/tasks κτλ τα οποία έχει κάνει backup στην εσωτερική του μνήμη! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Μπορει καποιος η καποιοι να αναλαβουν να κανουν ενα mini review για το ηχειο της συσκευης?(Ενταση,πιστοτητα,μπασα,tremble,distortion,κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 ειναι ενα αρκετα καλο και δυνατο ηχειο... τι παραπανω να πουμε; για περισσοτερα βαζεις τα ακουστικα και εισαι οκ. Υ.Γ. λογικα συντομα θα βγει htc magician 2 <ιδιο με το παλιο μονο και με wifi> @ http://www.msmobiles.com Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 paidia sos..... θελω τις ρυθμισεις,για τα mail της οτενετ για το qtek s100 θα σας ειμαι ευγνωμων,αν μου τις πειτε δεν μπορω να τισ βρω πουθενα..... εκανα και αναζητηση στο forum αλλα δεν μου βγαζει κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 δεν ειναι ειδικες για το ς100. ειναι οι απλες pop3 @ otenet στην ιστοσελιδα της θα τις βρεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 τις εχω περασει αυτες,αλλα δεν γινεται τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Babi,(xronia polla kiolas),den exw parathrhsei kapoio provlima oute me ta mms,oute me ta sms.Mporei me th proigoumenh ROM na yphrxan... Alla epeidh to sprite backup to perasa meta thn anavathmish,de mporw na kserw... Epishs prepei na shmeiwsw oti me th kainouria ROM,o hxos tou akoustikou exei veltiwthei shmantika..Den einai sa to 2020,alla einai mia xara. Efxaristw poli gia ta xronia polla.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 μου βγαζει αδυνατη η συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Για το xBackup που έχει από τη μάνα του, έχω να παρατηρήσω ότι μετά την αναβάθμιση του S100 μου με τη νέα έκδοση της Qtek, έγινε κανονικά το restore από το backup αρχείο που είχα σώσει στην SD, αλλά σταμάτησε (!!!) να λειτουργεί η touch screen, όπου και όσο και να πάταγες καμμία αντίδραση! Αναγκάστηκα να κάνω hard reset, και έφερα πίσω τα ονόματα/διευθύνσεις από το outlook. Φυσικά έπρεπε να εγκαταστήσω πάλι τα προγράμματα και έχασα και τα sms! Δε νομίζω ότι δουλεύει πολύ καλά η εφαρμογή αυτή, τουλάχιστον όχι στην ελληνική έκδοση S100 !!! Klassiko problhma thn exw pathei kai egw meta apo anavathmish ths rom dokimasa malista na trexw kai to arxei tpenable.exe apo thn rom pou exw kanei backup alla tipota h monh lysh einai reinstalla po thn arxh !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 μου βγαζει αδυνατη η συνδεση Me ti dokimazeis na syndestheis mesw usb kai internet syndeshs pc h mesw GPRS ? Gia na eisai sigouros kai gai na deis ti ftaiei syndesou mesw ths usb (Sto activesync tou upologisth sou Tools --> Options----> Rules --> pass through CONNECTION -->THE INTERNET), an mpaineis apo ekei tote exeis problhma me to Gprs kai einai ena thema to opoio exei shzhththei pollh kai alloi exoun vrei lysh kai alloi oxi ara osoi exoun s100 tha sou dwsoun ta fwta tous.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linos80 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Σήμερα δεν ήταν να σου έρθει το MDA από mobilejoker?? Πόσες μέρες περιμένεις? Επειδή και εγώ λογικά θα το αγοράσω θέλω να σιγουρεύτω ακόμα περισσότερο ότι όλα πάνε καλά με το μαγαζί! Ασε, μου εχουν βγαλει την ψυχη. Επελεξα την ups standard που τελικα ειναι οδικη μεταφορα και απο οτι εμαθα απο τι ups θελει 1 βδομαδα για να ερθει. Αυτο σημαινει οτι αφου εκανα τελικα την παραγγελια τη Δευτερα που μας περασε, το περιμενω την Δευτερα που μας ερχεται στην καλυτερη περιπτωση. Ασε που ειχαν καθυστερησει οι Γερμανοι με τις λανθασμενες τιμες και τα σχετικα που μου ειχαν δωσει στην αρχικη μου παραγγελια την περασμενη Δευτερα (πριν 13 μερες δηλαδη)... Ασε κι εχω σκασει αλλα κανω υπομονη γιατι Δευτερα, αντε Τριτη το αργοτερο θα το εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts