Jump to content

114 smart σε 100 ημερες:αλήθεια ή ψέμματα;

gr234567
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ειμαι στις 24.000 συμμετοχες!

24.000 συμμετοχες...Εστω 0,50€ η μια θα ειχες παρει ηδη Smart εαν τα μαζευες τα λεφτα..Δεν χρειαζεται να το κερδισεις... :p Καρτα ή συνδεση εχεις?

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και αν εχει 24000 συμμετοχες τοτε τι λογαριασμο ειχε 12000 ευρω?

μην τρελαθουμε κιολας.

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Εγω δεν αμφιβαλλω οτι αυτα τα αυτοκινητα θα τα δωσει η Vodafone. Αμφιβαλλω εαν θα τα δωσει στον απλο κοσμο, που εχει στειλει ΤΑ μηνυματα...

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

και εγω αυτο πισετυω.ειναι καλα στημενο για αυτους που εχουν καταστημα voda.θα δουμε λιγος καιρος εμεινε ακομη!κατι αναλογο πρεπει να εγινε και με την κληρωση του ζαγορι με τα cherokee
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• 2 weeks later...
Paidia sorry pou 8a sas th xalasw alla o diagwnismos einai pera gia pera alh8inos...mporei na symmetexw ki egw kai na mhn exw kerdisei kati omws ston progoumeno diagwnismo pou eixa parei meros (an 8ymaste me to 1288) eixa kerdisei ena smart kai sthn arxh enw den to pisteyw to exw twra apo to dekembrh kai to xairomai...den exoun logo na poun psemmata h na to dwsoun stous dikous tou!a!kai me th vodafone den exw kamia sxesh!eilikrina!an 8elete details to mail mou einai innersilence_captain@hotmail.com

καλα κοροιδα βρηκε μου φαινεται η βοντα..

δε λες τιποτα,εγω ξερεις τι θα εκανα?θα κοιταζα ποιοι ηταν οι πιο παλιοι συνδρομητες στο δικτυο της vodafone και θα τους εκανα δωρο το smart :p

πολλα ζηταω το ξερω αλλα δεν γουσταρω να στελνω μηνηματα στο ετσι οπως κανει και η μανα μου που εχει τρελαθει με το smart και δεν ξερω κι εγω ποσες συμμετοχες εχει.

αλλα να μου πεις αν δε το κανουν κι ετσι πως θα τα οικονομησουν τα ωραια ευρουλια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

syggnwmh kai pali pou 8a sth xalasw alla einai patates ayta pou les...an to kerdizes 8a sou elega poia 8a htan h gnwmh sou!den yparxei logos na amfisbhthseis efoson yparxoun apodeixeis!exei gemisei o dromos ths A8hnas me vodafone smart. polloi den pisteyan sto diagwnismo!logiko!ligoi kerdisanm omws!de ginetai na kerdizoun oloi!

θες αυριο να παμε να αγορασουμε ενα smart me vodafone διαφημιση επανω?

αντι για 10000 θα το παρουμε 7000

πατατες η οχι εγω αμαξι εχω και δεν σκεφτομαι να στελνω μηνυματα και να φτιαξω ενα λογαριασμο αστα να πανε και μετα να τρεχω και να μην φτανω,ασε να στελνει η μανα μου για μενα.

θες αυριο να παμε να αγορασουμε ενα smart me vodafone διαφημιση επανω?

αντι για 10000 θα το παρουμε 7000

10.000 μονο κανει το σμαρτ?

10.000 μονο κανει το σμαρτ?

ναι,μια βασικη εκδοση τοσο παει. :)

Γενικά πιστεύω ότι υπάρχει μια καχυποψία απέναντι στο διαγωνισμό. Από τη στιγμή που η κλήρωση γίνεται ηλεκτρονικά από την ίδια τη βόντα, μπορεί να είναι ή και να μην είναι αντικειμενική. Αυτό που είναι ακατανόητο είναι τα τεράστια ποσά που έχουν δώσει άκλαφτα οι περισσότεροι συμμετέχοντες προκειμένου να το κερδίσουν. Στο τέλος θα δουν ότι το αγόραζαν με όσα έχουν δώσει και χωρίς αγωνία.

Και σαν συνδρομητής εκνευρίζομαι με την ανωριμότητα της μεγάλης μάζας των συνδρομητών, οι οποίοι σπεύδουν να τα ακουμπήσουν σε κάθε χαζοδιαγωνισμό...

Και μετά εγώ ο χαζός περιμένω πχ μείωση της χρέωσης internet over gprs... Όσο υπάρχουν τέτοιοι συνδρομητές, σιγά μη δούμε μείωση τιμών ή πραγματικά χρήσιμες υπηρεσίες!

ΥΓ: ΔΕΝ γέμισαν οι δρόμοι με τα smart της vodafone από το διαφωνισμό !!! Είναι φθηνότερο άμα το πάρεις "διαφημιστικό" !!! Μην λέμε ότι μας κατέβει !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ρε παιδιά ούτως ή άλλος δεν θα γέμιζαν οι δρόμοι με smart του διαγωνισμού, αφού η Vodafone θα τα δώσει στους νικητές τον Σεπτέμβριο..

Καλησπερα σας, ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα. Απλως να σας πω να πιστευετε στους διαγωνισμους, εχω συμμετασχει σε παρα πολλους κι εχω κερδισει πολλα και μεγαλα δωρα. Επισης κερδισα το 1 απο τα 114 smart!

Συγχαρητήρια! Πόσα SMS έστειλες;

Κι εγώ δεν πίστευα ότι θα τρέξω με την Ολυμπιακή Φλόγα, αλλά το έκανα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Με πόσα sms κέρδισαν όσοι κέρδισαν; Μάλλον θα το αγόραζαν με όσα έδωσαν! Ευτυχώς τελειώνει (και) αυτός ο διαγωνισμός και θα βρούμε την ησυχία μας. Ίσως και να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με υπηρεσίες/χρεώσεις που πραγματικά μας χρειάζονται !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλησπερα σας, ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα. Απλως να σας πω να πιστευετε στους διαγωνισμους, εχω συμμετασχει σε παρα πολλους κι εχω κερδισει πολλα και μεγαλα δωρα. Επισης κερδισα το 1 απο τα 114 smart!

Δεν θα πιστευα ΠΟΤΕ ενα χρηστη που το μονο ποστ που εκανε ηταν αυτο το μυνημα..

Το νέο παιχνίδι-μανία SUDOKU βρισκεται στο briefcase μου.

αλλο η ολυμπιακη φλογα και αλλο το να κερδισεις ενα smart απο την vodafone.κανενα φουσκωμενο λογαριασμο μπορει αλλα για σμαρτ χλωμο το κοβω!και ποτε δεν θα ημουν αφελης να πιστεψω εναν που γραφτηκε μονο και μονο για να κανει ενα ποστ και να πει οτι εχει κερδισει σμαρτ... α καλαα..

Εντάξει, στην Ελλάδα είμαστε, δεν έχει προχωρήσει η μέθοδος ελέγχου του πλήθους!

Θα έπρεπε να φτιάχνουν accounts με αρκετά posts και μετά να παίρνουν το μέρος της κάθε εταιρείας !!! Αλλά ζούμε στη χώρα της προχειρότητας !!!

Βολταίρος

Χμ... σε λίγο θα δούμε και 1-post member που θα λέει ότι έλαβε το περίφημο SMS από αδικοχαμένο επιβάτη της μοιραίας πτήσης της HELIOS που κατέπεσε.

Άμα το χοντρύνουμε ακόμα λίγο, θα μπορούσαμε να δούμε και ανάλογο post από wap που να λέει ότι το νέο μέλος είναι μέσα στο αεροπλάνο.

Μερικοί δεν διορθώνονται ποτέ. :mad:

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Ευτυχώς το πανηγύρι τελειώνει σε λίγες μέρες! Θα ήθελα πολύ να έβλεπα ένα πίνακα με τους λογαριασμούς από τα μηνύματα στο 1111 όσων κέρδισαν! Πιστεύω ότι το αγόραζαν χαλαρά !!!

Βολταίρος

αλλο η ολυμπιακη φλογα και αλλο το να κερδισεις ενα smart απο την vodafone.

Δεν λέω μόνο 350 Ευρώπουλα η δάδα, αλλά χαίρεσαι να την χαζεύεις!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

θα σας απογοιτευσω αλλα σημερα στο ταμειο στον γερμανο ηταν ενας τυπος που πληρωνε τον λογαριασμο του ο οποιος ηταν για την ιστορια 1450(!!) ευρω..

και καπακι αγορασε και 2 qtecS100 μαζι με 2 bt και κατι αλλα πραγματακια εις διπλουν μαλλον για να χουν να παιζουν τα παιδακια του..

οταν υπαρχουν ατομα που κανουν τετοιους λογαριασμους μην περιμενουμε και μεις οι ταπεινοι με τα 50 και τα 70 ευρουλακια που σκαμε καθε μηνα να κερδισουμε κανενα σμαρτ!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...