Jump to content

Honor 10 Global Theme Design Contest


HonorGR_Official
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5227775d-cba8-431b-90ab-f134eda48c9b.jpg

 

Ο Διαγωνισμός Σχεδιασμού Θεμάτων Honor 10 ξεκινά επίσημα από τις 25 Μαΐου, προσκαλώντας τους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο να στείλουν τα σχέδια τους για θέματα . Ο διαγωνισμός παρέχει μια σκηνή για τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές θεμάτων στον κόσμο να ανταγωνίζονται και να αναπτύσσουν τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές έννοιες σχεδίασης. Οι σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους σε εκατομμύρια χρήστες που μιλούν 23 γλώσσες και προέρχονται από όλο τον κόσμο. Εκτιμάται ότι τα θεματικά σχέδια θα ενθαρρύνουν επίσης περισσότερους χρήστες να ασκούν την καλλιτεχνική τους αίσθηση κατά την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο των τηλεφώνων τους, δημιουργώντας ένα εύφορο έδαφος για τους σχεδιαστές να βρουν ένα κοινό για τη δημιουργικότητά τους.

 

Ο φετινός Παγκόσμιος Διαγωνισμός Σχεδιασμού Θεμάτων θα απονείμει το βραβείο Honor Masters, το Honor Outstanding Award, το βραβείο Honor Brilliance και άλλα επτά σημαντικά βραβεία ως μέρος ενός συστήματος ανάθεσης το οποίο θα περιλαμβάνει συνολικά 133 αποδέκτες που θα κερδίσουν συλλογικά 100.000 USD. Έχει διοριστεί μια εντυπωσιακή ομάδα κριτών, όπως ο Alex Schady (Πρόεδρος του Προγράμματος Καλών Τεχνών Central Saint Martins), ο Xiao Yong (Καθηγητής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Κεντρικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών), ο Liang Jun , Alexandre Plicque Gurlitt (Διευθυντής Σχεδίασης του Κέντρου Ερευνών Παγκόσμιας Αισθητικής στο Παρίσι / Γαλλία), άλλοι σημαντικοί ηγέτες στον τομέα του σχεδιασμού και ο πρόεδρος Honor George Zhao.

 

Ο διαγωνισμός θα συνεργαστεί επίσης με το πρόγραμμα Hi-Star της Huawei Developer για να προσφέρει σε εξαιρετικούς σχεδιαστές θεμάτων πρόσβαση στα επίσημα κανάλια μάρκετινγκ της Huawei, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της εφαρμογής Huawei Themes, και θα απονείμει επίσης στο καλύτερο έργο κάθε μήνα επιπλεόν επιβράβευση για προώθηση. Ελπίζουμε ότι τα οφέλη που προσφέρει αυτός ο διαγωνισμός θα βοηθήσουν κάθε σχεδιαστή να επιτύχει τα όνειρά του.

 

Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού γύρου του διαγωνισμού, οι σχεδιαστές πρέπει να υποβάλουν μόνο δημιουργικά σκίτσα τους και προσχέδια. Λάβετε υπόψη ότι οι σχεδιαστές που έχουν εγγραφεί πριν από τις 15 Ιουνίου είναι επιλέξιμοι να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική συνάντηση για τα εργαλεία προγραμματιστή της Huawei Theme Developer Tools, η οποία θα τους φέρει σε επαφή με ωφέλιμη γνώση των τεχνικών και δεξιοτήτων για τον σχεδιασμό θέματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού, συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο της Honor.

 

Το 2017, τα θέματα προσέλκυσαν περισσότερα από 368 εκατομμύρια λήψεις, αυξάνοντας το μέσο εισόδημα των προγραμματιστών θεμάτων κατά 135% και αυξάνοντας τον αριθμό των προγραμματιστών που πραγματοποίησαν κέρδος κατά 90%. Παρέχοντας στους χρήστες πλούσιες θεματικές εμπειρίες δημιουργεί επίσης ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες σχεδιαστές να βρουν έδαφος προαγωγής της σταδιοδρομίας τους στη βιομηχανία των smartphone. Προσελκύοντας σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για να διοχετεύσουν την εφευρετικότητα και την ενέργεια τους στη δημιουργία νέας αισθητικής διεπαφής χρήστη, ο διαγωνισμός ασκεί ισχυρή επιρροή στις μελλοντικές τάσεις σχεδιασμού στο mobile internet.

 

--> Website Διαγωνισμού <--

Edited by HonorGR_Official
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο διαγωνισμός για τον οποίον σας μιλήσαμε, το Honor10 Global Theme Design Contest, ξεκινά πολύ σύντομα και αν είστε καλοί στο σχεδιασμό themes, μπορεί να κερδίσετε ένα Honor 10!

 

Συνδυάστε χρώματα, φτιάξτε τα δικά σας εικονίδια, δημιουργήστε εντυπωσιακά wallpapers και ίσως είστε ένας από αυτούς που θα δουν τη δουλειά τους σε ένα βιντεο όπως το παρακάτω…

 

[ame]

[/ame] Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Ξέρατε ότι μπορείτε να παίζετε mini-games στη lock screen του #Honor10, με το κινητό κλειδωμένο;

Διαλύστε τα όλα σε ένα εθιστικό FPS ή δημιουργήστε... μουσική σε ένα drum set, και πολλά ακόμη, ανάλογα με το theme που θα επιλέξετε!

Μπορείτε να κατεβάσετε Themes μέσω του ενσωματωμένου app και φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς τα δικά σας themes, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει η Honor για τα καλύτερα user-made themes!

Edited by HonorGR_Official
Link to comment
Share on other sites

http://content.myphone.gr/photo/full/71047/pavonine-squama.jpg

 

Όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα στη ζωή, αφήστε το εσωτερικό σας είναι να φωτίσει το δρόμο μπροστά και να σας οδηγήσει στο σκοτάδι. Πολύχρωμες αποχρώσεις ξεδιπλώνονται καθώς ανοίγετε τα μάτια σας για να δείτε την ομορφιά του κόσμου. Κατεβάστε τα ειδικά σχεδιασμένα θέματα για Honor10 στην εφαρμογή Themes και μείνετε συντονισμένοι στον Global Theme Design Contest από 25 Μαΐου.

Link to comment
Share on other sites

http://content.myphone.gr/photo/full/71078/colorful.jpg

 

Στην φύση, τα φώτα δημιοργούν χρώμα. Στα smartphones, τα χρώματα δημιοργούν το φως.

Τελειοποίησε το χρώμα στο Honor10 σου και οδήγησε την τάση με τα πολύχρωμα θέματα από τους ειδικά προσκεκλημένους σχεδιαστές μας.

Κατέβασέ τα στo Themes App και ετοιμάσου για τον Honor Global Theme Design Contest από 25 Μαΐου.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...