dimitris18_ Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ (ΗΤΑΝ DXER ΤΟ 85-93 ΣΤΑ CB, ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΕΡΑΙΩΝ). ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟ CB ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ VHF.:rolleyes: ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ AΝEΒΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ DXERS ΤΩΝ HF. ΑΥΤΑ, SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Οι εποχές αυτές πέρασαν. Πάνε χρόνια και τώρα είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση όσο αφορά το θέμα τις διάδοσης στα βραχέα κύματα (εκει ανήκουν και τα cb). Δηστυχώς τα 10 και 11 μέτρα το τελευταίο διάστημα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ νεκρά. Και δηστυχώς θα συνεχίσει για μερικά χρόνια ακόμα όπου στην συνέχεια θα πάρει την "ανηφόρα" η διάδοση. Είμαστε σε μια απο τις χειρότερες χρονιές για dx, εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει ΠΟΛΥ καλές κεραίες. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Οι εποχές αυτές πέρασαν. Πάνε χρόνια και τώρα είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση όσο αφορά το θέμα τις διάδοσης στα βραχέα κύματα (εκει ανήκουν και τα cb). Δηστυχώς τα 10 και 11 μέτρα το τελευταίο διάστημα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ νεκρά. Και δηστυχώς θα συνεχίσει για μερικά χρόνια ακόμα όπου στην συνέχεια θα πάρει την "ανηφόρα" η διάδοση. Είμαστε σε μια απο τις χειρότερες χρονιές για dx, εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει ΠΟΛΥ καλές κεραίες. ΟΤΑΝ ΛΕΣ (ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ)?:confused: ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ CB, ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ V/U ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ. <ΑΛΛΟ ΛΥΧΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ TRANSISTOR ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΡΑ ΜΑ ΝΥΧΤΑ>> ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛH ΦΑΣΗ ΤΟ HF:rolleyes: Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΘΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΦΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ;) Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Οι εποχές αυτές πέρασαν. Πάνε χρόνια και τώρα είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση όσο αφορά το θέμα τις διάδοσης στα βραχέα κύματα (εκει ανήκουν και τα cb). Δηστυχώς τα 10 και 11 μέτρα το τελευταίο διάστημα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ νεκρά. Και δηστυχώς θα συνεχίσει για μερικά χρόνια ακόμα όπου στην συνέχεια θα πάρει την "ανηφόρα" η διάδοση. Είμαστε σε μια απο τις χειρότερες χρονιές για dx, εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει ΠΟΛΥ καλές κεραίες. (ΤΟ <<ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ>> ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!! ΣΤΟ 2007 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 80-90):lol: :lol: :lol: :lol: ΦΙΛΙΚΑ Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΟΤΑΝ ΛΕΣ (ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ)?:confused: ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ CB, ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ V/U ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ. <ΑΛΛΟ ΛΥΧΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ TRANSISTOR ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΡΑ ΜΑ ΝΥΧΤΑ>> ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛH ΦΑΣΗ ΤΟ HF:rolleyes: Η διάδοση έχει σχέση με τις ηλιακές εκρήξεις που συμβαίνουν στον ήλιο και κατα συνέπεια επηρέαζουν και την διάδοση των κυμάτων. Επειδή αυτές οι εκρήξεις είναι σε χαμηλό επίπεδο, αποτέλεσμα είναι η χαμηλή διάδοση. Και επειδή αυτή επιρεάζει πολύ τις ασύρματες επικοινωνίες, υπομονή μερικά χρόνια για να κάνουμε καλές επαφές στα 10m. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΘΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΦΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ;) Λάθος http://dx.qsl.net/propagation/propagation.html Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 (ΤΟ <<ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ>> ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!! ΣΤΟ 2007 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 80-90):lol: :lol: :lol: :lol: ΦΙΛΙΚΑ Η κεραία είναι το Α και το Ω ενός σταθμού ραδιοερασιτέχνη, εννίοτε και ενος CB User.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!:) ΑΛΛΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ MIA ΚΑΘΕΤΗ 11 ΜΕΤΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ 10 db ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 28 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΑΚΟΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΧΕ 14 ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟ (ΣΩΛΗΝΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ 21 RADIALS ΜΗΚΟΥΣ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ;) ;) Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 καλή η κεραία. Την θυμάμε... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 καλή η κεραία. Την θυμάμε... ΜΗΠΟΣ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ CB.:D ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ: ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΤΟ ΠΗΝΙΟ; ΠΑΡΑΛΗΛΑ Π.Χ.? ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ RADIALS ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ... <<ΦΟΝΙΑ>>:happy: Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΜΗΠΟΣ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ μπα, έχουν περάσει 10 χρόνια απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με cbσιες κεραίες.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ CB.:D ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ: ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΤΟ ΠΗΝΙΟ; ΠΑΡΑΛΗΛΑ Π.Χ.? ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ RADIALS ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ... <<ΦΟΝΙΑ>>:happy: Συνήθως η κατασκευή κεραιών είναι ΠΟΛΥ δύσκολη απο κάποιον. Ειδικά για την πλήρη επιτυχία απαιτούνται πολλές δοκιμές. Αν κάνεις όμως ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο, είμαι σίγουρος οτι θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για αυτό το Project. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Συνήθως η κατασκευή κεραιών είναι ΠΟΛΥ δύσκολη απο κάποιον. Ειδικά για την πλήρη επιτυχία απαιτούνται πολλές δοκιμές. Αν κάνεις όμως ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο, είμαι σίγουρος οτι θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για αυτό το Project. OK EΥΧΑΡΗΣΤΩ;) ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΤΑ V/U ΕΙΣΕ Η ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ? Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 OK EΥΧΑΡΗΣΤΩ;) ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΤΑ V/U ΕΙΣΕ Η ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ? Και στα 2. Έχω ένα mobile στο σπίτι και ένα παλιό βραχέο που είχα αγοράσει το 1999.:cool: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ REPEATER:rolleyes: ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΟΣ ΜΟΝΟ SW ΘΑ ΔΟΣΩ;) Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ REPEATER:rolleyes: ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΟΣ ΜΟΝΟ SW ΘΑ ΔΟΣΩ;) όπου και αν είσαι πιστεύω, θα τα πούμε έστω μέσω echolink αν δεν υπάρχει πρόσβαση απο πουθενά αλλού. Καλή επιτυχία.:cool: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ΠΩ..ΠΩ.. ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ΕΚΑΝΑ DX ΚΑΑΑΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ 1200 WATT STA SSB (ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΕΝΟΕΙΤΕ) :!: (ΕΥΤΗΧΩΣ ΗΞΕΡΕ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ):cry: ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΕΙ? <<HOTEL INDIA 1?>>:happy: Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 με τα 1200 watt...πολλά γίνονται ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 με τα 1200 watt...πολλά γίνονται ! NAI ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ <<ΠΕΡΑΣΜΑ>>... ΑΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΤΟ CB ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΝΩ ΜΠΑΝΤΑ (28 MHZ) ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔ/ΝΕΣ ΤΩΝ 10 ΜΕΤΡΩΝ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΩ? Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Αν δεν έχει διάδοση, όσα και να βάλεις...δεν ακούγεσαι έξω απο το σπίτι σου που λένε. Ναι..μπορείς να ακούσεις στους 28 mhz τους ραδιοερασιτέχνες. Αλλά δεν είναι ακριβώς στους 28.0 οι συνομιλίες. Αρχίζουν πάνω απο 28.300. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ME 60 WAΤΤ ΣΤΑ VHF ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ?? ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΒΑΣΗΣ ΜΙΛΑΩ! (ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ:ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ <<ΕΞΑΡΤΑΤΕ>>:lol: :lol: :lol: ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ WATT ΣΟΥ ΕΠΙΤΡEΠΕΙ Η ΑΔΕΙΑ SV ΣΤΑ VHF? Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Αν δεν έχει διάδοση, όσα και να βάλεις...δεν ακούγεσαι έξω απο το σπίτι σου που λένε. Ναι..μπορείς να ακούσεις στους 28 mhz τους ραδιοερασιτέχνες. Αλλά δεν είναι ακριβώς στους 28.0 οι συνομιλίες. Αρχίζουν πάνω απο 28.300. ME TO CB ΑΥΤ/ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ (SUPER STAR 3900) ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 28.305:p ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ (ALAN 42) ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΟΙΑΣΩ ΕΛΠΙΖΩ, ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΣΕ AM-FM ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΡΟΣ 25-30MHZ:confused: Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ME 60 WAΤΤ ΣΤΑ VHF ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΣ?? ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΒΑΣΗΣ ΜΙΛΑΩ! (ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ:ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ <<ΕΞΑΡΤΑΤΕ>>:lol: :lol: :lol: ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ WATT ΣΟΥ ΕΠΙΤΡEΠΕΙ Η ΑΔΕΙΑ SV ΣΤΑ VHF? Εξαρτάται..αλήθεια...ανάλογα την περιοχή σου, την κεραία σου, αν έχεις φυσικά εμπόδια...εγώ π.χ απο δυτική θεσ/νίκη μιλάω με τρίκαλα...και δεν μπορώ να μιλήσω στην περιοχή του λαγκαδα που είναι μερικά χλμ πιο έξω γιατί με κλείνει ο δερβένης (βουνό). Επίσης αν έχεις κατευθυνόμενη κεραία, είναι σαφώς σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα. Η άδεια αν θυμάμε καλά τώρα με τις αλλαγές είναι μέχρι 100 watt οι SV.:confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts