Jump to content

Σοβαρό πρόβλημα με τα xp.

Jim87
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλοι του my phone!

Πριν απο κάποιες μέρες οταν άνοιξα το pc μου όλα δούλευαν κανονικά.Όταν μετα απο ώρες πήγα να το κλείσω αντι να μου κλείσει μου έκανε restart.Όταν μετά άνοιγε μου έβγαζε ένα μηνυμα που έλεγε οτι το συστημα έχει ανανηψει απο ένα σοβάρό λάθος . Αυτό έγινε 5-6 φορές ωσπου αναγκάστηκα να το κλείσω ΄΄μόνος΄΄ μου.

Το συγκεκριμένο σφάλμα μου το είχε βγάλει και άλλες φορές όταν το άνοιγα αλλά πάντα έκλεινε και ποτέ δεν μου έκανε restart.Kαι ύστερα απο κάθε restart πλέον μου βγάζει την αποστολή σφάλματος γύρω στις 3 με τέσσερις φορές απανωτά.

Έστειλα το σφάλμα στην ms και μου ΄΄είπαν΄΄ οτι μάλλον φταίει ένας driver.

Οι μόνοι καινούριοι drivers ήταν τις οθόνης.Αλλά τους απεγκατέστησα και τους εγκατέστησα ξανά πάλι συνέχιζε τα ίδια.

Καμιά βοήθεια? :)

Τι μπορεί να φταίει?(Το γλιτώνω το format?)

Ευχαρίστώ εκ των προτέρων. :)

Φιλικά Δημήτρης

gia dokimase epanafora rithmiseon (stin teleutea pou douleue!!) isos kaneis tipota etsi!

tora ego exo ena allo problima sta 2000 mou, anoigo to pc kai meta tin othoni pou dixni oti fortoni , kanei restart, kai den mporei na anoiksi!!! ego sono to format?

Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87

Καμιά βοήθεια? :)

Τι μπορεί να φταίει?(Το γλιτώνω το format?)

Πολλά μπορούν να φταίνε. Άβυσσος η τεχνολογία και περισσότερο η Microsoft. :rolleyes:

To format δεν είναι καταστροφή. Ίσως να είναι και λύτρωση.

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.........; ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

ΧΡ λοιπόν: ; Εχεις το Service Pαck 1 εγκαταστημένο; αν όχι, δοκίμασε το. πιθανώς το πρόβλημα να είναι κάποιο είδος bug που δημιουργήθηκε...

Αρχικό Μήνυμα από τον Yianisd

ΧΡ λοιπόν: ; Εχεις το Service Pαck 1 εγκαταστημένο; αν όχι, δοκίμασε το. πιθανώς το πρόβλημα να είναι κάποιο είδος bug που δημιουργήθηκε...

Το servise pack το έχω εγκαταστήση.

Τέσπα.Μάλλον βρείκα τι φταιεί.

Όταν του έκανα εφαρμογή των τελευταίων ρυθμίσεων συνέχιζε να μου βγάζει το σφάλμα.Αλλά του πήγα να δω τη θα αποσταλεί στην ms και το αρχείο που θα απεσταλώταν το έσβησα.Σήμερα δεν μου έκανε κανένα σφάλμα.

Το αρχείο το έβρισκε στο : C:\WINDOWS\Minidump και ήταν το Mini102003-01.dmp (ή κάπως έτσι.)

Υ.Γ:Αυτό το αρχείο ελπίζω να μην χρειαζόταν σε κάτι. :whistle:

Υ.Γ 2:Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. :)

Φιλικά Δημήτρης