spartak Δημοσιεύτηκε May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2005 έκανα ένα έλεγχο με το spysweeper και μου βρήκε ότι κάμποσα από τα αρχεία εγκατάστασης του netmod περιείχαν spyware με το όνομα: FarSighter Περιγραφή: Ιt is a system monitor that invisibly monitors your computer activities in real time by streaming a video from your system to a viewer on another computer. Φαίνεται αρκετά σοβαρό........Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Περίεργο! Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το Spysweeper και netmod χωρίς ποτέ να μου βγάλει κανένα μύνημα για spy. Ποιά version του Spysweeper έχεις? Δοκίμασε να κατεβάσεις νεότερη version του netmod από δω: http://netmod.intracom.gr/greek.htm Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Εχω κατεβάσει τους drivers από to site της intracom. Το spysweeper το βρήκε μετά από το τελευταίο Update(spyware definition 491). Ήταν σε διάφορα αρχεία εγκατάστασης μέσα.... Φαίνεται αρκετά σοβαρό από την περιγραφή που κάνει το spysweeper. Εύχομαι βέβαια να είναι false alarm..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Μόλις τέλείωσα το scan με (spyware definition 491) και δεν βρήκε τπτ! (Win XP SP2 GR) Πιθανότατα κάποιο spyware έχει εγκαταστήσει files στο σύστημά σου. Αν τα διαγράψεις δουλεύει το Netmod? Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Tα αρχεία στα οποία βρέθηκε το spyware είναι αυτά που χρειάζονται για να γίνει η εγκατάσταση (δηλαδή αυτά που κατεβάζεις από το site της ιντρακομ) όχι αυτά που έχει εγκαταστήσει. H έκδοση του προγράμματος είναι η 4.0.1. Μήπως έχεις καμμιά παλιότερη; Το νετμοντ δουλεύει κανονικά μετά τη διαγραφή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts